OLYMPIA GEM 32 KAI 35

Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: OLYMPIA GEM 32 KAI 35

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

miky55 έγραψε:ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ GEM36
Και αν γνωριζει καποιος τι ειδος πυριτιδα εχουν, θα εκτιμουσα την βοηθεια (αφερομαι στις 32, 35 και 36). Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Και αν γνωριζει καποιος τι ειδος πυριτιδα εχουν, θα εκτιμουσα την βοηθεια (αφερομαι στις 32, 35 και 36). Ευχαριστω
Χωρίς να είμαι 100% η 35 ρα είναι ΜΒΧ36
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Συναδελφοι εγω νομιζω οτι η Gem35 ειναι psb2. Θα το ψαξω λιγο καλυτερα και θα επανελθω.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

up
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

miky55 έγραψε:
up
Σχετικά μέτρια χαρτούτσια αν λάβεις υπόψη ότι δεν έχει καλά αποτελέσματα σε ακραίες καιρικές συνθίκες. Εν κάμνει για μακρινές αποστάσεις αφού το πιστονάκι της εν μισό. Τζαι το μπαρούτι της είμαι σίουρος πως εν ισπανικό αλλά εν είμαι σίουρος πιο..
Φιλικά,
Αναστάσης
diomedes
Full Member

Δημοσίευση από diomedes »

cyprohunter έγραψε:
miky55 έγραψε:
up
Σχετικά μέτρια χαρτούτσια αν λάβεις υπόψη ότι δεν έχει καλά αποτελέσματα σε ακραίες καιρικές συνθίκες. Εν κάμνει για μακρινές αποστάσεις αφού το πιστονάκι της εν μισό. Τζαι το μπαρούτι της είμαι σίουρος πως εν ισπανικό αλλά εν είμαι σίουρος πιο..
Φίλε cyprohunter αν ξέρεις εχει όλη η σειρα της gem μισό πιστονάκι . Ποια η άποψη σου για τις gem 35
cyprohunter
Full Member

Νε φίλε μου ξέρω το αλλά εγώ φέτος σταμάτησα να παίζω gem εχτός που την 28αρα που όταν εν λλί πηρά εν που τες καλύτερες μέστο παζάρι. Οι άλλες οι gem εν φτινοπαρούθκια ισπανικά που έχουν μέσα.. Τουτη κάμνει τζαι για περτίτζι 5/6 νούμερο τζαι τζίκλα/τρασιήλα 7.5/8 νούμερο! Ο λόγος είναι ότι η 28αρα εν σκοπευτική τζαι ούλλες οι σκοπευτικές του ολύμπια εν τέλειες! Αλλα οι κυνηγετικές εν έχουν υπόθεση πέρσι τζαι φέτος! Έπαιζα την super32 μια ζωή στην τζίκλα τζαι πέρσυ έπιασα 3 πακέτα τζαι όσπου να τες σύρω να φίουν ελουβήσαν μου τα δόντια μου... :evil: αν τύχει κάποτε τζαι μιλήσεις τούτους τους ανθρώπους εν να καταλάβεις ότι μόνο εύκολο κέρδος θέλουν... Λαλεί μου εμένα.. Το 80% της παραγωγής εν χαρτούτσιες σκοπευτικές, τζαι τα 3/4 πάσιν στο εξωτερικό.. Αν έχω νου κάμνω παλιοχαρτούτσιες; Έτο.. Γιεμώνουμε τζαι λλίες για το τζινή έτσι για να λαλούμεν ότι κάμνουμε....... Ρε αρνιάαα το μύνημα φκάλλει μάτι.. Φκάλλει 2 χαρτούτσιες κυνηγετικές τον χρόνο τζαι μπίει οτι έβρει μέσα!!! Δουλέφκει μόνο για εξαγωγές, εν επειδή έχει τζαι κυπρέους σκοπευτές οξα εν ήταν να βάλει παρούθκια του χαιρκού ή ήταν να μεν πουλά μια..Τες σκοπευτικές.. 28gem, vmax, 24trap/skeet, super skeet, sporting hv... Εν τες φκάλλω που το όπλο για τρασιήλες/τζίκλα τζαι σκοπευτήριο τζαι high velocity31 οι άλλες ούλλες εν έχουν υπόθεση... Περτίτζι-λαο κ.α victory!! B&P!!!! Rc!!
Φιλικά,
Αναστάσης
diomedes
Full Member

cyprohunter έγραψε:Νε φίλε μου ξέρω το αλλά εγώ φέτος σταμάτησα να παίζω gem εχτός που την 28αρα που όταν εν λλί πηρά εν που τες καλύτερες μέστο παζάρι. Οι άλλες οι gem εν φτινοπαρούθκια ισπανικά που έχουν μέσα.. Τουτη κάμνει τζαι για περτίτζι 5/6 νούμερο τζαι τζίκλα/τρασιήλα 7.5/8 νούμερο! Ο λόγος είναι ότι η 28αρα εν σκοπευτική τζαι ούλλες οι σκοπευτικές του ολύμπια εν τέλειες! Αλλα οι κυνηγετικές εν έχουν υπόθεση πέρσι τζαι φέτος! Έπαιζα την super32 μια ζωή στην τζίκλα τζαι πέρσυ έπιασα 3 πακέτα τζαι όσπου να τες σύρω να φίουν ελουβήσαν μου τα δόντια μου... :evil: αν τύχει κάποτε τζαι μιλήσεις τούτους τους ανθρώπους εν να καταλάβεις ότι μόνο εύκολο κέρδος θέλουν... Λαλεί μου εμένα.. Το 80% της παραγωγής εν χαρτούτσιες σκοπευτικές, τζαι τα 3/4 πάσιν στο εξωτερικό.. Αν έχω νου κάμνω παλιοχαρτούτσιες; Έτο.. Γιεμώνουμε τζαι λλίες για το τζινή έτσι για να λαλούμεν ότι κάμνουμε....... Ρε αρνιάαα το μύνημα φκάλλει μάτι.. Φκάλλει 2 χαρτούτσιες κυνηγετικές τον χρόνο τζαι μπίει οτι έβρει μέσα!!! Τες σκοπευτικές.. 28gem, vmax, 24trap/skeet, super skeet, sporting hv... Εν τες φκάλλω που το όπλο για τρασιήλες/τζίκλα τζαι σκοπευτήριο τζαι high velocity31 οι άλλες ούλλες εν έχουν υπόθεση... Περτίτζι-λαο κ.α victory!! B&P!!!! Rc!!
Φίλε εν ερώτηση που εκαμα απλά ξέχασα τα ερωτηματικά. Επροβλημάτισες με γιατί εγω μόνο gem 35 παίζω στο ενδημικο 5 & 6. Σε έλεγχο που εκαμα είχα καλές κατανομες και στην πράξη στο κυνηγι ειμαι ευχαριστημένος. Αλλα τούτο με το μισό πιστόνι δεν το ήξερα και διερωτουμαι αν θα πρέπει να εβρω άλλη τουλάχιστον για δεύτερη τουφέκια.
cyprohunter
Full Member

Φίλε μα είσαι καλά; Έβρε μια καλή με σωστό πιστόνι τζαι εν να καταλάβεις διαφορά.. Χαρτούτσια long range; Εν να παραλύσεις.. Εν θα φοάσε να τους σύρνεις την δεύτερη όταν ξομακρήσουν. Τα μακρινά παιξίματα εν τζαι τα πιο ωραία..
Φιλικά,
Αναστάσης
diomedes
Full Member

cyprohunter έγραψε:Φίλε μα είσαι καλά; Έβρε μια καλή με σωστό πιστόνι τζαι εν να καταλάβεις διαφορά.. Χαρτούτσια long range; Εν να παραλύσεις.. Εν θα φοάσε να τους σύρνεις την δεύτερη όταν ξομακρήσουν. Τα μακρινά παιξίματα εν τζαι τα πιο ωραία..
Θα δοκιμάσω φίλε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”