ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Απάντηση
lagomania
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Δημοσίευση από lagomania »

λεπρε 36γ μονο για λαγο και μπορει να παρω και κανενα πιο μικρο για κανενα λαο μες την μονη οι πως ειδα πολλες φορες 1-2 φορες ειδα και εκεινες πριν χρονια :lol:
sniper
Full Member

Δημοσίευση από sniper »

Εγω χρησιμοποιω φυσιγγια με μπαρουτι TECNA για πολυ ξηρο καιρο D20 για ξηρο καιρο ΑΟ για κανονικο καιρο PSB για υγρο καιρο και A1 για πολυ υγρο καιρο.
Η victory η 35 gr ειναι γεμισμενη με μπαρουτι ΑΟ και η Mirage 30 gr με D 20. Eχω την εντυπωση οτι η Victory 36 gr (πρασινη) δεν ειναι με ΑΟ αλλα με PSB 2. Αν γνωριζει καπιος μας ενημερωνει.
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

sniper έγραψε:Εγω χρησιμοποιω φυσιγγια με μπαρουτι TECNA για πολυ ξηρο καιρο D20 για ξηρο καιρο ΑΟ για κανονικο καιρο PSB για υγρο καιρο και A1 για πολυ υγρο καιρο.
Η victory η 35 gr ειναι γεμισμενη με μπαρουτι ΑΟ και η Mirage 30 gr με D 20. Eχω την εντυπωση οτι η Victory 36 gr (πρασινη) δεν ειναι με ΑΟ αλλα με PSB 2. Αν γνωριζει καπιος μας ενημερωνει.
Φιλε μου εχεις δικαιο. Η 36g ειναι με psp2 μπαρουτι! 590 BARS.
Neoklis
Full Member

Δημοσίευση από Neoklis »

sniper έγραψε:Εγω χρησιμοποιω φυσιγγια με μπαρουτι TECNA για πολυ ξηρο καιρο D20 για ξηρο καιρο ΑΟ για κανονικο καιρο PSB για υγρο καιρο και A1 για πολυ υγρο καιρο.
file sniper grapse mas merika fysiggia pou antistoixoun sta syggkekrimena mparoutia gia techna kserw oti i fiocchi 38 gr kai pm 40gr nsi einai gemismenes me techna
Neoklis
Full Member

Δημοσίευση από Neoklis »

n3ktar έγραψε:
Φιλε μου εχεις δικαιο. Η 36g ειναι με psp2 μπαρουτι! 590 BARS.
ta paroutia psb kai csb pote xrisimopoiounta?
sniper
Full Member

Δημοσίευση από sniper »

RC 40 GR TECNA το χρησιμοποιω σε ξηρο καιρο με υγρασια κατω απο 40%
ΑΟ για κανονικο καιρο VICTORY 35
Το PSP 2 για κανονικο προς υγρο καιρο GEM 35 gr VICTORY 36gr
To PSP 3 ειναι για ακομα πιο υγρο καιρο.
Αυτα παντα κατα τη δικη μου γνωμη.
Αν γνωριζει καποιος αλλος με τι μπαρουτια ειναι γεμισμενα γνωστα φυσιγγια ειναι καλο να τα αναφερει.
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

lagomania έγραψε:μπορει να παρω και κανενα πιο μικρο για κανενα λαο μες την μονη οι πως ειδα πολλες φορες 1-2 φορες ειδα και εκεινες πριν χρονια :lol:

Εν καλλητερα να παιρνεις και το φλοπερ μαζι σου η καλλητερα σφεντονα :lol:
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Σε γενικές γραμμές ο "κανόνας" λέι ότι οι διβασικές αποδίδουν πολύ καλύτερα από τις μονοβασικές στην υγρασία ενώ χάνουν όταν μειώνεται πολύ η θερμοκρασία. Γενικά είναι πιο all weather σε σχέση με τις μονοβασικές. Με το τελευταίο προσωπικά συμφωνώ. Τελευταία έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην TECNA για το ενδημικό(NSI lepre, percosso cacccia).

Την Α0 ποτέ δεν την συμπάθησα λόγω σταθερότητας όμως όχι λόγο απόδοσης.

Πάντως όταν κάνουμε συζητήσεις περί πυρίτιδας με τον πατέρα μου αυτός ειρωνικά μου λέι ότι παλιά είχαν 2 φυσίγγια μια 32gr για το πρωί και μια 30gr για μετά τις 10 ΤΕΛΟΣ. Με ενοχλεί στις κυπριακές εταιρίες αυτή η υπέρμετρη προσπάθεια τους να παρουσιάσουν από ένα φυσίγγιο για κάθε καιρική συνθήκη την στιγμή που αυτός ο παράγοντας τείνει να εξαλειφθεί από τις μοντέρνες πυρίτιδες. Ιδιαίτερα για τσιχλοφύσιγγα που εντελώς τυχαία έχουν και κατανάλωση.

Άτε συζήτηση να γίνεται να περνούν οι μέρες.
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

εχει χρονια που η 36 γρ η ασπρουα δεν γεμωνετε με ΑΟ αλλα με PSP 2 .στη Κυπρο ο καθε ενασ λεει οτι θελει και τισ παραπανω φορεσ πιανει τοπο .Εγω δεν πιστευω σε κανενα και ουτε χαλω τη μερα μου στο κυνηγι για να ριχνω αλλα των αλλων .στο δευτερακι γραφει οτι γεμιζετε με ΑΟ αλλα ετσι παρουτι εχει τουλαχιστον δεκα χρονια να δω .Και τα αλλα φυσιγκια δεν ειναι με τα παρουδια που λενε .επισεισ αναφερουν οτι οι κατασκευαστριεσ εταιριεσ καθε λιγα χρονια αλλαζουν τουσ χροματισμουσ των πυριτιδων οταν τισ εξελισουν .εγω ειδα πριν δυο χρονια σε αγλικο περιοδικο τεστ που το φισιγκιο ηταν γεμισμενο με ΑΟ και δεν ηταν αυτη που μασ σερβιρουν αλλα αυτη που γεμιζαν πριν χρονια .εγω ξερω οτι η Victoriοι παραπανω ειναι με παρουδια PSB ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ με CSP.Τωρα τουτα τα D20 A1 και AO δεν ξερω που τα βλεπετε .καλο θα ηταν στο περιοδικο καθε τευχοσ να γινετε τεστ τουλαχιστον 2 φυσιγκιων οπωσ γινετε στο εξωτερικο. πιεσεισ ταχυτητεσ τι πυριτιδα εχει τι πιστονακι κλπ.μονο ετσι θα σοβαρευτουμε στουν τον τοπο .
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλοι συνάδελφοι σας χαιρετώ Θα ήθελα να σας δώσω τις καιρικές συνθήκες την ημέρα του κυνηγίου για να βοηθήσουμε τους φίλους που λαμβάνουν υπόψη τους τις καιρικές συνθήκες και την επιλογή των φυσιγγίων. Φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι ξηρός δηλ θα έχει κατεύθυνση ανέμου ανατολικός-βόροιανατολικώς με ένταση μέχρι 10χλ/ωρα η δηλαδή 2. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 C( αυτό είναι καλό διότι τώρα είναι γύρω στους 25c και όπως και να το κάνουμε είναι ζέστη για να περπατάς στα βουνά.) Άρα λογικά αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν τότε θα δουλέψουν τα γρήγορα φυσίγγια και όχι τα αργά που κάνουν για υγρασίες. Πάντως το παράξενο που παρατήρησα στη πρόβλεψη του καιρού είναι ότι άλλες φορές τα πρωινά υπήρχε έστω και λήγει υγρασία περίπου 60 με 70% και μετά από 1-2 ώρες η υγρασία υποχωρούσε και έπεφτε στο 40-50% που σημαίνει ότι γινόταν ξηρός, ενώ αυτό το διάστημα (τελευταία εβδομάδα) ο ξηρός καιρός αρχίζει από το χάραμα και οσο προχωρά η μέρα γίνεται ποιό ξηρός 30-40%. Θα παρακολουθώ για τυχόν αλλαγές μέχρι και την Παρασκευή και θα ενημερώσω αν αλλάξει κάτι. Πάντως τα ποιό πάνω οπως λέγω καθε φορά ειναι η προσωπική μου άποψη και σίγουρα αναφέρονται για αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και όχι σε αυτους που λογο εμπειρίας και γνώσεων δεν τους χρειάζονται. Σας χαιρετώ. :) :) :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”