Olympia Ultra Tordo 33gr. No10

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Olympia Ultra Tordo 33gr. No10

Δημοσίευση από zakos85 »

Δεν ξερω κατα πόσο έχετε μιλησει ξανα για το συγκεκριμενο φυσιγγιο ή ποσο παλιο ή καινουριο ειναι αλλα εγώ πρωτη φορα το δοκιμασα σημερα και εμεινα υπερ-ευχαριστημενος και ειπα να το μοιραστω. Εκατσε του οπλου (Browning Citori 18.7 αυλοι) που λεμε, πολυ καλο γλυκύ παιξιμο και ήχος με ελαχιστο κλώτσημα. Πήγαμε για τζικλες παραλια λαρνακας, πρωτη χαρτουτσια εππεσε ο περτικος :lol: και μετα ακομα 4 τζικλες. Την ειχα για πρωτη και δευτερη. αν ειχε τριτη θα εβαζα και τριτη χαρτουτσια την ιδια! Tο συνιστω ανεπιφυλακτα
oly.jpg
game.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
cyprohunter
Full Member

Re: Olympia Ultra Tordo 33gr. No10

Δημοσίευση από cyprohunter »

Φίλε μου το παράξενο είναι οτι όταν εφκήκε τούτο το φυσίγγι πέρσι ερώτησα τον Προκόπη σε τι καιρό παίζετε τζαι είπεν μου θέλει πολλή κρύο τζαι υγρασία τζαι εν κάμνει στο βορκά, φαντάζουμε ήταν καλοκαιρινή η μέρα σου..
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

cyprohunter έγραψε:Φίλε μου το παράξενο είναι οτι όταν εφκήκε τούτο το φυσίγγι πέρσι ερώτησα τον Προκόπη σε τι καιρό παίζετε τζαι είπεν μου θέλει πολλή κρύο τζαι υγρασία τζαι εν κάμνει στο βορκά, φαντάζουμε ήταν καλοκαιρινή η μέρα σου..
απλα αναφερω τα εξης: φετος στην τζικλα παιζω παλαιοτερα φυσιγγια να φευγουν. γραφουν πανω διαφορες μ....ιες. κρυο, υγρασια, αντιηλια, βοριας κλπ κλπ. ολα καμνουν ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!! τι αλλαξε? ο καιρος ειναι ανοιξιατικος! καμοια σχεση με ο,τι μου ελεγαν οι διαφοροι εμποροι για να τα πουλησουν.
να σας πω τι αλλαξε??? το οπλο μου που δεν μου εκαθετουν τοσα χρονια!!!αλλαξα οπλο (πουλησα δτα δυο και κρατησα το ενα)και ο,τι του παιξω παιζει. :!: συμπερασμα: βρεστε 2-3 φυσιγγια που σας αρεσουν παραπανω και παρετατε να πετασσετε τα λεφτα σας και να νευριαζετε αδικα. παρα να αλλασσετε φυσιγγια δωστε τα λεφτα να παιξετε κανενα δισκο! ;) :D
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Σωστος ο καναρις και ως ειπαμε πολλες φορες, για να ξερεις αν κοφκει η χαρτουτσια πρεπει πρωτα να ξερεις που στελεις τα σκαγια.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

Χτες την κυριακη ηταν, πριν το χαραμα 13-15 βαθμους και μετα εφκηκε 20-22. καπου εκει η θερμοκρασια. Καθαρος ουρανος πολυ λιγα συννεφα και ηλιουι. Ανοιξιατικο πρωινο οπως λεει και ο παρεας. τι να σου πω... δεν ξερω απο υγρασιες, ανεμους και λεπτομερειες αλλα αμαν ενα φυσιγγιο καθετε του οπλου καταλαβεις το, εν ο ηχος...το κλωτσημα και το αποτελεσμα. εμενα αρεσε μου πολλα. το ιδιο και του κουμπαρου μου με Browning ultra XS. Εχει το ιδιο φυσιγγιο και 32γρ. Δεν ξερω γιατι. το εβαλα στις τραχηλες εκεινο την προηγουμενη βδομαδα πριν ξημερωσει παλε και ηταν οπως την πομπα
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”