Καλώς μας το παιδί από τα Επτάνησα! Δεν πιστεύω να σε λένε Κώστα και να μου έχεις ζητήσει πρόσφατα το τηλέφωνό μου μέσω email στις Thursday, November 20, 2014 9:28:31 PM και ενδεχομένως επειδή δεν στο έδωσα να ήρθες για να μου γράψεις και για να ρωτήσεις αυτά που γράφεις εδώ μέσα;
Προσωπικά είμαι πελάτης στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ από το 2010, στην Siarm από το 2009 και σε άλλα τοπικά μαγαζιά της περιοχής μου σχεδόν από το 2000
Δεδομένου λοιπόν ότι οι λέξεις κλειδιά όπου και προσωπικά εκτιμπώ ότι χρησιμοποιείς εσκεμμένα, είναι οι ακόλουθες:
1. χαρτιά από βλητικό σταθμό
2. συμπιέσεις βυσμάτων
3. 2~3 κιλά στατική πίεση
4. Aquila & GT
5. ειδήμονες του είδους
6. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
Ας δούμε όμως λοιπόν τι έχω εγώ στα χέρια μου!
1.
ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ - 13/11/2013
2.
ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ
3.
ΦΥΣΙΓΓΙΑ 68.50
4.
ΛΑΓΟΣ - S4N - 33 Gr/N 5
5. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ
6. ΧΟΡΗΓΟΣ
Ελπίζω να σε κάλυψα, διότι εφόσον δεν σε κάλυψα, τότε ας μπεις στον κόπο να διαβάσεις και αυτό εδώ πέρα το τεχνικό άρθρο περί αξιοπιστίας βλητικών σταθμών και καλιμπραρισμάτων τους
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΑΚΙΑ ΔΟΚΙΜΩΝ - 17/03/2014
Αλλά αφού το θέμα τέθηκε έτσι και εφόσον είσαι ο κύριος Κώστας από Ζάκυνθο όπου γνωρίζω εγώ και δεν είσαι κάποιος άλλος κύριος όπου δεν γνωρίζω, επιθυμώ να σε ρωτήσω από περιέργεια και μόνον, εάν εσύ προσωπικά θα το θεωρούσες ως μαγκιά το να πήγαινες ενδεχομένως να κυνηγούσες παράνομα και έπειτα να έβαζες φώτο σε αυτό εδώ το φόρουμ και μάλιστα να το καυχιόσουν και από πάνω και να προσκαλούσες κιόλας επιδεικτικά τα όποια διαδικτυακά σου φιλαράκια ώστε ενδεχομένως να κυνηγήσετε στο μέλλον παρέα;