demetris21 έγραψε:Χθες σήκωσα και εγω το πρώτο ορτύκι σε περιοχή της Λάρνακας που επιτρέπεται το κυνήγι με σκύλο! Σιγά σιγά ξεκινούμε. ! Αν ξέρει κανένας φίλοι μου κανένα κομματούι που τα πιάννει, βάζω το ποιντερ, βάζει τη παρέα και πάμε
demetris21 έγραψε:Χθες σήκωσα και εγω το πρώτο ορτύκι σε περιοχή της Λάρνακας που επιτρέπεται το κυνήγι με σκύλο! Σιγά σιγά ξεκινούμε. ! Αν ξέρει κανένας φίλοι μου κανένα κομματούι που τα πιάννει, βάζω το ποιντερ, βάζει τη παρέα και πάμε
Το κατάστημα προσφέρει και δωρεάν βίντεογράφηση με τη GoPro
Το κατάστημα προσφέρει και δωρεάν βίντεογράφηση με τη GoPro
επεισες με τωρα, που και ποτε? ηβρες το κλειδι GoPro
Το κατάστημα προσφέρει και δωρεάν βίντεογράφηση με τη GoPro [/quote]
επεισες με τωρα, που και ποτε? ηβρες το κλειδι GoPro [/quote]
Χαχαχα Κύριε Δημήτρη, οι μόνες περιοχές που ξέρω που επιτρέπεται με σκύλο είναι στη Λάρνακα. Θα πάω και αύριο ή μεθάυριο να δοκιμάσω αν και νωρίς για πολλά πουλιά και θα ενημερώσω. Λεμεσό τα πουλλάκια που βρήκες αν επιτρέπεται?
χαχαχαχα εν λεγονται τουτα τα πραματα γιατι πρωτα ειμαστε τρια ατομα και εγεινε τωρα φοητσιαρικη η κατασταση γιατι εν ξερεις ποθε εν να σου ερτει η σσιπεθκια. Δεν ειναι το θεμα να παιξει καποιος ορτυκια αλλα εν θεμα ασφαλειας και το κυνηγι του ορτυκιου ειναι το πιο επικινδυνο.
dimitris savva έγραψε:χαχαχαχα εν λεγονται τουτα τα πραματα γιατι πρωτα ειμαστε τρια ατομα και εγεινε τωρα φοητσιαρικη η κατασταση γιατι εν ξερεις ποθε εν να σου ερτει η σσιπεθκια. Δεν ειναι το θεμα να παιξει καποιος ορτυκια αλλα εν θεμα ασφαλειας και το κυνηγι του ορτυκιου ειναι το πιο επικινδυνο.
Κατανοητό Όπως και νάχει που θα έρτουν ορτυκάκια η προσφορά ισχύει για Λάρνακα
dimitris savva έγραψε:χαχαχαχα εν λεγονται τουτα τα πραματα γιατι πρωτα ειμαστε τρια ατομα και εγεινε τωρα φοητσιαρικη η κατασταση γιατι εν ξερεις ποθε εν να σου ερτει η σσιπεθκια. Δεν ειναι το θεμα να παιξει καποιος ορτυκια αλλα εν θεμα ασφαλειας και το κυνηγι του ορτυκιου ειναι το πιο επικινδυνο.
Κοπέλια γιαλιά απαράίτητα, πορτοκαλί και κρατάτε αποστάσεις , όπως λέεις και ο Δημήτρης δέν ξέρεις απο που θα σου έρθει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.