STRINGER VICTORY 34gr & MIRAGE 30gr

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re:

Δημοσίευση από Anthimos »

Pathfinder έγραψε:Χρυσανθε μου αν βαλεις κατω τα μαθηματικα η αλλαγη στην σκοπευση ειναι απειροελαχιστη και απο την στιγμη που ριχνεις μια δεσμη σκαγιων και οχι μια σφαιρα μονο δεν εισαι ποτε σου σιγουρος για το τι πρεπει να αλλαξεις η τι δουλεψε καλυτερα σε μια διαφορετικη προσεγγιση σκοπευσης.Αν πεις οτι μια φασσα χωρις αερα πετα με 70χ/ω και με βοηθητικο ανεμο 4bf μπορει να πετασει με 90χ/Ω η με αντιθετο ανεμο να πετασει με 50 χ/ω σε μια σκοπευση στα 30 μετρα η προσκοπευση σου θα ειναι απειροελαχιστη της ταξης των εκατοστων σε μια τετοια αποσταση.Τωρα αμαν καποιος μπορει να υπολογισει 15-20-25 εκατοστα στον αερα μπροστα πισω τοτε σηκωνω τα χερια μου ψηλα.Παντα αποψη μου και φιλικα
+1000
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Όσο λιγοστεύει το θήραμα τόσο πιο εκπληκτικά πράγματα ακούω
Από την προσκόπευση ανάλογα με φυσίγγιο στην σκόπευση ανάλογα με αέρα
Δεν είναι σφαίρες στα 769m που ρίχνουμε παιδιά
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Να μας φκαλεις ενα ομαδικο παραπεμπτικο για ψυχαναλυση :) Εν ολα κατανοητα.Οσο λιγοστευει το θηραμα τοσο περισσοτερο θα το ψαχνουμε ενω το προβλημα ειναι αλλου.Ειναι ολα κατανοητα και καλοπροαιρετα.Στο κατω κατω η συζητηση δεν εβλαψε ποτε κανενα απο οτι ξερω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: STRINGER VICTORY 34gr & MIRAGE 30gr

Δημοσίευση από 'petros' »

Την κυριακη παντως ηταν η τιμητικη της MIRAGE 30gr εβαλε σε πολλους πουλια στα ποδια τους 8-)
Τωρα για την STRINGER VICTORY 34gr δεν την ξερω
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

too much analysis equals paralysis....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
mikros

Δημοσίευση από mikros »

kypros έγραψε:too much analysis equals paralysis....
Με αυτο το σκεπτικο καλυτερα ειναι να μην αναλυουμε τιποτα και επ'ευκαιριας να διαγραφουν τα πλειστα θεματα....
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

εχω ερωτησεις προς ολους εσας που υποστηριζετε οτι οι καιρικες συνθηκες δεν επηρεαζουν τα φυσιγγια¨

1) απο μωρο στα κυνηγετικα ειδη ακουα τους μαγαζατορες να λαλουν τουτη εν της ξηρασιας τουτη εν της υγρασιας κτλ.

2)οταν μεγαλωσα ειδα οτι ισχυει

3)γιατι υπαρχουν ακριβα κ φτηνα φυσιγγια?

4)οτι ουλλοι λαλουν πχ ι high velocity εν του αερα και την δοκιμαζω και καμνει ενω βαλω αλλο φυσιγγιο μεσα κ εν καμνει εν της ιδειας μου?εν ουλλοι παρανοικοι?εν θεμα ψυχολογιας?

5)δεν ειμαι ο πας ειδικος ουτε σπουδασα φυσιγγιολόγος :lol: απλα μιλω βαση της εμπειριας μου

6)τουτες εν οι αποψεις μου και οι αποριες μου

φιλικα
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:εχω ερωτησεις προς ολους εσας που υποστηριζετε οτι οι καιρικες συνθηκες δεν επηρεαζουν τα φυσιγγια¨

1) απο μωρο στα κυνηγετικα ειδη ακουα τους μαγαζατορες να λαλουν τουτη εν της ξηρασιας τουτη εν της υγρασιας κτλ.

4)οτι ουλλοι λαλουν πχ ι high velocity εν του αερα και την δοκιμαζω και καμνει ενω βαλω αλλο φυσιγγιο μεσα κ εν καμνει εν της ιδειας μου?εν ουλλοι παρανοικοι?εν θεμα ψυχολογιας?

5)δεν ειμαι ο πας ειδικος ουτε σπουδασα φυσιγγιολόγος :lol: απλα μιλω βαση της εμπειριας μου

φιλικα

vlepw sinexei sizitisis gia fisiggia kai idika apo neoys kynigous pou problimatizonte kai dokimazoun ola ta fisigia tis agoras egw 1 pragma kserw oti otan eisai pano sto pouli thelei as exei ashiero mesa to pouli einai katw. e3anaipato kai pio palia alla tha to ksanapw eseis oloi pou asxoliste toso poli me to thema fisiggio pezw apo ton kairo pou genithika tis victory skeet kitrini 32g tin pezw sto troodos gia tryones me 4mpofor xotis mpofor me -6 bathmous kai me ilio ite xoris basika se pantou kairou kai tin pezw kai ston mathkiati me ton ilio na krouzi kai se olous tous kairous pote den mou dimiourgise problima akouo apopsis (kinito) akomi kaneis den moy apantise giati sto telos enas mas pelanete den einai gia esena file pou to lew genika milo
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:εχω ερωτησεις προς ολους εσας που υποστηριζετε οτι οι καιρικες συνθηκες δεν επηρεαζουν τα φυσιγγια¨

φιλικα

Και γω ρε φιλε επεζα που το πρωι ως τη νυχτα βικτορυ 35 και μια χαρα ηταν.

Δαμεσα ελαλουσαν οχι αλλαξαν την, οτι επεξεν ενας ενα περτικο και επεσε κουτσοφτερος και δεν καμνει, οχι θελει παγωνια, στην υγρασια εν εκαμνει κλπ.

Ειναι ψυχολογικο το θεμα σε σημειο αρρωστιας. Αμα μπει του αλλου μες το νου οτι τουτη χαρτουτσια θελει υγρασια και βαλει την σε αλλο τζιαιρο εν κουτσια ουτε ΕΛΕΦΑΝΤΑ!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Και οι κατασκευαστές το γράφουν στο κουτί
This is for humidity
This is for north wind
This shoots like ashiro on a windy day
This is good until 830
This is nice for kriadua