ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
με συγχωρεις φιλε gianni36 αλλα η συγνωμη ποιον κωστα αφορα?γιατι κι εμενα κωστα με λενε??????
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
-
- Full Member
τον κυριο γλαρο του το χροσταο αυτοΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:με συγχωρεις φιλε gianni36 αλλα η συγνωμη ποιον κωστα αφορα?γιατι κι εμενα κωστα με λενε??????
οπιος σκαβει τον λακο του αλονου πευτη ο ειδιος μεσααααα
-
- Full Member
Δεν ήξερα φιλε gianni36 ουτε φυσικα ξερω τα προσωπικά καθενος.απλα μια που ειπες κωστας γλαρος θα μιλας για αυτον που μας ξεστραβωσε οσο αναφορα το πολυσταδιακο κλεισιμο πανελλαδικά.να λεμε και καμια αλήθεια.γιατι σαν ατομο εγω απλα τον σεβομαι πολυ για αυτο που εκανε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Φίλε Γιάννη καλωσόρισες,
Η παράθεση σου δείχνει άνθρωπο με θάρρος και αρχές και είμαι σίγουρος ότι έχετε να πείτε πολλά με τον Κώστα.
Φίλε Ζακυνθινέ, ας το αφήσουμε το θέμα εδώ και ας μην αρχίσουμε παρελθοντολογία και συζήτηση που μπορεί να δημιουργήσει όξυνση, βάλτε κανένα σετάπ και τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια....
Η παράθεση σου δείχνει άνθρωπο με θάρρος και αρχές και είμαι σίγουρος ότι έχετε να πείτε πολλά με τον Κώστα.
Φίλε Ζακυνθινέ, ας το αφήσουμε το θέμα εδώ και ας μην αρχίσουμε παρελθοντολογία και συζήτηση που μπορεί να δημιουργήσει όξυνση, βάλτε κανένα σετάπ και τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια....

-
- Full Member
ακρηβος φηλε αυτον τον κωστα ενοουσα για ακομα μια φορα εκμετελευτηκαν το φηλοτημο και με επιασαν κοροηδοΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Δεν ήξερα φιλε gianni36 ουτε φυσικα ξερω τα προσωπικά καθενος.απλα μια που ειπες κωστας γλαρος θα μιλας για αυτον που μας ξεστραβωσε οσο αναφορα το πολυσταδιακο κλεισιμο πανελλαδικά.να λεμε και καμια αλήθεια.γιατι σαν ατομο εγω απλα τον σεβομαι πολυ για αυτο που εκανε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ.

-
- Full Member
Οχι Αντρέα δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασίες ολοι μια παρεα ειμαστε.το εχω περασει αυτο το σταδιο.θα ερθει και κανα σετ απ απλα σαν νησι έχουμε τουριστικη σεζον και τρεχω τωρα.κατσλαβαινεις.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
-
- Full Member
και μια εροτηση βρε παιδια
κουζι και Zplas δεν δουλευετε καθολου
δεν βλεπο σεταπ με αυτα τα κιαθια οπου τους εχω μεγαλη αδηναμια

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
giannis36 έγραψε:και μια εροτηση βρε παιδιακουζι και Zplas δεν δουλευετε καθολου
![]()
δεν βλεπο σεταπ με αυτα τα κιαθια οπου τους εχω μεγαλη αδηναμια
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕ ΜΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 249...ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ(ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ) ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
+1000ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Δεν ήξερα φιλε gianni36 ουτε φυσικα ξερω τα προσωπικά καθενος.απλα μια που ειπες κωστας γλαρος θα μιλας για αυτον που μας ξεστραβωσε οσο αναφορα το πολυσταδιακο κλεισιμο πανελλαδικά.να λεμε και καμια αλήθεια.γιατι σαν ατομο εγω απλα τον σεβομαι πολυ για αυτο που εκανε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ.
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein