Nobel Sport

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Re: Nobel Sport

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Cacciatore έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:
Cacciatore έγραψε:Χρησιμοποιώ ένα φυσίγγιο της Nobel sport το οποίο βγαίνει μόνο 6άρι τάππα με μπαρούτι 206 S..γνωρίζει κάποιος άλλο φυσίγγιο της ίδιας ή άλλης ετερείας με το ίδιο μπαρούτι σε 7άρι τάππα ή πιστονάκι?
καποια μοντελα τις εταιρειας extra ειναι με αυτο το μπαρουτι, ισως το express 33,5 αλλα δεν ξερω ακριβως. καποιος που ξερει καλυτερα τις extra θα σου πει
οσο για τις nobel sport εχει την 206 στα 33γρ κουτι των 25
οκ φίλε ευχαριστώ, θυμάσαι πως ονομάζεται στα 33γρ της nobel sport? Αν ξέρεις είναι τάππα? Αν ξέρει κάποιος το 206 από το 206 S έχει διαφορά?

http://www.touris.com.gr/show_product.a ... ath=2,36,1,
ειναι με πιστονι ειδικα σχεδιασμενο για μακρυνες βολες
Άβαταρ μέλους
Cacciatore
Full Member

Δημοσίευση από Cacciatore »

φίλε δεν μπόρεσα να ανοίξω το λινκ εν για τούτες που λέεις?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

τουτες ναι!
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Δημοσίευση από gptochos »

Εμένα πάντως την Nobel Speed 34γρ εδώσαν μου την για Κρύο καιρό. Συγκεκριμένα είπα του θέλω χαρτουτσια για Βορκά :D Χαχαχαχα πάντως επαιξα την μες στον πύρουλο και δεν είχα κανενα παράπονο! :lol: Άλλους που ρώτησα είπαν μου κάμνει για υγρασία. :lol: Άτε τωρά να βκάλεις συμπέρασμα!
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

Το συμπερασμα ειναι οποτε ππεσει στα χερια σου σειρνε την αφοβα :D . Περα που την πλακα ομως επειδη ειμαι πιστος οπαδος του συγκεκριμενου φυσιγγιου παρατηρησα οτι αποδιδει καλυτερα σε μετριες εως ψηλες θερμοκρασιες. Μιλουμε παντα για αποστασεις 35-45 περιπου μετρα. Ποιο μακρια εν συρνω, ποιο κοντα εν νομιζω να επειρεαζετε η αποδοση τετοιων φυσιγγιων. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

andreas mouzouras έγραψε:Το συμπερασμα ειναι οποτε ππεσει στα χερια σου σειρνε την αφοβα :D . Περα που την πλακα ομως επειδη ειμαι πιστος οπαδος του συγκεκριμενου φυσιγγιου παρατηρησα οτι αποδιδει καλυτερα σε μετριες εως ψηλες θερμοκρασιες. Μιλουμε παντα για αποστασεις 35-45 περιπου μετρα. Ποιο μακρια εν συρνω, ποιο κοντα εν νομιζω να επειρεαζετε η αποδοση τετοιων φυσιγγιων. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο
στην φάσα εν σηρνεις πιο μακριά να πούμε? γιατί άλλα είδα εγώ.... :D :D :D
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
andreas mouzouras έγραψε:Το συμπερασμα ειναι οποτε ππεσει στα χερια σου σειρνε την αφοβα :D . Περα που την πλακα ομως επειδη ειμαι πιστος οπαδος του συγκεκριμενου φυσιγγιου παρατηρησα οτι αποδιδει καλυτερα σε μετριες εως ψηλες θερμοκρασιες. Μιλουμε παντα για αποστασεις 35-45 περιπου μετρα. Ποιο μακρια εν συρνω, ποιο κοντα εν νομιζω να επειρεαζετε η αποδοση τετοιων φυσιγγιων. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο
Με αλλη χαρτουτσια μπορει να δοκιμασουμε τζιαι καμια ποιο μακρινη βολη!! ;)
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

andreas mouzouras έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
Με αλλη χαρτουτσια μπορει να δοκιμασουμε τζιαι καμια ποιο μακρινη βολη!! ;)
:D
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Παρετατε ρε κοπελια!!!θελετε να καταργηθει αυριο οπως τα αλλα ( βλεπε 34 και 36 γρ)και να ψαχνετε που παν τα τεσσερα σας? ;)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”