BOB WHITE ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
BOB WHITE ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ
Επειδή αρκετοί συνάδελφοι γυρεύουν τα συγκεκριμένα ορτύκια στην Λεμεσό και δέν τα βρίσκουν μίλησα με τον κύριο Θεοδόση ο οποίος είπε ότι μπορεί με μια καλή ομαδική παραγγελιά να μας τα φέρει. Εγώ για παράδειγμα θέλω 10 η τιμή είναι €4 το ένα όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει προσωπικό μύνημα με το τηλέφωνο του και πόσα θέλει να το κανονίσουμε
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Savvas
- Full Member
Re: BOB WHITE ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ
Έφερε κανένας τελικά?
Θα ήθελα λίγα για αύριο αν γνωρίζει κανένας.
Θα ήθελα λίγα για αύριο αν γνωρίζει κανένας.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- marinos.a
- Site Admin
φιλε σε οτι αφορα τα θηράματα του Θεοδόση με αυτα που ειδα εχω να πω τα καλύτερα.
Είναι πολυ καλής ποιότητας, οτι πρέπει για την εκπαίδευση του σκυλιού.
Si vis pacem, para bellum
- Savvas
- Full Member
marinos.a έγραψε:φιλε σε οτι αφορα τα θηράματα του Θεοδόση με αυτα που ειδα εχω να πω τα καλύτερα.
Το γνωρίζω φίλε, έχω και εγώ ιδία πείρα. Το άσχημο είναι ότι είμαστε ολιγον τι μακρια και μας δυσκολεύει λίγο.
Όμως αν δεν βρούμε Λεμεσό τότε θα σας επισκεφθούμε και βάλε την ζιβανία να παγώνει

Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- peanut5020
- Full Member
Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω BOBwhite στη Λάρνακα; ο Θεοδόσης είναι Λευκωσία; Που ακριβώς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος peanut5020 την 11 Ιαν 2013, 09:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
- marinos.a
- Site Admin
-
- Full Member
Κοπελλια ενδιαφερουμε κε εγω.
Κε κατι αλλο??? Η εκπεδευση πως γεινετε?? Εννοω πως χρεισιμοποιατε τα αρτικια??

Κε κατι αλλο??? Η εκπεδευση πως γεινετε?? Εννοω πως χρεισιμοποιατε τα αρτικια??

Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- Laurona
Ο Μαρινος παντως εκπαιδευκει μαζι τους την ορεξη του
τρωει τα , σιγα να μεν τα βαλει τους σκυλους

τρωει τα , σιγα να μεν τα βαλει τους σκυλους

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
Εχω δοκιμάσει και εγώ επανειλημμένα τόσο τα bob white όσο και τα κόκκινα του tenesse (αν θυμάμαι καλά) και τα δεύτερα είναι πολύ πιο ατίθασα και με πολύ μεγαλύτερο και δυνατό πέταγμα. Το καλό περπατούν συνέχεια οπότε είναι ότι πρέπει για να εκπαιδευτεί ένα άπειρο σκυλί. Προσωπικά τα έχω πάρει από τον Θεοδόση στους Αγίους Τριμιθιάς και όντως ήταν πολύ καλά πουλιά.
- Anthimos
- Moderator
φιλε τα bob ειτε μπορεις να τα βαλεις καπου και θα μεινουν ειτε ξαπολας τα και καμνουν ένα πεταμα και καθονται.Marinos έγραψε:Κοπελλια ενδιαφερουμε κε εγω.
Κε κατι αλλο??? Η εκπεδευση πως γεινετε?? Εννοω πως χρεισιμοποιατε τα αρτικια??![]()
Βαλλεις τον σκυλο κοντρα στον αερα και το καθοδηγας εκει , κανονικα θα φερμαρει και ειτε εσυ τζιζεις του και πετα (100 με 150 μετρα) ειτε θα το μουνταρει ο σκυλος
Βασικη προυποθεση να μεν εχουν υγρασια πολλη τα χορτα που θα τα βαλετε μεσα και να ειναι ηλιολουστη μερα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!