ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜo kalamaras έγραψε:Είναι καλή και γενεόδωρη η πρότασή σου θα έλεγα. Άλλος θα μπορούσε να μου ζητήσει να βάλω μαντήλι στα μάτια. Η δοκιασία που προτίνεις όμως είναι πολύ εύκολη για μένα. Και εδώ που τα λέμε δε με ενδιαφέρει κιόλας. Εξ άλλου για να αποδείξω κάτι θα πρέπει να έχω κάποια ανταμοιβή νομίζω. 10 τσιηκλούες δεν είναι δα και σπουδαίο, προτιμώ να πάω να τις βρώ μόνος μου, ούτε ένα τσουβάλι θα ήταν όμως. Ούτε και περίεργος είμαι. Δεν έχω λοιπόν κανένα λόγο.LOUIS SETTER έγραψε:ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΦΙΛΕ <kalamaras> ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟΝ ΑΚΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ . ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΞΕΙΣ 10 ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΝΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΚ ???? ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΜΙΑΝ ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ. ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΗΘΙΚΟΣ , ΔΕΧΕΣΑΙ ???
Τώρα άμα θες εσύ οποσδήποτε να με δοκιμάσεις, να βρούμε ένα άλλο τρόπο, να πάμε σε ένα άλλο τόπο να μη μαθευτεί και το κρυσφύγετό σου.
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
Φίλοι σας χαιρετώ. Αποφάσισα να σχολιάσω ορισμένες “ κόντρες“ που δημιουργήθηκαν μεταξύ των μελών στο τόπηκ αυτό και με αφορμή κάποιες προκλητικές για κάποιους φωτογραφίες θηραμάτων. Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν η κάρπωση των θηραμάτων αυτών έγινε νόμιμα η παράνομα. Επειδή τα συγκεκριμένα άτομα ανάφεραν ότι δεν χρησιμοποίησαν παράνομα μέσα για την κάρπωση τότε εγώ θεωρώ ότι λένε την αλήθεια και θα πρέπει να το δεχθούμε . Αλίμονο αν η συγκεκριμένη κάρπωση έγινε παράνομα…. Τότε θα είχαμε πλήρως αποτύχει και στην δημιουργία αλλά και στους σκοπούς αυτής της ιστοσελίδας. Εφόσον λοιπόν μιλούμε για νόμιμη κάρπωση τότε θα σχολιάσω αυτό που λέμε γραφτούς και άγραφους νόμους που θα πρέπει να εφαρμόζει ένας κυνηγός. Και εφόσον ο φίλος Luis setter φάνηκε τυχερός και βρέθηκε σε περιοχή με πλούσιο θήραμα, η καλύτερα να βάλουμε τον εαυτόν μας στη θέση του Luis setter, εμείς θα σταματούσαμε στα 10 η στα 20 η …….? Ας απαντήσει ο κάθε ένας από εμάς έντιμα και ειλικρινά. Εγώ προσωπικά μιας και δεν υπάρχει κότα στο συγκεκριμένο θήραμα δεν θα σταματούσα εύκολα . Και ο λόγος ποιος είναι ? Είναι διότι εδώ στην Κύπρο οι κυνηγοί είναι πολύ στερημένοι θηραμάτων και όταν η τύχη τους χαμογελάσει και πέσουν σε αρκετό θήραμα τότε δεν χαρίζονται διότι γνωρίζουν ότι τέτοια τύχη ίσως δεν την ξαναβρούν σε όλη τους την κυνηγετική ζωή. Παίρνω σαν παράδειγμα τον εαυτό μου που όταν βρεθώ στη Αγγλία για φάσες δεν σταματώ ούτε στις 10 η στις 20 η στις 30 η…….και ο λόγος είναι ακριβώς διότι τέτοιο γεγονός δεν θα βρω στη Κύπρο. Νομίζω ότι το ποιο σωστό έπρεπε να μπει κάποιο κότα σε όλα τα θηράματα ,με αυτό τον τρόπο θα μείωναν και το πρόβλημα με αυτούς που χρησιμοποιούν και μηχανούδες ( τσίκλα, ορτύκια κλπ.) Αυτά ήθελα να σχολιάσω προς το παρών και επί ευκαιρία θέλω να καλέσω τους υπεύθυνους της σελίδας να πάρου θέση στο θέμα αυτό .Σας χαιρετώ και παρακαλώ να σταματείσουμε τις κόντρες και τα πικαρίσματα διότι δεν μας προσφέρουν τίποτε απολύτως.
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ KALAMARΑ . ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΙΕ ( ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ) ΟΠΩΣ ΠΧ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΑΜΑ ΣΤΙΣ ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΝΑΡΗ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ . ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ . ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 10 ΟΠΛΑ . ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΟΦΥΣΗΜΑ Η ΩΡΑ 5.30-6 ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ??? ΩΣΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΑΙΖΑΜΕ . ΚΥΝΗΓΩ 17-18 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ???LEFKIOS έγραψε:Φίλοι σας χαιρετώ. Αποφάσισα να σχολιάσω ορισμένες “ κόντρες“ που δημιουργήθηκαν μεταξύ των μελών στο τόπηκ αυτό και με αφορμή κάποιες προκλητικές για κάποιους φωτογραφίες θηραμάτων. Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν η κάρπωση των θηραμάτων αυτών έγινε νόμιμα η παράνομα. Επειδή τα συγκεκριμένα άτομα ανάφεραν ότι δεν χρησιμοποίησαν παράνομα μέσα για την κάρπωση τότε εγώ θεωρώ ότι λένε την αλήθεια και θα πρέπει να το δεχθούμε . Αλίμονο αν η συγκεκριμένη κάρπωση έγινε παράνομα…. Τότε θα είχαμε πλήρως αποτύχει και στην δημιουργία αλλά και στους σκοπούς αυτής της ιστοσελίδας. Εφόσον λοιπόν μιλούμε για νόμιμη κάρπωση τότε θα σχολιάσω αυτό που λέμε γραφτούς και άγραφους νόμους που θα πρέπει να εφαρμόζει ένας κυνηγός. Και εφόσον ο φίλος Luis setter φάνηκε τυχερός και βρέθηκε σε περιοχή με πλούσιο θήραμα, η καλύτερα να βάλουμε τον εαυτόν μας στη θέση του Luis setter, εμείς θα σταματούσαμε στα 10 η στα 20 η …….? Ας απαντήσει ο κάθε ένας από εμάς έντιμα και ειλικρινά. Εγώ προσωπικά μιας και δεν υπάρχει κότα στο συγκεκριμένο θήραμα δεν θα σταματούσα εύκολα . Και ο λόγος ποιος είναι ? Είναι διότι εδώ στην Κύπρο οι κυνηγοί είναι πολύ στερημένοι θηραμάτων και όταν η τύχη τους χαμογελάσει και πέσουν σε αρκετό θήραμα τότε δεν χαρίζονται διότι γνωρίζουν ότι τέτοια τύχη ίσως δεν την ξαναβρούν σε όλη τους την κυνηγετική ζωή. Παίρνω σαν παράδειγμα τον εαυτό μου που όταν βρεθώ στη Αγγλία για φάσες δεν σταματώ ούτε στις 10 η στις 20 η στις 30 η…….και ο λόγος είναι ακριβώς διότι τέτοιο γεγονός δεν θα βρω στη Κύπρο. Νομίζω ότι το ποιο σωστό έπρεπε να μπει κάποιο κότα σε όλα τα θηράματα ,με αυτό τον τρόπο θα μείωναν και το πρόβλημα με αυτούς που χρησιμοποιούν και μηχανούδες ( τσίκλα, ορτύκια κλπ.) Αυτά ήθελα να σχολιάσω προς το παρών και επί ευκαιρία θέλω να καλέσω τους υπεύθυνους της σελίδας να πάρου θέση στο θέμα αυτό .Σας χαιρετώ και παρακαλώ να σταματείσουμε τις κόντρες και τα πικαρίσματα διότι δεν μας προσφέρουν τίποτε απολύτως.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Anthimos
- Moderator
ΕΤΣΙ !!!LEFKIOS έγραψε:Φίλοι σας χαιρετώ. Αποφάσισα να σχολιάσω ορισμένες “ κόντρες“ που δημιουργήθηκαν μεταξύ των μελών στο τόπηκ αυτό και με αφορμή κάποιες προκλητικές για κάποιους φωτογραφίες θηραμάτων. Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν η κάρπωση των θηραμάτων αυτών έγινε νόμιμα η παράνομα. Επειδή τα συγκεκριμένα άτομα ανάφεραν ότι δεν χρησιμοποίησαν παράνομα μέσα για την κάρπωση τότε εγώ θεωρώ ότι λένε την αλήθεια και θα πρέπει να το δεχθούμε . Αλίμονο αν η συγκεκριμένη κάρπωση έγινε παράνομα…. Τότε θα είχαμε πλήρως αποτύχει και στην δημιουργία αλλά και στους σκοπούς αυτής της ιστοσελίδας. Εφόσον λοιπόν μιλούμε για νόμιμη κάρπωση τότε θα σχολιάσω αυτό που λέμε γραφτούς και άγραφους νόμους που θα πρέπει να εφαρμόζει ένας κυνηγός. Και εφόσον ο φίλος Luis setter φάνηκε τυχερός και βρέθηκε σε περιοχή με πλούσιο θήραμα, η καλύτερα να βάλουμε τον εαυτόν μας στη θέση του Luis setter, εμείς θα σταματούσαμε στα 10 η στα 20 η …….? Ας απαντήσει ο κάθε ένας από εμάς έντιμα και ειλικρινά. Εγώ προσωπικά μιας και δεν υπάρχει κότα στο συγκεκριμένο θήραμα δεν θα σταματούσα εύκολα . Και ο λόγος ποιος είναι ? Είναι διότι εδώ στην Κύπρο οι κυνηγοί είναι πολύ στερημένοι θηραμάτων και όταν η τύχη τους χαμογελάσει και πέσουν σε αρκετό θήραμα τότε δεν χαρίζονται διότι γνωρίζουν ότι τέτοια τύχη ίσως δεν την ξαναβρούν σε όλη τους την κυνηγετική ζωή. Παίρνω σαν παράδειγμα τον εαυτό μου που όταν βρεθώ στη Αγγλία για φάσες δεν σταματώ ούτε στις 10 η στις 20 η στις 30 η…….και ο λόγος είναι ακριβώς διότι τέτοιο γεγονός δεν θα βρω στη Κύπρο. Νομίζω ότι το ποιο σωστό έπρεπε να μπει κάποιο κότα σε όλα τα θηράματα ,με αυτό τον τρόπο θα μείωναν και το πρόβλημα με αυτούς που χρησιμοποιούν και μηχανούδες ( τσίκλα, ορτύκια κλπ.) Αυτά ήθελα να σχολιάσω προς το παρών και επί ευκαιρία θέλω να καλέσω τους υπεύθυνους της σελίδας να πάρου θέση στο θέμα αυτό .Σας χαιρετώ και παρακαλώ να σταματείσουμε τις κόντρες και τα πικαρίσματα διότι δεν μας προσφέρουν τίποτε απολύτως.

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
Φίλε Luis setter εξηγησε μου πως γνωριζόμαστε διότι ειλικρινά δεν μου έρχεται στο μυαλό πού συναντηθήκαμε. Αν θέλεις στείλε μου ΠΜ. Σε χαιρετώ.

-
- Full Member
Πριν κάτι μήνες, ένα από τα πρώτα μέλη του φόρουμ σχολίασε το χαμηλό επίπεδο ορισμένων συζητήσεων που εξελίσσονταν σε διάφορες ενότητες. Το αποτέλεσμα ήταν μαζί με ορισμένα άλλα σεβαστά μέλη, που κατά την προσωπική μου άποψη πρόσφεραν και είχαν να προσφέρουν ακόμα περισσότερα μέσα από τις γνώσεις και εμπειρίες τους να αποχωρήσουν. Η πραγματικότητα για το εν λόγω περιστατικό είναι ότι όλα ξεκίνησαν από μια ασήμαντη μικροπαρεξήγηση και ιδιαίτερα λόγω του ότι ο γραπτός λόγος μπορεί να τύχει πολλών ερμηνειών. Άλλα μπορεί να θέλει να μεταδώσει ο συγγραφέας και άλλα μπορεί να ερμηνεύσει ο αναγνώστης.
Εδώ και λίγες μέρες ο καπετάν Θεόδωρος, το ιστορικό του οποίου γνωρίζω από άλλα ελληνικά φόρουμ είχε την καταπληκτική ιδέα να ανοίξει μια ενότητα - το καφενείο των κυνηγών - όπου όλοι μπορούμε να κάνουμε τις πλάκες μας, να λέμε τις μ@λ@κιες μας και γενικά να κάνουμε κέφι. Μια επιλογή που αποτρέπει την δημιουργία οποιωνδήποτε μικροκόντρων και ασήμαντων παρεξηγήσεων σε άλλες ενότητες.
Χωρίς να απευθύνομαι σε κανένα συγκεκριμένα – και το τονίζω αυτό, να παρακαλέσω όλους όσους ίσως να την βρίσκουν με το να προκαλούν και να εκνευρίζουν τους άλλους μέσω αυτού του φόρουμ, να σταματήσουν ή να το κάμνουν αλλού. Αν κάθεσαι σπίτι φίλε και βαριέσαι η λύση στην βαριεμάρα σου δεν είναι να κοροϊδεύεις, να κοντράρεις και να παίζεις με τις ευαισθησίες των μελών του φόρουμ. Από την άλλη, μια όμορφη συζήτηση και πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτη. Το ίδιο ευπρόσδεκτη είναι μια όμορφη καλοσχεδιασμένη πλάκα, η οποία όμως να μην θίγει κανένα από τα μέλη του φόρουμ.
Σε σχέση με την κάρπωση, πάντα πράττω αναλόγως του θηράματος. Όπου υπάρχει κότα τηρείται αυστηρά. Στες άλλες περιπτώσεις θα ήμουν ψεύτης εάν έλεγα ότι δεν παίζω ώσπου βρίσκω σε συνδυασμό πάντα με την δική μου αντίληψη του παν μέτρου άριστο.
Εδώ και λίγες μέρες ο καπετάν Θεόδωρος, το ιστορικό του οποίου γνωρίζω από άλλα ελληνικά φόρουμ είχε την καταπληκτική ιδέα να ανοίξει μια ενότητα - το καφενείο των κυνηγών - όπου όλοι μπορούμε να κάνουμε τις πλάκες μας, να λέμε τις μ@λ@κιες μας και γενικά να κάνουμε κέφι. Μια επιλογή που αποτρέπει την δημιουργία οποιωνδήποτε μικροκόντρων και ασήμαντων παρεξηγήσεων σε άλλες ενότητες.
Χωρίς να απευθύνομαι σε κανένα συγκεκριμένα – και το τονίζω αυτό, να παρακαλέσω όλους όσους ίσως να την βρίσκουν με το να προκαλούν και να εκνευρίζουν τους άλλους μέσω αυτού του φόρουμ, να σταματήσουν ή να το κάμνουν αλλού. Αν κάθεσαι σπίτι φίλε και βαριέσαι η λύση στην βαριεμάρα σου δεν είναι να κοροϊδεύεις, να κοντράρεις και να παίζεις με τις ευαισθησίες των μελών του φόρουμ. Από την άλλη, μια όμορφη συζήτηση και πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων είναι ευπρόσδεκτη. Το ίδιο ευπρόσδεκτη είναι μια όμορφη καλοσχεδιασμένη πλάκα, η οποία όμως να μην θίγει κανένα από τα μέλη του φόρουμ.
Σε σχέση με την κάρπωση, πάντα πράττω αναλόγως του θηράματος. Όπου υπάρχει κότα τηρείται αυστηρά. Στες άλλες περιπτώσεις θα ήμουν ψεύτης εάν έλεγα ότι δεν παίζω ώσπου βρίσκω σε συνδυασμό πάντα με την δική μου αντίληψη του παν μέτρου άριστο.
- o kalamaras
- Full Member
Καλά τα λεει ο προλαλήσαντας και προτείνω να επανέλθουμε στο θέμα περί ορτυκιών. Όπως για παράδειγμα πότε γίνεται η μετανάστευσή τους. Αυτά που έρχονται στην Κύπρο από που έρχονται? Ποια γραμμή ακολουθούν?
-
- Full Member
αγαπητε συναδελφε τα ορτυκια μασ ερχοντε απο το βορια και κατευθηνοντε νοτια για να περασουν το χειμωνα .υπαρχουν και ορτυκια που αναπαραχθικαν στη κυπρο και αυτα θα φυγουν .θα φτασουν στα νοτια παραλια και απο εκι οταν το αποφασισουν βρουν δυλαδι τεσ συνθικεσ θα αποδιμισουν .πρωσοπικα πιστευω περσι λιγα ορτικια που παιξαμε ειναι απο αυτα .παντωσ μεχρι τισ 14 οκτωβριου που πηγενα καθημερινα δεν ειχε και πολλυ ενδιαφερον εκτοσ απο καμια δυο φορεσ .οπωσ δεν ηρθαν πολλεσ τζικλεσ δεν ηρθαν και πολλα ορτυκια .ευχωμε φετοσ να εχουμε καλυτερη χρονια απο περσι .
-
- Full Member
Γεια σας κοπελια θελω να παω για κανενα ορτυκι το απογευμα .. αν μπορειτε να με βοηθησετε για κανενα τοπο .. Περιοχη λευκωσιας
ευχαριστω
Στελιος

ευχαριστω
Στελιος

- tracker686
- Full Member
δυσκολο για λευκωσια φιλε,αμμοχωστο πηγαινε!stellis έγραψε:Γεια σας κοπελια θελω να παω για κανενα ορτυκι το απογευμα .. αν μπορειτε να με βοηθησετε για κανενα τοπο .. Περιοχη λευκωσιας
ευχαριστω
Στελιος![]()