ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 »

Ας πω κι εγω ενα ασφαλες σετ απ και μαλακό για αρχη ξεκιναω με 28gr.
F2x28 1.40x28no.8-9
Fiocchi 616 69mm
Κενο -11+1(λογο f2)
Spark 26
Πολυσταδιακο κλεισιμο
69-58mm τελικό υψος.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Ας παμε στα 30gr.
S4 1.40x30 no8-9
s.g 25
Fiocchi 616 69mm
Κενο 11.5-12
(αυτο το σετ απ το κλεινουμε με επαγγελματικο Γ σταδιο και στα 68.5 ο fiocchi αφηνει -11 κανουμε αυτο που ειχαμε πει για τα jk6 τα φυσιγγια με βαθος ρελιου γυρω στο 1.60 αλλα επειδη δεν ειναι ευκολο να εχουν ολοι Γ επαγγελματικο αφηνουμε τον fiocchi 69mm και ανοιγουμε τα συγκωλημενα πτερύγια του s.g 25 και περνουμε τα -12)
Πολυσταδιακο κλεισιμο
69-58mm τελικο ρελιασμα.
κατα προτιμιση και σε αυτο και στο προηγούμενο στροφειο τυπου Τ1 ασχετου μαρκας.οχι special.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
giovanni
Full Member

Δημοσίευση από giovanni »

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Και μια μικρη παραθεση βλεπω κυριε giovani οτι βαρεθηκατε να διαβαζετε δεν βαρεθηκατε και να γραφετε στο φόρουμ?εγω αντεγραψα σετ απ που προσφερουν οι υποτιθεμενοι γνωστες και εκανα τις παρατηρησεις μου.αν θελετε στα χρονια που γεμιζετε σιγουρα εχετε εμπειρία και θα μπορουσατε να πειτε και τις δικες σας αντιπαραθεσεις η επισημάνσεις επι του αντιθετου.δεν ειδα κατι τετοιο?τωρα το ποιος προσφερει ουσιαστικες γνώσεις αφιλοκερδος παει αλλου το θεμα η ποιος εχει συμφεροντα απο αυτα.οχι εγω παντως........ :?
καλημερα σας.
Τις παρατηρησεις μου αν εχω θα τις κανω στο συγκεκριμενο φορουμ στο οποιο μπαινει ενα σεταπ και δεν θα χρησιμοποιησω αλλο φορουμ.

Γιατι το παιρνεις ως δεδομενο οτι ολοι διαβαζουν τα σεταπ της συγκεκρινενης ιστοσελιδας?

Για μενα το θεμα θεωρειται ληξαν απο τη στιγμη που ο admin συμφωνει εμμεσως πλην σαφως μαζι μου.
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Και για μενα θεωρητε ληξαν απλα το τι σετ απ θα σχολιαζω ειναι δικο μου θεμα με την έννοια οτι οταν βλεπω κατι στραβο κατα την δικη μου κριση θα το πω και απο εκει και περα ιδιογομωτες ειμαστε ας πουμε τις αποψεις μας τις διαφωνιες μας αν καποιος το βλεπει αλλιως παντα φιλικα, τιποτα δεν ειναι μονοπλευρο.και φυσικα σεβομαι τον admin και ολο το φορουμ που με φιλοξενεί και καλες γιορτές να έχεται, δεν εχω κατι με κανεναν κυριε giovani.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Breda Pegaso έγραψε:
andreas78 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:καλημερα παιδια!

ετσι για να κινηθει και λιγο το θεμα...

1. Το στροφειο BN2 της gaep εχει περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα με τo στροφειο Τ2 της Cortini?

2. Tα στροφεια SPECIAL που κανουν πιο βαθυ ρελι τι προσφερουν? Δινουν πιο πολλη πιεση και ταχυτητα? Υπαρχουν set up που χρειαζονται πιο βαθυ ρελι απο το το κανονικο1.6-1.8?

Και

3. Ποιο στροφειο προτεινετε για γενικη χρηση και γομωσεις 28-36γρ ?
Στέφανε,
Το Τ2 το γνωρίζω καλά και είμαι υπέρ ευχαριστημένος, επειδή ομως γνωρίζω τι είδους προφίλ σου αρέσει θα έλεγα οτι το Τ3 θα σε ικανοποιήσει περισσότερο αισθητικά, απο θέμα απόδοσης δεν θα σου θυμώσει το φυσιγγιο αν το κλεισεις με Τ3 στα 28γρ...... :lol: :D
Κατα την γνώμη μου, το υπερβολικα βαθύ ρέλι δεν είναι "υγιές", οι πιέσεις καθορίζονται και διαχωρίζονται απο πολλούς παράγοντες και το βαθος ρελιού ειναι απο τα κυριότερα.... ;)
Για να είναι ασφαλές ενα φυσίγγιο με 3χιλ., βαθος ρελιού χρειάζονται πολλές αντισταθμησεις που στο τέλος καθιστούν το φυσίγγιο ανούσιο..!!!!
Και πάλι κατα την γνώμη μου, ένα βάθος απο 1,80-2χιλ, σε ένα καλοστημένο και όχι βαρυφορτωμένο σεταπ, είναι ιδανικό.
Thanks Φιλε μου.

Εχει πεσει πολλη μελετη τελευταια!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΟΥ :D

ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ :D

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ Η ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ :roll: :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Σολον οι καλυκες ειναι victory να υπολογισω.ποσο κενο αφηνεις σε αυτα που βλέπω και στα ποσα ειναι το τελικο υψος κλεισμενα? Και ειναι με mec λογικα.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Σολον οι καλυκες ειναι victory να υπολογισω.ποσο κενο αφηνεις σε αυτα που βλέπω και στα ποσα ειναι το τελικο υψος κλεισμενα? Και ειναι με mec λογικα.
ΝΑΙ ΦΙΛΕ VICTORY....KENO 10.5...69.00-59.30....ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΡΙΟΥ(ΛΑΝΑΡΑ)...ΑΣΤΕΡΙ -ΡΕΛΛΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ :D

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ....ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΣΤΑΔΙΑ :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Σολον οι καλυκες ειναι victory να υπολογισω.ποσο κενο αφηνεις σε αυτα που βλέπω και στα ποσα ειναι το τελικο υψος κλεισμενα? Και ειναι με mec λογικα.
ΝΑΙ ΦΙΛΕ VICTORY....KENO 10.5...69.00-59.30....ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΡΙΟΥ(ΛΑΝΑΡΑ)...ΑΣΤΕΡΙ -ΡΕΛΛΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ :D

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ....ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΣΤΑΔΙΑ :D
Έγραψες με την τελευταία σου κουβεντα!!!:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Φιλε σολον για ολα υπαρχει μια λογικη εξηγηση και θα σου πω το πιο απλο.ολα τα φυσιγγια της εταιρείας Victory εχουν συγκεκριμένο κλεισιμο γυρω στα 59mm χοντρικα και ελαφρυ ρελο.στην ουσία το στροφειο ισα που τα γλυφει και φυσικα βυσματα κουτσουρο.ο λογος ειναι απλος,εχετε την τυχη να έχεται χοντρο ψηλο και σκληρο καλυκα οπως οι αμερικανικοι.η ιδιογομωση ειναι μια ζυγαριά για να ισορροπήσει το φυσιγγι.οποτε με υψος 69-69.5 καλυκα σκληρο κλεινετε στα -10.5-11 το πολυ.το βυσμα πατιεται ελαφρυα νορμαλ εννοω τα καψουλια ειναι Cx2000 συνηθως ισχυρα το βυσμα σκληρο ο καλυκας παραμενει στα χιλιοστα που τον κλεινεις δηλαδη 69-59mm με οποιαδηποτε πρεσα λαναρα,mec, lee, essa και στην ουσια θες ενα στροφειο 1mm μην σου πω 0.80mm καθαρα για το τελικο φινιρισμα.αυτος ειναι ο ενας τροπος κλεισιματος και ευδοκιμουν σε εσας οι πρεσες λογο καλυκα γιατι αμα δοκιμασεις με Cheddite,nobel κ.τ.λ θα απογοητευτείς ειναι ολοι 68.5 στην καλυτερη και πλαστικο το μισο για τους δικους σας.γι'αυτο φιλε τα θηραματα σου θελουν 2 σταδια μονο.ελπίζω να σε καλυψα.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”