ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:ΑΝΔΡΕΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΤΣΙΟΚΣ 1*-3*......ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΛ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΑ(ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ)...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 3* ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΟ...ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΣΜΑ/ΦΕΛΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ!!
ευχαριστώ :) Δεν έχεις αναποδογύρισμά του ποτηριού ομως με το κλειστό ποτήρι?
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ 36ΑΡΙΑ...ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΑΣ ΣΤΑ 34ΓΡ ΚΑΙ ΕΚΟΒΑ ΤΟΝ LB6 ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΤΟΡΝΟ...ΠΑΡΟΜOΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΚΟΚΟΦΤΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ LB6 ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΟΣΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑ ΜΕΧΡΙ...ΑΠΟ 37.8mm ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 34.8..... 3mm ΚΑΤΩ...ΑΦΗΣΑ 2 ΣΕΙΡΕΣ ΣΚΑΓΙΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!

ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ.....Π.Χ ΕΑΝ ΒΑΛΕΙΣ 38-40ΓΡ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ LB6 KAI ΕΤΣΙ ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΦΕΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΜΕ 32ΓΡ....ΕΜΕΝΑ Η ΓΟΜΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 34ΓΡ....ΓΕΜΙΖΩ ΚΑΙ 36ΓΡ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ![/quote]

Πολύ κατατοπιστικός φίλε Σόλωνα σε ευχαριστώ ;)
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Σόλωνα μπορείς να παραθέσεις μερικά αποτελέσματα των δοκιμών σου για τον LB6...διάτρηση και συγκέντρωση???
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

vti-chris έγραψε:Σόλωνα μπορείς να παραθέσεις μερικά αποτελέσματα των δοκιμών σου για τον LB6...διάτρηση και συγκέντρωση???
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΡΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Ας δούμε λίγο αγαπητοί φίλοι μου τι έστελνα και τι έγραφα ενθουσιασμένος πρίν 2 χρόνια και κατι μήνες σε ένα "φιλαράκι" κάνοντας τους πρώτους πειραματισμούς μου με τον LB6 και συνδιάζοντας τον με το βύσμα ΑΖ18 cal20 και μάλιστα σε μισό ύψος σε έμπνευση κυαθίου κυπριακού βύσματος Zplast
Το αποτέλεσμα "τρομακτικό" σε σταθερό πινακα.

Ετσι ξεκίνησαν όλα ...... και έπεται η συνέχεια.!!!
Εδώ ας εστιάσουμε την προσοχή μας στην πρώτη εμφάνιση πανελληνίως του βύσματος ΑΖ18 CAL20 σαν εσωτερική βυσμάτωση στον LB6 απο τον Νοέμβριο του 2012 όπου και οι φωτογραφιες και το σχετικό υλικό αναρτήθηκαν σε γνωστό "καταργημένο" site idiogomosis.
Kαι βέβαια δεν διεκδικούμε δάφνες για την έμπνευση μας αυτή αφου η FIOCCHI ήδη είχε παρουσιάσει το φυσίγγιο Shoot Off .. πολύ νωρίτερα με παρόμοια συναρμολόγηση!!!
https://www.youtube.com/watch?v=nK_owfbxcFk

Ας δούμε λοιπόν...
Εικόνα
pic hosting

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Παρακαλω να μην αντιγραφεί το συγκεκριμένο setup , οι δοσολογίες και τα χρησιμοποιούμενα υλικά στην συναρμολόγηση του παραπάνω φυσιγγίου διότι πρόκειται για καθαρά πειραματικό φυσίγγιο και μη ελεγμένο σε βλητικό σταθμό.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ!

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΝΚΟ77/ΓΙΑΝΝΗ!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΛΛΟΤΑΠΑ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΝΟΥΝ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΡΦΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ.

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖ18(BZ18)ΑΠΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΩΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ 2-3 ΣΚΑΓΙΩΝ....ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΗΤΑΝ 3!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Κωσταντινο, όλα έχουν την προέλευση τους και την ρίζα τους... ;)
Μια διαφήμιση της Alkan, που σκαναρα ο ίδιος απο το βιβλίο της.

Εικόνα

Αν δώσουμε λίγη σημασία στο βίντεο, θα καταλάβουμε επιπλέον, πέραν της πατέντας, πως η ουσία στην συναρμολόγηση ενος φυσιγγίου ειναι η αρμονία..!!!
Όσο πιο αρμονικά μεταφέρεται η γόμωση των σκαγιών εντός της καννης, τόσο πιο σταθερά και επιθυμητά αποτελέσματα θα έχουμε. Η ταχύτητα μπορεί για κάποιους να θεωρηθεί χαμηλή αλλα στην ουσία ειναι η πρέπουσα που θα μπορεί να προσφέρει, σταθερές παραμενουσες, μειωμένες παραμορφώσεις, καλύτερες και σταθεροτερες κατανομές....!!!!
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Δημοσίευση από ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 »

για να εχουμε καλο ερωτημα ο"ΝΙΚΟΣ-77"απο που το πηρε :?παντως πληροφοριακα να σε ενημερωσω οτι ο az18/2 λογο του πολυ μικρου και ανεπαρκους αμορτισερ για το cal.12 ανεβαζει τις πιεσεις απο 150-180 bar.αυτο αν θελεις το δεχεσαι,εγω απλα το αναφερω απο προσωπικες μου διαπιστωσεις.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:για να εχουμε καλο ερωτημα ο"ΝΙΚΟΣ-77"απο που το πηρε :?παντως πληροφοριακα να σε ενημερωσω οτι ο az18/2 λογο του πολυ μικρου και ανεπαρκους αμορτισερ για το cal.12 ανεβαζει τις πιεσεις απο 150-180 bar.αυτο αν θελεις το δεχεσαι,εγω απλα το αναφερω απο προσωπικες μου διαπιστωσεις.
ΦΙΛΕ ΖΑΚΥΝΘΥΝΕ-2 ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΒΑΣΙΚΑ :roll: .....ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.....ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ FIOCCHI ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ :roll:

ΕΓΩ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ Youtube ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ(ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ) ΣΑΝ ΣΟΛΩΝΑΣ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ "ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙ"...ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑ....ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :D

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ BAR...ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ BZ18(20).....ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΛΛΟΤΑΠΑ....ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΩ!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ας δούμε λίγο αγαπητοί φίλοι μου τι έστελνα και τι έγραφα ενθουσιασμένος πρίν 2 χρόνια και κατι μήνες σε ένα "φιλαράκι" κάνοντας τους πρώτους πειραματισμούς μου με τον LB6 και συνδιάζοντας τον με το βύσμα ΑΖ18 cal20 και μάλιστα σε μισό ύψος σε έμπνευση κυαθίου κυπριακού βύσματος Zplast
Το αποτέλεσμα "τρομακτικό" σε σταθερό πινακα.

Ετσι ξεκίνησαν όλα ...... και έπεται η συνέχεια.!!!
Εδώ ας εστιάσουμε την προσοχή μας στην πρώτη εμφάνιση πανελληνίως του βύσματος ΑΖ18 CAL20 σαν εσωτερική βυσμάτωση στον LB6 απο τον Νοέμβριο του 2012 όπου και οι φωτογραφιες και το σχετικό υλικό αναρτήθηκαν σε γνωστό "καταργημένο" site idiogomosis.
Kαι βέβαια δεν διεκδικούμε δάφνες για την έμπνευση μας αυτή αφου η FIOCCHI ήδη είχε παρουσιάσει το φυσίγγιο Shoot Off .. πολύ νωρίτερα με παρόμοια συναρμολόγηση!!!
https://www.youtube.com/watch?v=nK_owfbxcFk

Ας δούμε λοιπόν...
Εικόνα
pic hosting

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Παρακαλω να μην αντιγραφεί το συγκεκριμένο setup , οι δοσολογίες και τα χρησιμοποιούμενα υλικά στην συναρμολόγηση του παραπάνω φυσιγγίου διότι πρόκειται για καθαρά πειραματικό φυσίγγιο και μη ελεγμένο σε βλητικό σταθμό.
Αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε Σόλωνα,
Ο Μ.Ο. πιέσεων ενός χαλαρού και ασφαλούς 34αριού είναι στα 680bar, με την χρήση φελλόταπας σε σωστό ύψος, αυτές μένουν ίσες ή μειώνονται. Με την χρήση ενός μή συμβατικού κυαθίου και με πολύ μικρή ογκομετρία, οι πιέσεις αυξάνονται. Εγώ δεν θα σου πώ 150-180bar, θα σου πώ 100bar κατα Μ.Ο., άρα πάμε αμέσως στα 780bar M.O., η διάψευση αυτών των θεωριτικών δεδομένων μέσω βλητικού σταθμού, είναι επιτακτική ανάγκη.!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”