ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ Η ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :D ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ!!!

ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ Η ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :D ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ!!!

ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Φίλε Σόλων με όλο το σεβασμό, είμουν βεβαίος ότι θα ακουγά ειρωνικά σχόλια όπως το παρόν και δεν αρέσκομαι σε ειρωνιες.
Όχι δεν προορίζονται για πάπιες ούτε σταχτοχηνες.
Η ιδιογομωση αν και είσαι νέος στο θέμα κατάλαβες νομίζω ότι σου δίνει την ευχερια να προσαρμόσεις τα φυσίγγια αναλογα με τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας, καθώς και τις παραμέτρους που θέλει να καλύψει ο κάθε ιδιογομωτης. Όσο για τα κενά μην ανησυχείς και έχω το τρόπο να τα εξαλείψω
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Prestige 8 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ Η ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :D ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ!!!

ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Φίλε Σόλων με όλο το σεβασμό, είμουν βεβαίος ότι θα ακουγά ειρωνικά σχόλια όπως το παρόν και δεν αρέσκομαι σε ειρωνιες.
Όχι δεν προορίζονται για πάπιες ούτε σταχτοχηνες.
Η ιδιογομωση αν και είσαι νέος στο θέμα κατάλαβες νομίζω ότι σου δίνει την ευχερια να προσαρμόσεις τα φυσίγγια αναλογα με τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας, καθώς και τις παραμέτρους που θέλει να καλύψει ο κάθε ιδιογομωτης. Όσο για τα κενά μην ανησυχείς και έχω το τρόπο να τα εξαλείψω
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΕΙΡΩΝΙΚΗ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΑΠΙΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ(ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ)....ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ :)

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΖΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ...ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ :P

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Ν5 ΣΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΛ ΤΣΙΟΚΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 50Μ...ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ...ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ :P

ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟ ΒΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ..ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ :P

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Πρωτη προσπαθεια!

τι λεει το στησιμο; 1.60 Α1 686 . καλυκας nsi 68.5 κλεισμενος στα 57. Ζ2Μ 21 με κενο 11-11,5 βαθος ρελιου 1.6-1.7μμ. ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΙΧΑΝΟΥΑ 8-) ...ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ...ΣΑΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΛΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞ :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Prestige 8 έγραψε:Καλημέρα κοπέλια.
Ξέμεινα από σκάγια και εδώ και μέρες ψάχνω και δεν βρίσκω τα συγκεκριμένα. Αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ θα του είμουν ευγνώμων.
Ψάχνω για nickel No 4, και Gold ή χάλκινο ή ακόμα και μολύβδινα καλής ποιότητας όμως σε Νο 3
ΦΙΛΕ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΧΑΡΗ ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΙΝΑΙ Ν3 ΝΙΚΕΛ 3 ΚΙΛΑ..20 ΕΥΡΩ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ Ν3 ΕΙΝΑΙ 4 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ...ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΥΡΙΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Breda Pegaso έγραψε:Πρωτη προσπαθεια!

τι λεει το στησιμο; 1.60 Α1 686 . καλυκας nsi 68.5 κλεισμενος στα 57. Ζ2Μ 21 με κενο 11-11,5 βαθος ρελιου 1.6-1.7μμ. ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Μπήκες σε δρόμους σκοτεινούς και δαιδαλώδεις,πολύ δύσκολο να τους διαβείς :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ολαν εν ναρκωτικο τουτο!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΙΧΑΝΟΥΑ 8-) ...ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ...ΣΑΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΛΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞ :D
κανεις δεν μπορει να φαει μονο ενα!

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μονο που ξερω το μερακκι σου βλεπω τα κ μου δίνουν αυτοπεποιθηση 100%.
ΒΟΛΗ Κ ΘΗΡΑΜΑ.
Μπραβο ρε φιλε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”