ΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΦΕΤΟΣ....ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ

Αρέσαν σου πολλά τα περσινά φαίνεται!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ....ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙ
ΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΦΕΤΟΣ....ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ!
Nikos έγραψε:Αρέσαν σου πολλά τα περσινά φαίνεται!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ....ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙ
ΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΦΕΤΟΣ....ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ!
Σόλων η βασίλισσα του δάσους είναι η μπεκάτσα, του ουρανού προφανώς εννοείς την φάσσα (εγώ ξέρω την σαν βασίλισσα του βουνούSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ....ΟΛΕΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ.....Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ,Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ
Η φραγκολίνα μάλλονDimitris έγραψε:Σόλων η βασίλισσα του δάσους είναι η μπεκάτσα, του ουρανού προφανώς εννοείς την φάσσα (εγώ ξέρω την σαν βασίλισσα του βουνούSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ....ΟΛΕΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ.....Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ,Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ
) τώρα η βασίλισσα του βάλτου ποια είναι;
Η παπύρα?
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΔΙΚΑ Η ΠΑΙΝΕΜΕΝΗ....ΚΑ-ΚΑΡΑ-ΚΑ-ΚΑΡΑDimitris έγραψε:Σόλων η βασίλισσα του δάσους είναι η μπεκάτσα, του ουρανού προφανώς εννοείς την φάσσα (εγώ ξέρω την σαν βασίλισσα του βουνούSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ....ΟΛΕΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ.....Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ,Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ
) τώρα η βασίλισσα του βάλτου ποια είναι;
Η παπύρα?
Laurona έγραψε: ο λαος εννα πιασει την θέση του Χαρουλη λογω κοινων προσοντων.