Σόλωνα μιας και βλήθηκαν σε σκληρό κατάλογο παρατήρησες καθόλου τις παραμορφώσεις αυτών που αφαίρεσες??
Μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα όσο αφορά την σκληρότητά τους σε σχέση με την παραμόρφωση??
Μια φορά που το επιχείρησα με νούμερο 7.5 nickel σε σχέση με τα μολύβδινα δεν παρατήρησα κάτι το ιδιαίτερο αλλά ίσως να οφείλεται στο μικρό σκάϊ.
ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ VS ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ VS ΝΙΚΕΛ
-
- Full Member
Re: ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ VS ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ VS ΝΙΚΕΛ
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΡΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ ΖΥΜΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2.
ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΕΛΕΝΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΕΛΕΝΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- kypros
Η παραμορφωση αν και μπορει να λειτουργει αρνητικα ως προς την ποιοτητα κατανομης, εντουτις λειτουργει θετικα στη ζημια που κανει στο θηραμα κατα την ειςοδο στο πουλι καθως καταστρεφει περισσοτερους ιστους. Τα σκληρα σκαγια αντιθετα κατηγορουνται για overkills
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
Oi παραμορφώσεις που φενονται και στα τρεια ειδη σκαγιων οφείλονται κατα 95% στην στιγμή της προσκρουσης των σκαγιων στη σκληρη επιφανεια των καταλογων και οχι απο αλλη αιτία. Τα πιο παραμορφομένα μολυβδινα σκαγια ειναι και αυτά που κανουν και την μεγαλυτερη ζημια στο σωμα του θυραματος και σε αυτό συμφωνω με το Κυπρο. Ειναι φυσιολογικότατες αυτες οι παραμορφώσεις και τις παρατειρώ και εγώ σε ολες τις δοκιμές μου που κάνω.kypros έγραψε:Η παραμορφωση αν και μπορει να λειτουργει αρνητικα ως προς την ποιοτητα κατανομης, εντουτις λειτουργει θετικα στη ζημια που κανει στο θηραμα κατα την ειςοδο στο πουλι καθως καταστρεφει περισσοτερους ιστους. Τα σκληρα σκαγια αντιθετα κατηγορουνται για overkills
-
- Full Member
Οντως τα μολυβδινα ειναι πιο παραμορφωμενα. Εμπειρικα λογω και του οτι κυνηγουμε/ουσαμε!! μονο λαγο, παρατηρησαμε οτι τα χαλκινα ειχαν και τα καλυτερα σκοτωματα σε αυτο το θηραμα σε αντιθεση με τα μολυβδινα τα οποια πολλες φορες παρεμεναν στο δερμα του ζωου και δεν εισχορουσαν μεσα στο σωμα...
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"