ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
Τα ρούχα δέν τρύπησαν όμως τα κοίταξα πολύ προσεκτικά !!! Δέν είδα ποιός ήταν δυστηχώς αλλά και να έβλεπα η σχιπεθκιά εντσε πάει πίσω και το σορρυ εν σε γιανίσκει
Προσέχουμε...για να έχουμε
Φτάνει που δεν έπαθες μόνιμη ζημιά
Και τα χερότερα έρχονται σε 2 μήνες και με τα πειράματα στα φυσίγγια με 5αρια και κάτω ,πυρίτιδα rambo,magnum ,βάλτο τούτο κουμπάρε τζαι εν να με θυμηθεις, αποσπώμενοι πάτοι,αλεξίπτωτα,διάτρυση,κατανομές κτλ
Και δεν μιλώ για άτομα που απλώς τους αρέσει και το κάνουν μιλώ για άτομα που επιλέγουν το πιο 'δυνατό' διότι έτσι θέλει το θήραμα
Αυτά με έλλειψη κοινής λογικής είναι θάνατος
Και μας ο κυνηγάρας έπαιζε τριγώνια και είχε και 4 μωρά στα πόδια του που τον βλέπανε και τον καμαρώνανε
Και τα χερότερα έρχονται σε 2 μήνες και με τα πειράματα στα φυσίγγια με 5αρια και κάτω ,πυρίτιδα rambo,magnum ,βάλτο τούτο κουμπάρε τζαι εν να με θυμηθεις, αποσπώμενοι πάτοι,αλεξίπτωτα,διάτρυση,κατανομές κτλ
Και δεν μιλώ για άτομα που απλώς τους αρέσει και το κάνουν μιλώ για άτομα που επιλέγουν το πιο 'δυνατό' διότι έτσι θέλει το θήραμα
Αυτά με έλλειψη κοινής λογικής είναι θάνατος
Και μας ο κυνηγάρας έπαιζε τριγώνια και είχε και 4 μωρά στα πόδια του που τον βλέπανε και τον καμαρώνανε
-
- Full Member
Να ελπίσουμε ότι θα ήταν η τελευταία φορά ενός τέτοιου ατυχήματος...δυστυχώς θα ήταν άδικος ο κόπος μας.
Μικρός ο τόπος...πολλοί εμείς, κάπου θα συμβεί το κακό...φοράτε τα γυαλιά σας λεβέντες.
Ξέρω ότι χάννω θηράματα που τα γυαλιά(εμένα με συγχίζουν) αλλά σσσσσιέζουμε να τα φκάλω...2 τα έχουμε
!!
Και μην λέμε ό ένας εν αμπάλατος, ο άλλος εν ηλίθιος και ξέρω και εγώ τι, διότι και σε μας μπορεί να τύχει να έχει κάποιον στο καρτέρι μέσα στα πεύκα χωρίς πορτοκαλλί και να πεταχτεί η μπεκάτσα ή ο πέρτικος από μπροστά μας και τότε...όταν δεν τον βλέπεις τον άλλο καμουφλαρισμένο όσο και να προσέχεις δεν θα βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Μακριά από εμάς βέβαια και με πολλή προσοχή.
Μικρός ο τόπος...πολλοί εμείς, κάπου θα συμβεί το κακό...φοράτε τα γυαλιά σας λεβέντες.
Ξέρω ότι χάννω θηράματα που τα γυαλιά(εμένα με συγχίζουν) αλλά σσσσσιέζουμε να τα φκάλω...2 τα έχουμε

Και μην λέμε ό ένας εν αμπάλατος, ο άλλος εν ηλίθιος και ξέρω και εγώ τι, διότι και σε μας μπορεί να τύχει να έχει κάποιον στο καρτέρι μέσα στα πεύκα χωρίς πορτοκαλλί και να πεταχτεί η μπεκάτσα ή ο πέρτικος από μπροστά μας και τότε...όταν δεν τον βλέπεις τον άλλο καμουφλαρισμένο όσο και να προσέχεις δεν θα βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Μακριά από εμάς βέβαια και με πολλή προσοχή.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- kypros
Ειναι απαραδεκτο και το εχω παρατηρησει και φετος οτι πολλοι ( οι περισσοτεροι ) πανε στα ορτυκια με παραλαγιες χωρις πορτοκαλι, η ασπρο και χωρις καπελο και γυαλια.
Κυριοι πρεπει να καταλαβεται οτι αν σας παιξουν με παραλαγες μες τον λατουρο για παραδειγμα καταβαθος εν εσεις που φταιτε...
Εγω το θεωρω τεραστια αφελεια που μερικους μεχρι και ηλιθιοτητα να μιλουν για τον κινδυνο του ορτυκιου τζε να πιενουν χωρις χρωμα και χωρις γυαλλια.
Τι να πεις...και δαμε ειμαστε μια απ τα ιδια.
( εννοιτε δεν εννοο τον αριστο που ειναι υποδειγμα και στα γυαλια και στο πορτοκαλι. Περαστικα αριστε)
Κυριοι πρεπει να καταλαβεται οτι αν σας παιξουν με παραλαγες μες τον λατουρο για παραδειγμα καταβαθος εν εσεις που φταιτε...
Εγω το θεωρω τεραστια αφελεια που μερικους μεχρι και ηλιθιοτητα να μιλουν για τον κινδυνο του ορτυκιου τζε να πιενουν χωρις χρωμα και χωρις γυαλλια.
Τι να πεις...και δαμε ειμαστε μια απ τα ιδια.
( εννοιτε δεν εννοο τον αριστο που ειναι υποδειγμα και στα γυαλια και στο πορτοκαλι. Περαστικα αριστε)
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
Φίλε Άριστε, είπαμε ότι εγώ θα κάμω τις δοκιμές για τα φυσίγγια Long Range και οι στόχοι θα είναι χαρτόνια 1Χ1 και όχι ο μιτσής που έβαλε εσένα σαν στόχο..admin έγραψε:Χθές κοπέλια στάθηκα τυχερός στην ατυχία μου. Αποφάσισα να πάω το απόγευμα για ορτύκια σε μια περιοχή στην Λεμεσό. Πάω με δύο φίλους εκεί που παρκάραμε έκανε αναγκαστική προσγείωση ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής που κινδύνευε να πέσει. Πήγαμε πιο πάνω απο εκεί που πάμε συνήθως. Με το που κατεβαίνουμε κάποιοι κυνηγί απο απέναντι σηκώνουν ένα ορτύκι και πέχουν χαμηλα με αποτέλαισμα ένα σφαιρίδιο να με χτυπήση στο χέρι χωρις να μου κάνει ζημιά. Κατεβάζουμε σκύλους βάζουμε γυαλιά και πάμε. Πέζω ένα ορτύκι και πέφτει κουτσόφτερο σε ένα πυκνό την ώρα που πήγα να το βρώ βάζω τα γυαλιά πάνω στο κεφάλι μου για να ψάξω στο πυκνό έρκετε ένα κοπελούι που μπροστά μου σηκώνετε ένα ορτύκι και πέζει με που τα 25 μέτρα με 5άρια. Ευτυχώς δέν με έπληξε κάποιο σφαιρίσιο στο μάτι αλλά έφαα καλή σχιπεθκιά. Ο μιτσής μόλις είδε τα γέματα εβούρισε στον παπά του και μαζί , τσαι εφύαν βουρητοί. Πάλε καλά που έν έπεσε πάνω μου το ελικόπτερο ή εν εφκαλα με κανένα μάζτι

- FRANCHI
- Full Member
περαστικά σου Άριστε και από μένα από ότι φαίνεται το κυνήγι ορτυκιού εν πιο επικύνδινο και που το κυνήγι των μαυρόπουλλων. . Τον θείο μου το έπεξαν πριν καμια 20ετία έπεσε χαμέ και ερίξαν του και την δεύτερη και έχει ακόμα 3 σκάγια στο πρόσωπο του δεν τον ενόχλησαν - βγάλε καμιά ακτινογραφία να σιγουρευτείς
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- 'petros'
Περαστικα φιλε
Εχω και εγω κατω απο το ματι 1 Νο.6 εδω και 12-13 χρονια απο σκαγια που κτυπησαν στο εδαφος (απλη ατυχια) τις πρωτες 3 μερες δεν ενοιωθα κατι και μετα εμφανιστικε.Ουτε αιμα δεν εβγαλε οταν με κτυπησε η πληγη εκλεισε αμεσως.
Πηγα στο γιατρο στις πρωτες βοηθειες και μου ειπε οποτε θελω να παω να μου το βγαλει και εαν εμενε μεσα παλι να μην φοβαμαι και δεν παθαινει τιποτα αλλος εγω το αφησα να παω στρατο να πιασω και καμια αναρροτικη.....Εμεινεν μου αγγονι
Εχω και εγω κατω απο το ματι 1 Νο.6 εδω και 12-13 χρονια απο σκαγια που κτυπησαν στο εδαφος (απλη ατυχια) τις πρωτες 3 μερες δεν ενοιωθα κατι και μετα εμφανιστικε.Ουτε αιμα δεν εβγαλε οταν με κτυπησε η πληγη εκλεισε αμεσως.
Πηγα στο γιατρο στις πρωτες βοηθειες και μου ειπε οποτε θελω να παω να μου το βγαλει και εαν εμενε μεσα παλι να μην φοβαμαι και δεν παθαινει τιποτα αλλος εγω το αφησα να παω στρατο να πιασω και καμια αναρροτικη.....Εμεινεν μου αγγονι

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ BERETTA ΦΙΛΕ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ......admin έγραψε:Τα ρούχα δέν τρύπησαν όμως τα κοίταξα πολύ προσεκτικά !!! Δέν είδα ποιός ήταν δυστηχώς αλλά και να έβλεπα η σχιπεθκιά εντσε πάει πίσω και το σορρυ εν σε γιανίσκει

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
ευτυχως που εν τον επαιξε με BERETTΑ να λαλεις φιλε μου!θα ηταν μακαριτης ο παρεας μας!LOUIS SETTER έγραψε:ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ BERETTA ΦΙΛΕ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ......admin έγραψε:Τα ρούχα δέν τρύπησαν όμως τα κοίταξα πολύ προσεκτικά !!! Δέν είδα ποιός ήταν δυστηχώς αλλά και να έβλεπα η σχιπεθκιά εντσε πάει πίσω και το σορρυ εν σε γιανίσκει![]()
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ
οπως και να εχει φιλε μου περαστικα και αλλη φορα ολοσωμο αλεξισφερο!

- kypros
Ρε κοπελλια ωραια τα αστεια αλλα εν να επρεπε να ειμαστε λιο πιο σοβαροι με τουντο θεμα....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...