ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
-
- Full Member
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
την γνώμη σας για την victory 36g χωρίς πιστονάκι (πράσινη)
-
- Full Member
τζαι για την victory super sporting 32gr κόκκινη παρακαλώ 

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- andreasana210326
ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΦΤΕΡΩΤΟ...ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗ lAMBRO FELTRO 34G 7νουμερο μαλλινη ταππα για περδικα....με πυριτιδα teckna....την δοκιμασα 1η κυριακη σε ζεστη και ηταν αψογη. βγαινει και σε ποιο χαμηλα νουμερα για λαγο. Επισησ καλεσ δοκιμεσ σε πινακα ειχε και η Lambro classic. Πρωτη φορα αγορασα lambro...kai ηθελα κατι σε μαλλινη για εναλλακτικη τησ rc 4 fibre ti kitrini...kai νομιζω την βρηκα.Phinix έγραψε:Lambrogiorgos80 έγραψε:μαλλον εν για τα γοριλλουθκια που μιλας.ερχονται καθολου κυπρο?Phinix έγραψε:πάντως ρε κοπελια θέλω να παραδεχτώ ότι μια συγκεκριμένη ελληνική εταιρία για φυσίγγια έχει εξαιρετική ιστοσελίδα με πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα προϊόντα τους
λίγο πολύ δεν περίμενα έτσι επίπεδο
είμαι φανατικός μιας κυπριακής εταιρίας αλλα απότι φαίνεται τα παιδιά εδώ δεν δίνουν και πολλή σημασία στην ερευνα και αναβάθμιση και ούτε στην διαφήμιση και προώθηση του προϊόντος τους
πάντως το ξαναλέω, Η συγκεκριμένη εταιρία είναι πολλή εκμοντερνισμένη σε επίπεδα marketing – εγώ είμαι ξαφνιασμένος από την καλή πλευρά
ακόμα και ιταλικές εταιρίες με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα έτσι πράμα δεν έχουν!!
Ποτε δεν χρησιμοποίησα κανένα φυσίγγιο Lambro αλλα όταν μπήκα στην σελίδα τους μπορώ να πω ότι το σκέφτομαι
κρίμα γιατί η δικες μας εταιρίες δεν έχουν τέτοιες πληροφορίες, λεπτομέρειες
μπήκα επίσης στη σελίδα τις Gorilla που λες, και εκεί πολλή πληροφορία