Baschieri & Pellagri

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Baschieri & Pellagri

Δημοσίευση από zakos85 »

Mythos 36gr. N.3 Stanziale Feltro
Ξερει κανενας που τις βρισκουμε τουτες;
ImageUploadedByTapatalk1387385074.029814.jpg
ImageUploadedByTapatalk1387385096.048977.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

Re: Baschieri & Pellagri

Δημοσίευση από loukas_loux »

iparxoun kalitera, i prosopiki mou apopsi einai maskaraliki. exasa lago pou kanonika tha ton ekamna salata. exw oplo browning kai xrisimopoiw winchester kai nsi lepre.
BROWNING the best there is....
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

και γω browning εχω 725, εκαμα μια βολη σε φασσα σημερα ανετα 40μετρα +, δεν θα εριχνα καν αλλα επειδη ημουν τοσες ωρες στο περιμενε και τιποτα, εσυρα της την. και εππεσε, εφααμε 40 λεπτα με τον παρεα ψαχνοντας και δεν την βρηκα για να καταλαβεις ποσο μακρυα ηταν. αν το ηξερα δεν θα την εριχνα. εκαμε μου εντυπωση. τις αγορασα πριν 2 χρονια, εμειναν μου λιγες. δεν θυμαμαι απο που τις πηρα. αν ξερεις θα το εκτιμουσα.
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

οπως λεει και η διαφημηση "παντου υπαρχει ενας μηθος"! δεν ξερω φιλε, νομιζω οτι κατι τετοια φυσιγγια ειχα δει καποτε στη Λαρνακα σε κατι κυνηγετικα νομιζω απο τα φωτα της Δροσιας(που ηταν το παλαιοπωλειο) προς τα βορεια...δεν θυμαμαι σιγουρα.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Baschieri & Pellagri

Δημοσίευση από zakos85 »

Θα το ψαξω

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
valperik
Full Member

Δημοσίευση από valperik »

Φίλε έχω και εγώ από το συγκεκριμένο φυσίγγιo και είναι εξαιρετικόo. Δεν θυμάμαι από που τα πήρα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω.
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

valperik έγραψε:Φίλε έχω και εγώ από το συγκεκριμένο φυσίγγιo και είναι εξαιρετικόo. Δεν θυμάμαι από που τα πήρα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω.
Τα βρηκα σε εναν στην ανθουπολη-λευκωσια, διπλα απο κατι υλικα οικοδομης. δεν θυμαμαι το ονομα! :)
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

zakos85 έγραψε:
valperik έγραψε:Φίλε έχω και εγώ από το συγκεκριμένο φυσίγγιo και είναι εξαιρετικόo. Δεν θυμάμαι από που τα πήρα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω.
Τα βρηκα σε εναν στην ανθουπολη-λευκωσια, διπλα απο κατι υλικα οικοδομης. δεν θυμαμαι το ονομα! :)
φίλε πρέπει να μιλάς για τον Κεντή εν και τα υλικά οικοδομής του ιδίου. Νομίζω λαλούν το Παπούτσα το μαχαζί
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

Warrior έγραψε:
zakos85 έγραψε:
φίλε πρέπει να μιλάς για τον Κεντή εν και τα υλικά οικοδομής του ιδίου. Νομίζω λαλούν το Παπούτσα το μαχαζί
Ναι ρε φιλε τουτος ειναι
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”