ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
χρονιά πολα σε όλους και με το 2015 καλύτερες απόδοσις στα φισιγκιαμας . Είμαι κενουργιος διογομωτις και έχω γέμιση φισιγκια για τσίκλες με D20 1,45 για 32gr και όλα τα πουλιά ήταν ζωντανά αλά με μεγάλη ζημιά και με πόλι γαίμα . τι έκαμα λάθος ?
Καλοσόρισες φίλε στην παρέα και χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία σε όλους.
Με πια D20 δούλεψες.?
Τι τελικό κλείσιμο και σε τι κάλυκα.?
Δουλεύω παρά πολύ την D20SE στο 1,45γρ.,/ 31,6γρ., σε NSI με Μ686 κλεισμένο στα ~57,5χιλ., αλλάζω βύσμα ή Νο σκαγιών αναλόγως του θηράματος και του τόπου που θα κυνηγήσω.
Έχει Pmax ~ 620bar και V1,5mtr ~395m/s., σε αστέρι με 12/70 NSI M686 Ζ2Μ
Σε δε στρογγυλό και μάλλινο με Couvette σε 12/65 έχει Pmax ~ 560bar και V2,5mtr 360m/s.
Ειναι ένα πολύ αξιόλογο σετάπ κατα την άποψη μου αλλα λόγο πυρίτιδας δεν πρέπει να κλείνετε με πολύ συμπίεση και βαθιά ρέλια.
Κουτσοφτερα θηράματα όλοι έχουμε και θα έχουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την ευθύνη την έχει εξολοκλήρου το φυσιγγιο μας, συνήθως την ευθύνη την έχουμε εμείς....
Με πια D20 δούλεψες.?
Τι τελικό κλείσιμο και σε τι κάλυκα.?
Δουλεύω παρά πολύ την D20SE στο 1,45γρ.,/ 31,6γρ., σε NSI με Μ686 κλεισμένο στα ~57,5χιλ., αλλάζω βύσμα ή Νο σκαγιών αναλόγως του θηράματος και του τόπου που θα κυνηγήσω.
Έχει Pmax ~ 620bar και V1,5mtr ~395m/s., σε αστέρι με 12/70 NSI M686 Ζ2Μ
Σε δε στρογγυλό και μάλλινο με Couvette σε 12/65 έχει Pmax ~ 560bar και V2,5mtr 360m/s.
Ειναι ένα πολύ αξιόλογο σετάπ κατα την άποψη μου αλλα λόγο πυρίτιδας δεν πρέπει να κλείνετε με πολύ συμπίεση και βαθιά ρέλια.
Κουτσοφτερα θηράματα όλοι έχουμε και θα έχουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την ευθύνη την έχει εξολοκλήρου το φυσιγγιο μας, συνήθως την ευθύνη την έχουμε εμείς....

- Breda Pegaso
καλη χρονια παιδια!
σιγουρα εξερταται τι κλεισιμο κανεις, αλλα η δοσολογια 1.40-145 ειναι καλυτερη για 28 γρ με το d20. Σου προτεινω να αυξησεις την πυριτιδα στο 1.50 και να δεις αν εχει διαφορα. Μετα μπορεις να δοκιμασεις και λιο πιο πανω 1.50-1.55 στα 32γρ.
σιγουρα εξερταται τι κλεισιμο κανεις, αλλα η δοσολογια 1.40-145 ειναι καλυτερη για 28 γρ με το d20. Σου προτεινω να αυξησεις την πυριτιδα στο 1.50 και να δεις αν εχει διαφορα. Μετα μπορεις να δοκιμασεις και λιο πιο πανω 1.50-1.55 στα 32γρ.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά
Φιλε Τάσο γέμισε το στο 1.50 χ 30 γραμμάρια σε καλυκα victory τελικό ύψος αν ρελιαζεις 58.00-58.30 ανάλογα με το βύσμα
Φιλε Τάσο γέμισε το στο 1.50 χ 30 γραμμάρια σε καλυκα victory τελικό ύψος αν ρελιαζεις 58.00-58.30 ανάλογα με το βύσμα
-
- Full Member
Χρονια πολλα σε ολους φιλε τασο το 1.45x32 ειναι αοριστο εννοω σε τι καλυκα με τι βυσμα με τι μηχανη το εκλεισες?ποσο τελικο υψος το εκλεισες?η d20 ειναι η κλασσική x32?με τι κυνηγας καραμπινα η δικανο?αφου απαντηθούν ολα αυτα θα σου πουμε το λαθος σου κατα την εμπειρία μας γιατι την d20 την κυνηγαω αρκετα χρονια τωρα.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
-
- Full Member
Οπως λεει και ο αντρεας οτι αρχίζει απο D.ειναι καλο εχω δει οτι του αρεσει πολυ η d20.και η d10 που εχει απο παλια.ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Χρονια πολλα σε ολους φιλε τασο το 1.45x32 ειναι αοριστο εννοω σε τι καλυκα με τι βυσμα με τι μηχανη το εκλεισες?ποσο τελικο υψος το εκλεισες?η d20 ειναι η κλασσική x32?με τι κυνηγας καραμπινα η δικανο?αφου απαντηθούν ολα αυτα θα σου πουμε το λαθος σου κατα την εμπειρία μας γιατι την d20 την κυνηγαω αρκετα χρονια τωρα.
Εμενα παλι οτι αρχιζει απο S.(sipe, s4)ειναι καλο και για επομενο επίπεδο οτι αρχιζει απο B......απλα ξεφύγεις απο τα ευρωπαϊκά στανταρ.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
-
- Full Member
Χρονια πολλα με υγεια να εχουμε ολοι!TASOS beretta έγραψε:χρονιά πολα σε όλους και με το 2015 καλύτερες απόδοσις στα φισιγκιαμας . Είμαι κενουργιος διογομωτις και έχω γέμιση φισιγκια για τσίκλες με D20 1,45 για 32gr και όλα τα πουλιά ήταν ζωντανά αλά με μεγάλη ζημιά και με πόλι γαίμα . τι έκαμα λάθος ?
Φιλε Τασο...τι νουμερο σκαγιων, τι τσοκαρισμα κ τι αποστασεις?
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Φιλε σολον για ολα υπαρχει μια λογικη εξηγηση και θα σου πω το πιο απλο.ολα τα φυσιγγια της εταιρείας Victory εχουν συγκεκριμένο κλεισιμο γυρω στα 59mm χοντρικα και ελαφρυ ρελο.στην ουσία το στροφειο ισα που τα γλυφει και φυσικα βυσματα κουτσουρο.ο λογος ειναι απλος,εχετε την τυχη να έχεται χοντρο ψηλο και σκληρο καλυκα οπως οι αμερικανικοι.η ιδιογομωση ειναι μια ζυγαριά για να ισορροπήσει το φυσιγγι.οποτε με υψος 69-69.5 καλυκα σκληρο κλεινετε στα -10.5-11 το πολυ.το βυσμα πατιεται ελαφρυα νορμαλ εννοω τα καψουλια ειναι Cx2000 συνηθως ισχυρα το βυσμα σκληρο ο καλυκας παραμενει στα χιλιοστα που τον κλεινεις δηλαδη 69-59mm με οποιαδηποτε πρεσα λαναρα,mec, lee, essa και στην ουσια θες ενα στροφειο 1mm μην σου πω 0.80mm καθαρα για το τελικο φινιρισμα.αυτος ειναι ο ενας τροπος κλεισιματος και ευδοκιμουν σε εσας οι πρεσες λογο καλυκα γιατι αμα δοκιμασεις με Cheddite,nobel κ.τ.λ θα απογοητευτείς ειναι ολοι 68.5 στην καλυτερη και πλαστικο το μισο για τους δικους σας.γι'αυτο φιλε τα θηραματα σου θελουν 2 σταδια μονο.ελπίζω να σε καλυψα.
ΣΩΣΤΟΣ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
πιριτιδα D20 σκετα . Με μηχανή mec 600 με κάλικες καινούριους της victori και κλινο στα 58 χιλιοστά και κυνηγώ με δίκανο . Το απόγευμα ήταν καλές το πρωινό καθόλου.
-
- Full Member
Καταλαβα η d20 η κλασσική την κυνηγαγα 3-4 χρονια με ενα s.poze που ειχα σου λεω πριν 8 χρονια σταθερα 1.50x31σε Cheddite με giovani 24 κλεισιμο με mec τοτε προ σταδιοποιησης και κλεισιμο στα 58.τωρα την εχω αφησει 3 χρονια εντελως.κοιτα εχεις καλυκα victory θα παιξεις 1.50-1.55x31.σου δουλεψε καλύτερα το απογευμα λογο καιρου απολυτα λογικο και την ειχες και 1.45.ξεκινα με 1.50x31 και βλεπεις.τι βυσμα βανεις και τι στροφειο έχεις?
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"