Europa 30 gr *6

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Europa 30 gr *6

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Χαίρεται παιδιά. Θα ήθελα την άποψη σας για την συγκεκριμένη σας παρακαλώ. Μου έδωσε ο ξάδερφος μου 5-6 να δοκιμάσω αν μου αρέσουν τωρά που εμείναν οι τελευταίες Κυριακές. Έκαμα ένα search τζιαι είδα ότι αρέσκουν του Απόλλων πολλά, αλλά θα ήθελα τζιαι την άποψη άλλων, τις εντυπώσεις τους καθώς τζιαι τι ώρες (θεωρητικά) δουλεύουν (αν δουλεύουν). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σπύρος
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Europa 30 gr *6

Δημοσίευση από πανικος »

spyrosspyrou851 έγραψε:Χαίρεται παιδιά. Θα ήθελα την άποψη σας για την συγκεκριμένη σας παρακαλώ. Μου έδωσε ο ξάδερφος μου 5-6 να δοκιμάσω αν μου αρέσουν τωρά που εμείναν οι τελευταίες Κυριακές. Έκαμα ένα search τζιαι είδα ότι αρέσκουν του Απόλλων πολλά, αλλά θα ήθελα τζιαι την άποψη άλλων, τις εντυπώσεις τους καθώς τζιαι τι ώρες (θεωρητικά) δουλεύουν (αν δουλεύουν). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σπύρος
σπυρο θελει ζεστη ηπιο καιρο οχι υγρασια.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

πανικος έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Χαίρεται παιδιά. Θα ήθελα την άποψη σας για την συγκεκριμένη σας παρακαλώ. Μου έδωσε ο ξάδερφος μου 5-6 να δοκιμάσω αν μου αρέσουν τωρά που εμείναν οι τελευταίες Κυριακές. Έκαμα ένα search τζιαι είδα ότι αρέσκουν του Απόλλων πολλά, αλλά θα ήθελα τζιαι την άποψη άλλων, τις εντυπώσεις τους καθώς τζιαι τι ώρες (θεωρητικά) δουλεύουν (αν δουλεύουν). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σπύρος
σπυρο θελει ζεστη ηπιο καιρο οχι υγρασια.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ναι ειναι για ζεστω καιρω αλλα εγω τες παιζω παντα :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΑΓΡΙΟΓΑΤΟ ΜΕ ΤΣΟΚ 3 ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕΚΚΟΣ.ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9.30 ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ .ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΗΛΙΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

miky55 έγραψε:ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΑΓΡΙΟΓΑΤΟ ΜΕ ΤΣΟΚ 3 ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕΚΚΟΣ.ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9.30 ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ .ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΗΛΙΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ
Αγριόγατο;! :shock:
Φιλικά,
Αναστάσης
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΙΛ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΚΑΤΖΗ .ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 30Μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΗΝΗΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΙΖΟΥΣ.ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΝΝΗ.ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕΚΚΟΣ.ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΤΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΟΓΩ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΚΑΤΤΟΣ. :twisted:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Bump
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”