Λεμεσό;admin έγραψε:Σήμερα σ΄΄ηκωσα σε εκπαιδευτικό μια ορτυκομάνα και ένας φίλος 5 ορτυκια
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
- LauronaCasa
- Full Member
Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
Μελισσοφάγους έχει που το Σάββατο βλέπω κάθε μέρα ήνταλως εν ήρταν..
Το κυνήγι δεν είναι ασχολία ...είναι τρόπος ζωής
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
- LauronaCasa
- Full Member
Που να μείνου μαύρα εγώ γιατί εν βρίσκω μα τόσο μουσουπέττης είμαι σιόρ;
Το κυνήγι δεν είναι ασχολία ...είναι τρόπος ζωής
- Anthimos
- Moderator
LauronaCasa έγραψε:Μελισσοφάγους έχει που το Σάββατο βλέπω κάθε μέρα ήνταλως εν ήρταν..
Λεμεσό;admin έγραψε:Σήμερα σ΄΄ηκωσα σε εκπαιδευτικό μια ορτυκομάνα και ένας φίλος 5 ορτυκια
Φίλε μελισσοφαγους όχι απ αυτους που εβαλε στα μεσα Αυγουστου , κοπαδακια των εικοσι πουλιων, μιλουμε να βαλλει η θάλασσα συνέχεια να σε πιασει πονοκεφαλος που λεμε που το κλαμα τους.....να μπαινει το ενα κοπαδι μετα το αλλο. Η αποδημια των ορτυκιών ( το μεγάλο κυμα) ξεκινα αμεσως μετα τους μελισσοφαγους η προς το τέλος της αποδημιας των μελισσοφάγων
Λίγα ορτύκια βαλλει και τωρα αλλα μεγαλες πάσες εν νωρίς ακομα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- g13marcos
- Full Member
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
Κοπελλια γεια σας τζε που μενα! Επιε κανενας m1 να πεξει κανενα ορτυκι; Τζε αν επιε εχει την ευχαριστηση να μου εξηγησει τζε μενα πως παμε m1 να πεξω τζαι γω τιποτε πριν παο πισω αγγλια;;
τα πρωτα ορτυκια αλλα το πρωτο ορτυκι του γιου μου!!! 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
dimitris savva έγραψε:τα πρωτα ορτυκια αλλα το πρωτο ορτυκι του γιου μου!!!
Μπράβο στον λεβέντη !
- marinos.a
- Site Admin
αυτα ειναι τα ωραία φίλε μου.dimitris savva έγραψε:τα πρωτα ορτυκια αλλα το πρωτο ορτυκι του γιου μου!!!
Χίλια μπράβο στον λεβέντη σου
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
φιλε Aνθιμε η μελισσοφάγοι μπαίνουν στην κύπρο τον μάιο πηγαίνουν πάνω ψιλά στα βουνά να γεννήσουν και κατεβαίνουν κάτω 7 με 10 του σεμπτέβρη ....πάντα φιλικάAnthimos έγραψε:LauronaCasa έγραψε:Μελισσοφάγους έχει που το Σάββατο βλέπω κάθε μέρα ήνταλως εν ήρταν..
Φίλε μελισσοφαγους όχι απ αυτους που εβαλε στα μεσα Αυγουστου , κοπαδακια των εικοσι πουλιων, μιλουμε να βαλλει η θάλασσα συνέχεια να σε πιασει πονοκεφαλος που λεμε που το κλαμα τους.....να μπαινει το ενα κοπαδι μετα το αλλο. Η αποδημια των ορτυκιών ( το μεγάλο κυμα) ξεκινα αμεσως μετα τους μελισσοφαγους η προς το τέλος της αποδημιας των μελισσοφάγων
Λίγα ορτύκια βαλλει και τωρα αλλα μεγαλες πάσες εν νωρίς ακομα
- kypros
Εισαι εν μερη σωστος φιλε. H συντριπτικη πληοψηφια της φθινωπορινης μεταναστευσης εναι μεισσφαγοι που ταξιδευοντας νοτια προς τις χωρες φωλαιοποιησης καμνουν σταθμο μερικων ημερων ση κυπρο..
Οι ντοπιαρικοι μελισσοφαγοι που εχουν γεννηθει εδω ειναι μικρο ποσοστο.
Παλια οταν επιτρεποταν το κυνγγι του ειχα κτυπησει μελισσοφαγο με δακτυλιδι που εγραφε Telaviv israel
Οι ντοπιαρικοι μελισσοφαγοι που εχουν γεννηθει εδω ειναι μικρο ποσοστο.
Παλια οταν επιτρεποταν το κυνγγι του ειχα κτυπησει μελισσοφαγο με δακτυλιδι που εγραφε Telaviv israel
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...