θα βγει το πορισμα τελος του χρονου οταν δοκιμαστει σε φασσα τζικλα τραχηλα περδικι
 θα βγει το πορισμα τελος του χρονου οταν δοκιμαστει σε φασσα τζικλα τραχηλα περδικι 
Σωστός!!! Αυτό είπα και γω για το νέο μου όπλο!!! Τη σούμα θα την κάμουμε στο τέλος!!!πανικος έγραψε:φιλε σκιμη αν και ειναι γρηγορα για αποτελεσματα 3 0ρτυκια σηκωσα σαββατοκυριακο 3 φουτζεκια και τα 3 τεζαθα βγει το πορισμα τελος του χρονου οταν δοκιμαστει σε φασσα τζικλα τραχηλα περδικι
 Επίσης μέσα στο βίντεο μπορεί να ακούσετε και τον καζαντζίδη μιας ΄παρέας΄ που πέζει, είναι γύρω στο150-200 μέτρα από το σημείο που περπατούσα γι'αυτό και ακούγετε στο βίντεο το δικό μου... Killer 26gr 12 no είναι θάνατος!!!
 Επίσης μέσα στο βίντεο μπορεί να ακούσετε και τον καζαντζίδη μιας ΄παρέας΄ που πέζει, είναι γύρω στο150-200 μέτρα από το σημείο που περπατούσα γι'αυτό και ακούγετε στο βίντεο το δικό μου... Killer 26gr 12 no είναι θάνατος!!!
Ευχαριστώ φίλε Μάριε, να σε καλά!!!MARIOSE έγραψε:Λεβέντης φίλε skimis!
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Ωραιοι και η 2 με τα ορτυκακια σας!
Πανίκο τι chokes χρησιμοποιάς πάνω στον 692.?πανικος έγραψε:καλημερα.δυστυχως πολυ λιγη η μεταναστευση φετος.2,5 ωρες περπατημα χθες 2 ορυκια.δεν πειραζει δοκιμασαμε και το beretta αν σκοτωνει