Κυνηγι μπεκάτσας με σκύλο τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο!
-
- Full Member
Re: Κυνηγι μπεκάτσας με σκύλο τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο!
Νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν να κυνηγήσουμε μπεκάτσα Ιανουάριο και Φεβρουάριο γιατί η λαθροθηρία θα καλπάσει σε περίπτωση που αφήσουν να αλωνίζουν με τους σκύλους. Αν υπήρχε τρόπος να είναι ελεγμένο το κυνήγι όπως έκαναν με τα κορακοειδή το καλοκαίρι θα ήταν πολύ καλή φάση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΑΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ.
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΜΟΝΟ....
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ MICROCHIP ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΕΡΜΑΣ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ?
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ MICROCHIP ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΕΡΜΑΣ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Anthimos
- Moderator
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ.
Φίλε Σολωνα τιποτε επίσημο ακόμα. πρεπει να εγκριθει απο το Υπ Εσωτερικων και λογω κρισης έχουν πιο σοβαρά πραγματα ν ασχοληθουν ...Ο αγωνας συνεχιζεται

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΝΘΙΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ...ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑAnthimos έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ.
Φίλε Σολωνα τιποτε επίσημο ακόμα. πρεπει να εγκριθει απο το Υπ Εσωτερικων και λογω κρισης έχουν πιο σοβαρά πραγματα ν ασχοληθουν ...Ο αγωνας συνεχιζεται

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Anthimos
- Moderator
Κάτι ακουγεται για 1 σκυλο με μκροτσιπ , Σαββατο απο ωρα 8 ως τις 3 το απογευμα με ενα μικρο επιπλέον κοστος αλλα όπως ειπα τπτ επισημο ακόμαSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝΘΙΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ...ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑAnthimos έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- APOLLON_1
εγώ τα ξέρω "αλοσπος" όπως θα είναι ένας σκύλος θα περνα από άγονες ότι είναι μονο φέρμας και καθαρόαιμος καθώς δεν θα δικαιούται κάποιος του οποιοι είναι διασταύρωση θα πρέπει να φερμάρει να ακούει με την πρώτη διαταγή να είναι κοντά στο αφεντικό του και θα γίνετε μονο παρασκευη το κυνήγι και θα σε έχουν καταχωρημένο και σε πιο χορό θα κυνηγήσεις την συγκεκριμένη μέρα έτσι για να μπορούν να σε ελέχουν
EPANIEL POWER
- ANTROS BREDA
κοπελια αν και ειμαι φαν του ιχνιλατη σας ευχομαι ολοψυχα να σας ακουσουν και να το δωκουν κατω που ορους διοτι η μπανανια παει για διαλιση!
μακαρι να ακουστητε.......
μακαρι να ακουστητε.......
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Εν να σκαρταρουν πολλους της φερμας αν παιρνου αγωνες 

-
Μακάρι να επιτρέψουν το κυνήγι αυτό, αρχικά με σκυλιά Φέρμας καταγεγραμμένα σε ομίλους,με τσίπ και καθαρόαιμα που θα είναι μια αρχή...Ισως και σπανιελ με τα πιο πα΄νω κριτήρια.
Πέρα απ΄αυτό πρέπει αν γίνει η αρχή..στην πορεία μπορούν να δουν και το θέμα για τα Σπάνιελς στο κυνήγι αυτό, ή ημιαιμά για παράδειγμα που και απο τις 2 μεριές θα είναι διασταυρώσεις σκύλλων φέρμας...
Κυνήγια στερούμαστε πολλά, όπως και αυτό με σκύλους επαναφορείς και σπάνιελς όλο το χρόνο...
Πέρα απ΄αυτό πρέπει αν γίνει η αρχή..στην πορεία μπορούν να δουν και το θέμα για τα Σπάνιελς στο κυνήγι αυτό, ή ημιαιμά για παράδειγμα που και απο τις 2 μεριές θα είναι διασταυρώσεις σκύλλων φέρμας...
Κυνήγια στερούμαστε πολλά, όπως και αυτό με σκύλους επαναφορείς και σπάνιελς όλο το χρόνο...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- ANTROS BREDA
αν δεν κατεβουν αγωνες καποιοι κυριοι που τα πουλοσκυλλα τσιλουν λαους χαμε και βαλουν βιτεο εγω να αλαξω ονομα 

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.