ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ....ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ''ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ'' ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΕΣ....ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Καλοί μου φίλοι,
Προσπαθώ να κατανοήσω προς τι οι παραθέσεις σας, προσωπικά δεν είδα πουθενά αντιπαράθεση, αλλα δυστιχως ούτε και εποικοδομητική συζήτηση βέβαια.
Αν απο τα δικά μου γραφόμενα υπάρχει η οποιαδήποτε ασάφεια η λάθος, καλό θα ηταν να μου επιδειχθεί για να απολογηθώ και να διορθώσω αυτό που προκαλεί ή παραπληροφορεί.
Το να αφήνουμε υπονοούμενα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη ή ποιος ειναι μεγάλος ιδιογομωτης δεν ειναι απάντηση.
Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου πολύ μικρό στο θέμα βλητική και ιδιογομωση, διότι όσα περισσότερα μαθαίνω τόσα περισσότερα εμφανίζονται που δεν γνωρίζω.
Θα επαναλάβω ομως πως στην βλητική δεν αλλάζουν οι κανόνες αναλόγως του ποιος πατά την σκανδάλη, ούτε αλλάζουν αναλόγως της χώρας στην οποία θα πατηθεί αυτή η γ@@@η σκανδάλη. Για εκατον και πλέον χρονια δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, έχει απλά απλοποιηθεί η μελέτη τους, οι βλητικοί κανόνες ειναι ολοι γραμμένοι, απο θέμα "πατέντας" δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν έχει δοκιμαστεί.
Απο εκεί και πέρα ο νοών νοείτο...!!!!!
Και απο εμένα η συζήτηση θεωρείτε λήξαν, οπως επίσης θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι απαντήσεις έρχονται μετά απο συζήτηση όπου π.χ., εγω ή περισσότεροι εκ των συνομιλητών αντιλαμβάνονται αν έχουν λάθος η αν ειναι σωστοί..!!!!!
Προσπαθώ να κατανοήσω προς τι οι παραθέσεις σας, προσωπικά δεν είδα πουθενά αντιπαράθεση, αλλα δυστιχως ούτε και εποικοδομητική συζήτηση βέβαια.
Αν απο τα δικά μου γραφόμενα υπάρχει η οποιαδήποτε ασάφεια η λάθος, καλό θα ηταν να μου επιδειχθεί για να απολογηθώ και να διορθώσω αυτό που προκαλεί ή παραπληροφορεί.
Το να αφήνουμε υπονοούμενα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη ή ποιος ειναι μεγάλος ιδιογομωτης δεν ειναι απάντηση.
Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου πολύ μικρό στο θέμα βλητική και ιδιογομωση, διότι όσα περισσότερα μαθαίνω τόσα περισσότερα εμφανίζονται που δεν γνωρίζω.
Θα επαναλάβω ομως πως στην βλητική δεν αλλάζουν οι κανόνες αναλόγως του ποιος πατά την σκανδάλη, ούτε αλλάζουν αναλόγως της χώρας στην οποία θα πατηθεί αυτή η γ@@@η σκανδάλη. Για εκατον και πλέον χρονια δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, έχει απλά απλοποιηθεί η μελέτη τους, οι βλητικοί κανόνες ειναι ολοι γραμμένοι, απο θέμα "πατέντας" δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν έχει δοκιμαστεί.
Απο εκεί και πέρα ο νοών νοείτο...!!!!!
Και απο εμένα η συζήτηση θεωρείτε λήξαν, οπως επίσης θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι απαντήσεις έρχονται μετά απο συζήτηση όπου π.χ., εγω ή περισσότεροι εκ των συνομιλητών αντιλαμβάνονται αν έχουν λάθος η αν ειναι σωστοί..!!!!!
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
"Το να αφήνουμε υπονοούμενα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη ή ποιος ειναι μεγάλος ιδιογομωτης δεν ειναι απάντηση."
Νομίζω ότι εδώ και καιρό η ιδιογόμωση και το κυνηγετικό φυσίγγι έχει ταυτιστεί με φαντασίωση σεξιστικού περιεχομένου και το φυσίγγι κοντεύει να γίνει προέκταση του ανδρικού πέους.
Για να συνέλθουμε λιγάκι!!!!
Κι επειδή η έναρξη πλησιάζει και ο Αύγουστος προσφέρεται για περπατητό σε κάμπους αλλα και σε λιοστάσια να προτείνω κάποια setup για μεσαίες αποστάσεις..!!!

adult image
Νομίζω ότι εδώ και καιρό η ιδιογόμωση και το κυνηγετικό φυσίγγι έχει ταυτιστεί με φαντασίωση σεξιστικού περιεχομένου και το φυσίγγι κοντεύει να γίνει προέκταση του ανδρικού πέους.
Για να συνέλθουμε λιγάκι!!!!
Κι επειδή η έναρξη πλησιάζει και ο Αύγουστος προσφέρεται για περπατητό σε κάμπους αλλα και σε λιοστάσια να προτείνω κάποια setup για μεσαίες αποστάσεις..!!!

adult image
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
- spyrosspyrou851
- Laurona
Χμ....χαρτενο.....μισοταππα....θα προτιμουσα τες αλλες τες ωραιες τις μαλλινες αλλα συγχωρω σε....λιγα γραμμάρια. ...d20......Ορτυκια...
Ενεν καλες σιορ.
στειλμου τες εμενα και καμνεις αλλες

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Laurona
Δηλαδή η μισοταππα ειναι μισο πιστονακι?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Εξαιρετικό!αυτό για τα παλιά αγγλικά δίκαννα με θαλάμες 2 1/2 ιντσ. θα είναι "λουκούμι"
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
Κωνσταντίνε το θεωρώ πλέον περιττό να σου πω για τις δικές σου παραθέσεις.!!!!!!!!!
Ευχαριστώ και εσένα Χρύσανθε και ένα μεγάλο μπράβο και σε εσένα, για την παράθεση σου στο θέμα με τα νούμερα σκαγιών, απλά- λιτά και με μεγάλο νόημα, τώρα αν θα πιάσουν τόπο ειναι άλλο θέμα..
Ορίστε και δυο φωτό με μάλλινα για την πάρτη σου.....

Ευχαριστώ και εσένα Χρύσανθε και ένα μεγάλο μπράβο και σε εσένα, για την παράθεση σου στο θέμα με τα νούμερα σκαγιών, απλά- λιτά και με μεγάλο νόημα, τώρα αν θα πιάσουν τόπο ειναι άλλο θέμα..

- andreasana210326
Πολυ ωραια φυσιγγια φιλε Ανδρεα, πραγματικα, ειδικα οι χαρτινες με τη μαλλινη , μας παραπεμπουν πολυ σε παλιες εποχες. Πολυ παραδοσιακα. Μπραβο σου. Υπαρχουν στην αγορα τετοια φυσιγγια με αξιοπιστα υλικα??andreas78 έγραψε:Κωνσταντίνε το θεωρώ πλέον περιττό να σου πω για τις δικές σου παραθέσεις.!!!!!!!!!
Ευχαριστώ και εσένα Χρύσανθε και ένα μεγάλο μπράβο και σε εσένα, για την παράθεση σου στο θέμα με τα νούμερα σκαγιών, απλά- λιτά και με μεγάλο νόημα, τώρα αν θα πιάσουν τόπο ειναι άλλο θέμα..![]()