ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 »

με συγχωρεις φιλε gianni36 αλλα η συγνωμη ποιον κωστα αφορα?γιατι κι εμενα κωστα με λενε??????
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
giannis36
Full Member

Δημοσίευση από giannis36 »

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:με συγχωρεις φιλε gianni36 αλλα η συγνωμη ποιον κωστα αφορα?γιατι κι εμενα κωστα με λενε??????
τον κυριο γλαρο του το χροσταο αυτο
οπιος σκαβει τον λακο του αλονου πευτη ο ειδιος μεσααααα
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Δεν ήξερα φιλε gianni36 ουτε φυσικα ξερω τα προσωπικά καθενος.απλα μια που ειπες κωστας γλαρος θα μιλας για αυτον που μας ξεστραβωσε οσο αναφορα το πολυσταδιακο κλεισιμο πανελλαδικά.να λεμε και καμια αλήθεια.γιατι σαν ατομο εγω απλα τον σεβομαι πολυ για αυτο που εκανε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε Γιάννη καλωσόρισες,
Η παράθεση σου δείχνει άνθρωπο με θάρρος και αρχές και είμαι σίγουρος ότι έχετε να πείτε πολλά με τον Κώστα.
Φίλε Ζακυνθινέ, ας το αφήσουμε το θέμα εδώ και ας μην αρχίσουμε παρελθοντολογία και συζήτηση που μπορεί να δημιουργήσει όξυνση, βάλτε κανένα σετάπ και τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια.... :D
giannis36
Full Member

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Δεν ήξερα φιλε gianni36 ουτε φυσικα ξερω τα προσωπικά καθενος.απλα μια που ειπες κωστας γλαρος θα μιλας για αυτον που μας ξεστραβωσε οσο αναφορα το πολυσταδιακο κλεισιμο πανελλαδικά.να λεμε και καμια αλήθεια.γιατι σαν ατομο εγω απλα τον σεβομαι πολυ για αυτο που εκανε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ.
ακρηβος φηλε αυτον τον κωστα ενοουσα για ακομα μια φορα εκμετελευτηκαν το φηλοτημο και με επιασαν κοροηδο :x
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Οχι Αντρέα δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασίες ολοι μια παρεα ειμαστε.το εχω περασει αυτο το σταδιο.θα ερθει και κανα σετ απ απλα σαν νησι έχουμε τουριστικη σεζον και τρεχω τωρα.κατσλαβαινεις.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
giannis36
Full Member

και μια εροτηση βρε παιδια :?: κουζι και Zplas δεν δουλευετε καθολου :?: :?: δεν βλεπο σεταπ με αυτα τα κιαθια οπου τους εχω μεγαλη αδηναμια :o :o :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

giannis36 έγραψε:και μια εροτηση βρε παιδια :?: κουζι και Zplas δεν δουλευετε καθολου :?: :?: δεν βλεπο σεταπ με αυτα τα κιαθια οπου τους εχω μεγαλη αδηναμια :o :o :roll: :roll:

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕ ΜΑΣ :P

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 249...ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ(ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ) ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Δεν ήξερα φιλε gianni36 ουτε φυσικα ξερω τα προσωπικά καθενος.απλα μια που ειπες κωστας γλαρος θα μιλας για αυτον που μας ξεστραβωσε οσο αναφορα το πολυσταδιακο κλεισιμο πανελλαδικά.να λεμε και καμια αλήθεια.γιατι σαν ατομο εγω απλα τον σεβομαι πολυ για αυτο που εκανε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ.
+1000
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”