ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΜΕ.....ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!

ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΟΥ 34ΓΡ ΣΤΟΥΣ 10 ΚΕΛΣΙΟΥ!!!

ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΥΣ 33 ΚΕΛΣΙΟΥ ΜΕ.ΟΡΟ 406m/s!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ..Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕ.ΟΡΟ 390m/s!

ΧΑΣΑΜΕ 16m/s.

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟΤΕΡΟ ΤΣΙΟΚ...ΑΝΤΙ ΜΕ 1*....ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Π.Χ ΜΕ 4* ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΛΑ 10+-m/s.

ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ CX2000 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 686 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ?
Αγαπητέ φίλε και τα 390 μ/δ σκοτώνουνε.Μην ματαιοπονείς με δοκιμές εκτός αν προκειται για καθαρα θεωρητικούς λόγους.Στη πράξη δεν θα δείς διαφορά αν στέλνεις τα σκαγια σου εκεί που πρέπει.
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ 390m/s ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 340-350m/s!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ....ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΙΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ...ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΩ!

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ...ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΨΥΛΙ CX2000 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 686 ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ 390m/s.....399.5m/s!

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΨΟΥΛΙΟΥ 10m/s...ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΜΟΥ,ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ!!!

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

andreas78 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:καλημερα παιδια!

ετσι για να κινηθει και λιγο το θεμα...

1. Το στροφειο BN2 της gaep εχει περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα με τo στροφειο Τ2 της Cortini?

2. Tα στροφεια SPECIAL που κανουν πιο βαθυ ρελι τι προσφερουν? Δινουν πιο πολλη πιεση και ταχυτητα? Υπαρχουν set up που χρειαζονται πιο βαθυ ρελι απο το το κανονικο1.6-1.8?

Και

3. Ποιο στροφειο προτεινετε για γενικη χρηση και γομωσεις 28-36γρ ?
Στέφανε,
Το Τ2 το γνωρίζω καλά και είμαι υπέρ ευχαριστημένος, επειδή ομως γνωρίζω τι είδους προφίλ σου αρέσει θα έλεγα οτι το Τ3 θα σε ικανοποιήσει περισσότερο αισθητικά, απο θέμα απόδοσης δεν θα σου θυμώσει το φυσιγγιο αν το κλεισεις με Τ3 στα 28γρ...... :lol: :D
Κατα την γνώμη μου, το υπερβολικα βαθύ ρέλι δεν είναι "υγιές", οι πιέσεις καθορίζονται και διαχωρίζονται απο πολλούς παράγοντες και το βαθος ρελιού ειναι απο τα κυριότερα.... ;)
Για να είναι ασφαλές ενα φυσίγγιο με 3χιλ., βαθος ρελιού χρειάζονται πολλές αντισταθμησεις που στο τέλος καθιστούν το φυσίγγιο ανούσιο..!!!!
Και πάλι κατα την γνώμη μου, ένα βάθος απο 1,80-2χιλ, σε ένα καλοστημένο και όχι βαρυφορτωμένο σεταπ, είναι ιδανικό.
Thanks Φιλε μου.

Εχει πεσει πολλη μελετη τελευταια!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
giovanni
Full Member

Δημοσίευση από giovanni »

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Τα δεδομενα αλλαζουν συνέχεια βλεπω.οι συγκεντρωτηρες 25-26-27-28 που ειναι για σκοπευτικη χρηση απο 24-28 gr.αυτοι οι βλακες κανουν τις κουπες πιο μικρες ωστε να βγαινουν εστω 1-2 στοιβαδες τα σκαγια για να μην χαλασουμε τον συγκεντρωτηρα που θα βρει πανω στο κλεισμενο φυσιγγι και την ντουφεκια παρεα με αυτο.δεν κανει να βρισκει ο συγκεντρωτηρας στο αστεροειδες κατα την εξοδο του απο τον καλυκα.ειπαμε να προστατεψουμε τα σκαγια, σε λιγο θα βανουμε και ταπα cal.20 για μεγαλύτερη προστασία.θα ξεχάσουμε κι αυτα που ξέρουμε εδω και χρονια πισω.τι αλλες μαλακιες θα δουμε απο αυτο το ΑΝΩΤΕΡΟ ΡΕΤΙΡΕ. :? :? :? :?
Κατι για ιδιογομωση εχεις να μας πεις η απλα θα σχολιαζεις αλλους?

Admin ανοιξε ενα θεμα ¨idiogomosi.com' να σχολιαζουν οσοι τα εχουν μαζι τους.

Ευχαριστω
Τζιοβαννι Καραχαννας

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Καλά κάνει και σχολιάζει γιατί αν δεν τα σχολιάζει, κάποιος θα τα γεμίσει και θα έχουμε κανένα κακό!!
giovanni
Full Member

Να πει ο κ Ζακυνθινος τα ασφαλες set up να τα δοκιμασουν αυτοι που θελουν.

Το μονο που κανει ειναι να σχολιαζει τα setup αλλων. Ειμαστε ενηλικες, αρκετοι απο εμας εμπειροι ιδιογομωτες, και κουραστηκαμε να βλεπουμε καθε μερα ενα πολεμο εναντιων καποιων οι οποιοι τουλαχιστων προσφερουν τις γνωσεις

Εχτος και αν παιζει κατι αλλο.....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

http://youtu.be/EmhuwPSm95I

Ωραιο βιντεο απο την Gamebore
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να σας παρακαλέσω να περιορίζεστε σε αυτή την ενότητα ότι έχει να κάνει με την ιδιογόμωση και ότι αφορά το παρών φόρουμ. Δεν μας ενδιαφέρουν προσωπικές σας αντιπαραθέσεις και δέν θέλουμε να μεταφέρεται η αντιπαράθεση σας μεσα στο δικό μας φόρουμ .
Προσέχουμε...για να έχουμε
giovanni
Full Member

admin έγραψε:Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να σας παρακαλέσω να περιορίζεστε σε αυτή την ενότητα ότι έχει να κάνει με την ιδιογόμωση και ότι αφορά το παρών φόρουμ. Δεν μας ενδιαφέρουν προσωπικές σας αντιπαραθέσεις και δέν θέλουμε να μεταφέρεται η αντιπαράθεση σας μεσα στο δικό μας φόρουμ .
Ακριβώς αυτό. Καλημέρα
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Δημοσίευση από ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 »

Εντάξει εχετε δικιο και θα περιοριστω σε σετ απ και οχι σε σχολιασμους και αντιπαραθεσεις αλλων.κατι αλλο δεν παιζει και συγνώμη απο μερους μου προς το φορουμ.ευχαριστώ.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Δημοσίευση από ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 »

Και μια μικρη παραθεση βλεπω κυριε giovani οτι βαρεθηκατε να διαβαζετε δεν βαρεθηκατε και να γραφετε στο φόρουμ?εγω αντεγραψα σετ απ που προσφερουν οι υποτιθεμενοι γνωστες και εκανα τις παρατηρησεις μου.αν θελετε στα χρονια που γεμιζετε σιγουρα εχετε εμπειρία και θα μπορουσατε να πειτε και τις δικες σας αντιπαραθεσεις η επισημάνσεις επι του αντιθετου.δεν ειδα κατι τετοιο?τωρα το ποιος προσφερει ουσιαστικες γνώσεις αφιλοκερδος παει αλλου το θεμα η ποιος εχει συμφεροντα απο αυτα.οχι εγω παντως........ :?
καλημερα σας.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”