https://www.facebook.com/video.php?v=15 ... =2&theaterBreda Pegaso έγραψε:Α1 1.60 32γρ / 370m/s V1 στους 8 βαθμους
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- Athos 1978
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Open mind for a different view.

AXAXAXAXAXAXAXXA...!!!!
Σίγουρα εν του Στέφανου τα φυσίγγια......!!!!!!
- Breda Pegaso
Εν νομιζω τουτου ειναι με τριτο σταδιο και κλεισμενες στα 18μμ κενου! 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Athos 1978
- Full Member
Ρε φίλε εγώ να δεις ,ε πονεσα την μασέλα μου που το γέλιοandreas78 έγραψε:Ρέ Άθω είδα το 10 φορές, τζαι φήρνουμε που το γέλιο κάθε φορά....![]()
![]()
![]()

- ANTROS BREDA
ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟ ΒΙΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΙΣΤΗΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΝΗΓΗ ΤΣΙΚΛΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Athos 1978
- Full Member
πάντως ρε παιδιά κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους , τζε λαλούν ότι έκαναν κάτι αριθμούς τριψήφιους που μόνο αν έπεφταν έτσι όπως το video είναι εφικτό 

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Ενα το εν σιουρο ο καθενας λαλει οτι θελει, και εγω ακουσα ετσι αριθμους, αν ρωτησεις ομως μετα που 1 εβδομαδα ενα σου πουν αλλο αριθμο!Athos 1978 έγραψε:πάντως ρε παιδιά κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους , τζε λαλούν ότι έκαναν κάτι αριθμούς τριψήφιους που μόνο αν έπεφταν έτσι όπως το video είναι εφικτό

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Πολυ καλα φιλε μπραβο! Αρχησα και εγω και κλεινω αρελιαστα φυσιγγια και ενα εχω να πω Respect ! Τα πουλια πεφτουν οπως την μαππα!Breda Pegaso έγραψε:
και λιγες φρεσκες ποφυσηματος νο11 με ταππα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΔΡΕΑΣ Τ την 15 Ιαν 2015, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Αυτη η μυρωδια ειναι ολα τα λεφτα Κωστα!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Εγώ μετά την επιτυχημένη τουφεκιά τραβάω και μια "τζούρα" απο το ριγμένο φυσίγγι έτσι για την τέρψη και της όσφρησης!!! Σκέτο αλκοολίκιιιPathfinder έγραψε:πραγματικα σας ζηλευω παιδες για την ορεξη και γνωσεις σας και σας συγχαιρω.Ειναι φανταζομαι αλλη η αισθηση που περνεις σαν κυνηγος οταν βλεπεις ενα δικο σου φυσιγγι να δουλευει ετσι οπως το ηθελες και να σου κατεβαζει το θηραμα στην γη.Σιγουρα μετα απο καθε επιτυχια πρεπει να σας φευκει ενα μιτσι χαμογελουι και να λετε και ενα μπραβο που μεσα σας...
Ελα που το θήραμα που με παλαβώνει δεν κατεβαίνει απο τον ουρανό στη γή!!!