Κυνηγι μπεκάτσας με σκύλο τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο!
- marinos.a
- Site Admin
Re: Κυνηγι μπεκάτσας με σκύλο τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο!
φιλε Hector 94-05, Ε-Γ-Ρ-Α-Ψ-Ε-Σ
Si vis pacem, para bellum
-
ΕΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ "ΑΛΛΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ".ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.
ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.
ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.

-
- Full Member
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ 5-6 ΣΩΣΤΟΙ ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ...........5-6-10-20 ΣΩΣΤΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΟΚΥΝΗΓΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΩΣΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ..........ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΕΙΕΣ ΑΡΧΕΣ????ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ..........!admin έγραψε:Μιχάλη μου ξέρεις το ότι όσο σκληρά δουλεύουμε για τα εμφανή (περιοδικά -dvd-web page-εκθεση) τόσο ποιό σκληρά προσπαθούμε και για τα πράγματα που δέν φαίνονται πρός τα έξω άμεσα(πάταξη λαθροθηρίας- βελτίωση του κυνηγίου-αύξηση των θηραμάτων). Αλλά πιστεύω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο . Εκείνο που θέλω να επισημάνω και να πώ είναι ότι τα παιδιά απο το φόρουμ που ήρθαν στην συναντηση που είχαμε στην Λεμεσό για το κυνήγι της μπεκάτσας με σκύλο όχι μόνο μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους αλλά άφησαν όλους (θήρα-ομοσπονδία-μέλη συλλόγων) με το στόμα ανοιχτό για το κυνηγετικό τους επίπεδο, την κυνηγετική τους παιδεία, τις γνώσεις τους και το επίπεδο τους. Να ξέρετε ότι εκείνη την μέρα κερδίθηκε μια μεγάλη μάχη γιατί σε μια φιλική συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων καταφεραμε άτομα απο το φόρουμ να δείξουν στους υπέυθυνούς ότι υπάρχουν ποιοτικοί κυνηγοί και δέν πρέπει να στερούνται κυνηγετικές απολαύσεις επιδή δέν υπάρχει επαρκε΄ς σύστημα αστυνόμευσης. Εκείνη η μέρα είναι σημαδιακή και πιστεύω 99% ότι το κυνήγι μπεκάτσας θα δοθεί σύντομα επειδή καταφέραμε να δείξουμε την εικόνα του πραγματικού κυνηγού. Παρεπιμπτόντος για να μην υπάρξουν πάλι παράπονα και απαιτήσεις η συνάντηση ήταν ανεπίσημη και μου ζητήθηκε να πάρω μαζί μου 5-6 μπεκατσοκυνηγούς που γνωρίζω απο το φόρουμ για ανταλλαγή απόψεων. Δεν υπογράψαμε τίποτα απλά καταθέσαμε τις προσωπικές μας αποψεις και εισηγήσης.
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Πραγματικά έχει καταντήσει πολύ ενοχλητικό. .....να αναμασουν κάποιοι συνεχώς τα περί παρανομίας την περίοδο της μπεκατσας.
ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΞΑΡΣΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ.
ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ!!!!!!
ΑΠΑΙΤΩ ΟΠΩΣ ΑΠΑΓΩΡΕΥΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελεως πλέων. .....ειναι κουραστικό! !!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΞΑΡΣΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ.
ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ!!!!!!
ΑΠΑΙΤΩ ΟΠΩΣ ΑΠΑΓΩΡΕΥΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελεως πλέων. .....ειναι κουραστικό! !!!
-
- Full Member
ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΡΣΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ..........ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ............ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΜΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ......
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
stelios--- έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΡΣΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ..........ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ............ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΜΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ......

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, αλλά προτιμώ την εκδοχή και έρευνα του Ταμείου Θηρας και των Εφόρων.
-
- Full Member
ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ.......ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΛΟΧΡΟΝΑ.........

Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Φιλε μου,
Δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά η επιμονή για το οτι αυτοί που θα πάνε για μπεκάτσα θα παρανομισουν!!!!!!
Στην τελική δηλαδή, τι κάνει το σύνολο των λαγοκυνηγών πιο νομοταγή απο το σύνολο των κυνηγών μπεκάτσας? ?????
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΔΗΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΛΑΓΟ?????????!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά η επιμονή για το οτι αυτοί που θα πάνε για μπεκάτσα θα παρανομισουν!!!!!!
Στην τελική δηλαδή, τι κάνει το σύνολο των λαγοκυνηγών πιο νομοταγή απο το σύνολο των κυνηγών μπεκάτσας? ?????
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΔΗΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΛΑΓΟ?????????!!!!!!!!!!!!!!!
εγω ειμαι υπερ να δωσουν την μπεκατσα αφου ειναι για την χαρα του κυνηγιου αλλα μονο με αυτο το οπλο

μονο τοτε θα ειναι λιγο πιο ασφαλισμενος ο λαγος και θα κανετε και το χομπι σας 
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.