Baschieri & Pellagri
- zakos85
- Full Member
Baschieri & Pellagri
Mythos 36gr. N.3 Stanziale Feltro
Ξερει κανενας που τις βρισκουμε τουτες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξερει κανενας που τις βρισκουμε τουτες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
- loukas_loux
- Full Member
Re: Baschieri & Pellagri
iparxoun kalitera, i prosopiki mou apopsi einai maskaraliki. exasa lago pou kanonika tha ton ekamna salata. exw oplo browning kai xrisimopoiw winchester kai nsi lepre.
BROWNING the best there is....
- zakos85
- Full Member
και γω browning εχω 725, εκαμα μια βολη σε φασσα σημερα ανετα 40μετρα +, δεν θα εριχνα καν αλλα επειδη ημουν τοσες ωρες στο περιμενε και τιποτα, εσυρα της την. και εππεσε, εφααμε 40 λεπτα με τον παρεα ψαχνοντας και δεν την βρηκα για να καταλαβεις ποσο μακρυα ηταν. αν το ηξερα δεν θα την εριχνα. εκαμε μου εντυπωση. τις αγορασα πριν 2 χρονια, εμειναν μου λιγες. δεν θυμαμαι απο που τις πηρα. αν ξερεις θα το εκτιμουσα.
- kanaris
- Full Member
οπως λεει και η διαφημηση "παντου υπαρχει ενας μηθος"! δεν ξερω φιλε, νομιζω οτι κατι τετοια φυσιγγια ειχα δει καποτε στη Λαρνακα σε κατι κυνηγετικα νομιζω απο τα φωτα της Δροσιας(που ηταν το παλαιοπωλειο) προς τα βορεια...δεν θυμαμαι σιγουρα.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- zakos85
- Full Member
Baschieri & Pellagri
- valperik
- Full Member
Φίλε έχω και εγώ από το συγκεκριμένο φυσίγγιo και είναι εξαιρετικόo. Δεν θυμάμαι από που τα πήρα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω.
- zakos85
- Full Member
Τα βρηκα σε εναν στην ανθουπολη-λευκωσια, διπλα απο κατι υλικα οικοδομης. δεν θυμαμαι το ονομα!valperik έγραψε:Φίλε έχω και εγώ από το συγκεκριμένο φυσίγγιo και είναι εξαιρετικόo. Δεν θυμάμαι από που τα πήρα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω.

- Warrior
- Full Member
φίλε πρέπει να μιλάς για τον Κεντή εν και τα υλικά οικοδομής του ιδίου. Νομίζω λαλούν το Παπούτσα το μαχαζίzakos85 έγραψε:Τα βρηκα σε εναν στην ανθουπολη-λευκωσια, διπλα απο κατι υλικα οικοδομης. δεν θυμαμαι το ονομα!valperik έγραψε:Φίλε έχω και εγώ από το συγκεκριμένο φυσίγγιo και είναι εξαιρετικόo. Δεν θυμάμαι από που τα πήρα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω.
- zakos85
- Full Member
Ναι ρε φιλε τουτος ειναιWarrior έγραψε:φίλε πρέπει να μιλάς για τον Κεντή εν και τα υλικά οικοδομής του ιδίου. Νομίζω λαλούν το Παπούτσα το μαχαζίzakos85 έγραψε:Τα βρηκα σε εναν στην ανθουπολη-λευκωσια, διπλα απο κατι υλικα οικοδομης. δεν θυμαμαι το ονομα!valperik έγραψε:Φίλε έχω και εγώ από το συγκεκριμένο φυσίγγιo και είναι εξαιρετικόo. Δεν θυμάμαι από που τα πήρα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω.