ΜΑΥΡΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΜΑΥΡΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑ

Δημοσίευση από giorgos80 »

mouzouris έγραψε:
andreas78 έγραψε:Μπράβο κ.Μουζουρη,
Ενα εξαιρετικό δείγμα Flintlock να υποθέσω? ??
Αφού οπως φαίνεται στα κοκκορια μπαίνει τσακμακοπετρα.
Να υποθέσω επίσης οτι ειναι περαν των 200 ετων??
Και πάλι μπράβο..... :shock:
Σκέφτου Αντρέα ότι την σημερινή εποχή όπου το μπαρούτι στα φυσίγγια είναι αεροστεγώς κλεισμένο πίσω από το πιστόνάκι και σου λένε για τα διάφορα :D πλα πλα πλα υγρασίες..... Σκέφτου τι θα σου λέγανε στην περίπτωση του flitlock όπου το μπαρούτι ερχόταν σε άμεση επαφή με την ατμόσφαιρα :lol: :lol: (μόνο με την σκέψη εφίρτηκα που το γέλιο) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εν θα κουτσιούσαν κιχ......
εν να ειχαν πολλα κουτσοφτερα και γαιματωμενα :lol: :lol:
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

mouzouris έγραψε:
Σκέφτου Αντρέα ότι την σημερινή εποχή όπου το μπαρούτι στα φυσίγγια είναι αεροστεγώς κλεισμένο πίσω από το πιστόνάκι και σου λένε για τα διάφορα :D πλα πλα πλα υγρασίες..... Σκέφτου τι θα σου λέγανε στην περίπτωση του flitlock όπου το μπαρούτι ερχόταν σε άμεση επαφή με την ατμόσφαιρα :lol: :lol: (μόνο με την σκέψη εφίρτηκα που το γέλιο) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εν θα κουτσιούσαν κιχ......

Αυτο και αν ειναι κουφό....Εικόνα

Ακομα και μετέπειτα όπου κατασκευάστηκαν φυσιγγια μαύρης πυριτιδας και αναγκαστικά είχαν μια μικρη τρύπα με ενα σωληνάριο για να έρχεται σε επαφή με οξυγόνο και να αναφλέγονται, μια χαρά έπεφταν τα θηράματα.....ενω εμάς..???
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

:) Το όπλο είναι πιστό αντίγραφο του αυθεντικού flintlock. Στην Αμερική υπάρχει αρκετή ζήτηση για τέτοια όπλα και για εκεί προορίζονται. Ο κάτοχος του έχει ένα-δυο ενδιαφερόμενους αγοραστές αλλά πριν το πωλήσει θέλει να το δοκιμάσει ο ίδιος :D (κατήσχιη μας) :lol:
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

mouzouris έγραψε:
:) Το όπλο είναι πιστό αντίγραφο του αυθεντικού flintlock. Στην Αμερική υπάρχει αρκετή ζήτηση για τέτοια όπλα και για εκεί προορίζονται. Ο κάτοχος του έχει ένα-δυο ενδιαφερόμενους αγοραστές αλλά πριν το πωλήσει θέλει να το δοκιμάσει ο ίδιος :D (κατήσχιη μας) :lol:
Και εγω στην θέση του, το ίδιο θα εκανα... απο μακριά όμως.... :P :P
Νομίζω το Hatcher's Notebook, εχει την πλήρη συνταγή της μαύρης πυριτιδας, αν θες να κάνεις χημείες, θα το ψάξω και αν την γράφει θα στην σκαναρω.
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

andreas78 έγραψε:
mouzouris έγραψε:
Και εγω στην θέση του, το ίδιο θα εκανα... απο μακριά όμως.... :P :P
Νομίζω το Hatcher's Notebook, εχει την πλήρη συνταγή της μαύρης πυριτιδας, αν θες να κάνεις χημείες, θα το ψάξω και αν την γράφει θα στην σκαναρω.
Προτιμώ να φκάλω την ουρά μου έξω (έξοδα δικά μου) τζιαι να μας κάμεις εσύ την συνταγή :lol: :lol:

Τώρα σοβαρά, αν δεν βρούμε έτοιμη θα αναγκαστουμε να την φτιάξουμε εμείς. Έχω κάνει μια μικρή έρευνα γι΄αυτό το θέμα και υπάρχουν αρκετές πληροφορίες. Η δοκιμή όταν θα γίνει να είστε σίγουροι θα γίνει από μακριά γιατί δεν κατέχουμε απόλυτα το θέμα με το flintlock.

ΥΓ. Δεν κατέχουμε το θέμα καθόλου :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”