ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Φίλε Σόλων με όλο το σεβασμό, είμουν βεβαίος ότι θα ακουγά ειρωνικά σχόλια όπως το παρόν και δεν αρέσκομαι σε ειρωνιες.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ Η ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ!!!
ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΕΙΡΩΝΙΚΗ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!Prestige 8 έγραψε:Φίλε Σόλων με όλο το σεβασμό, είμουν βεβαίος ότι θα ακουγά ειρωνικά σχόλια όπως το παρόν και δεν αρέσκομαι σε ειρωνιες.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ Η ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ!!!
ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Όχι δεν προορίζονται για πάπιες ούτε σταχτοχηνες.
Η ιδιογομωση αν και είσαι νέος στο θέμα κατάλαβες νομίζω ότι σου δίνει την ευχερια να προσαρμόσεις τα φυσίγγια αναλογα με τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας, καθώς και τις παραμέτρους που θέλει να καλύψει ο κάθε ιδιογομωτης. Όσο για τα κενά μην ανησυχείς και έχω το τρόπο να τα εξαλείψω
ΦΙΛΕ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΧΑΡΗ ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΙΝΑΙ Ν3 ΝΙΚΕΛ 3 ΚΙΛΑ..20 ΕΥΡΩ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ Ν3 ΕΙΝΑΙ 4 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ...ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΥΡΙΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ!!!Prestige 8 έγραψε:Καλημέρα κοπέλια.
Ξέμεινα από σκάγια και εδώ και μέρες ψάχνω και δεν βρίσκω τα συγκεκριμένα. Αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ θα του είμουν ευγνώμων.
Ψάχνω για nickel No 4, και Gold ή χάλκινο ή ακόμα και μολύβδινα καλής ποιότητας όμως σε Νο 3
Μπήκες σε δρόμους σκοτεινούς και δαιδαλώδεις,πολύ δύσκολο να τους διαβείςBreda Pegaso έγραψε:Πρωτη προσπαθεια!
τι λεει το στησιμο; 1.60 Α1 686 . καλυκας nsi 68.5 κλεισμενος στα 57. Ζ2Μ 21 με κενο 11-11,5 βαθος ρελιου 1.6-1.7μμ.
κανεις δεν μπορει να φαει μονο ενα!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΙΧΑΝΟΥΑ...ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ...ΣΑΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΛΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞ