Φυσίγγια Eley
-
- Full Member
Re: Φυσίγγια Eley
Φιλιππος Κωσταντινηδης Λεμεσο
-
- Full Member
Χρησιμοποιεί κάποιος φυσιγγια ελλεη για τους περτικους?
-
- Full Member
?Filippos έγραψε:Χρησιμοποιεί κάποιος φυσιγγια ελλεη για τους περτικους?
-
- Full Member
τα ελευ τα φουμιζε πολλα ο παππους μου οταν ηταν κυνηγος εχω καμια δεκαρια απο εκεινα που βρηκα στες πολλες κασιες απο φυσιγγια που ειχε ο μανιακος παππους μου
...

-
- Full Member
Για τους οπαδούς των φυσιγγίων ELEY να αναφέρω ότι από ότι γνωρίζω θα εχει μια ερεύνα-δοκιμη των φυσιγγίων αυτών στη επόμενη έκδοση του περιοδικού μας.
Αναμένεται. Σημ η δοκιμή δεν είναι από εμένα γιαυτό δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.

- AndreasDr
Λεύκιε εσύ έκαμες καθόλου δικές σου δοκιμές με τα συγκεκριμένα ή ακόμα;LEFKIOS έγραψε:Για τους οπαδούς των φυσιγγίων ELEY να αναφέρω ότι από ότι γνωρίζω θα εχει μια ερεύνα-δοκιμη των φυσιγγίων αυτών στη επόμενη έκδοση του περιοδικού μας.Αναμένεται. Σημ η δοκιμή δεν είναι από εμένα γιαυτό δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
Aυτα τα φυσίγγια τα ειχα πρωτογνωρίση στα πρωτα μου κυνηγετικά χρόνια στη δεκαετια του 70-80AndreasDr έγραψε:Λεύκιε εσύ έκαμες καθόλου δικές σου δοκιμές με τα συγκεκριμένα ή ακόμα;LEFKIOS έγραψε:Για τους οπαδούς των φυσιγγίων ELEY να αναφέρω ότι από ότι γνωρίζω θα εχει μια ερεύνα-δοκιμη των φυσιγγίων αυτών στη επόμενη έκδοση του περιοδικού μας.Αναμένεται. Σημ η δοκιμή δεν είναι από εμένα γιαυτό δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.

- pamposs
- Full Member
Σημερα επηα με ενα παρεα σε γνωστο καταστημα τζαι επια τες Ελευ μπλου ολιμπικ 28 γρ 8 νουμερο...θα τες δοκιμασω αυριο στες τζικλες και θα πω εντυπωσεις
Girls:Lets go shopping!!!
Me: Lets go Hunting!!!
- giorgos80
για ποια τιμη μιλουμε?pamposs έγραψε:Σημερα επηα με ενα παρεα σε γνωστο καταστημα τζαι επια τες Ελευ μπλου ολιμπικ 28 γρ 8 νουμερο...θα τες δοκιμασω αυριο στες τζικλες και θα πω εντυπωσεις
- pamposs
- Full Member
6 ευρω πακετο των 25giorgos80 έγραψε:για ποια τιμη μιλουμε?pamposs έγραψε:Σημερα επηα με ενα παρεα σε γνωστο καταστημα τζαι επια τες Ελευ μπλου ολιμπικ 28 γρ 8 νουμερο...θα τες δοκιμασω αυριο στες τζικλες και θα πω εντυπωσεις
Girls:Lets go shopping!!!