Παιδες εχει στη κυπρο μπεκατσες φετος;;;
ΦΙΛΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΔΕΣ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.....ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙenglish setter έγραψε:παιδιά καλημέρα , θα ήθελα να ακούσω γνώμες για φυσίγγια και νούμερο σκαγιού
για καλύτερα αποτελέσματα στο πυκνό
+1000 για το lambro!!!solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΔΕΣ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.....ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙenglish setter έγραψε:παιδιά καλημέρα , θα ήθελα να ακούσω γνώμες για φυσίγγια και νούμερο σκαγιού
για καλύτερα αποτελέσματα στο πυκνό
ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΒΕΚΤΑΝ Α1-36 ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΚΡΥΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ 36 ΓΡ. ΕΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΖΕΣΤΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.Takic έγραψε:Ρε παιδια τι γνωμη εχετε για τη Lambro Direct 34 νο7 ? ;Όσα έπεξα ήταν ολοζώντανα. Έχασα και 2 φραγκολινες που τρύπωσαν στους βάτους
Takic έγραψε:Ρε παιδια τι γνωμη εχετε για τη Lambro Direct 34 νο7 ? ;Όσα έπεξα ήταν ολοζώντανα. Έχασα και 2 φραγκολινες που τρύπωσαν στους βάτους
ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ.... ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ 100% ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....ΕΑΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ 10Μ-25Μ ΤΟΤΕ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑ.....ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ 100% ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΕΓΑΝ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑTakic έγραψε:Ρε παιδια τι γνωμη εχετε για τη Lambro Direct 34 νο7 ? ;Όσα έπεξα ήταν ολοζώντανα. Έχασα και 2 φραγκολινες που τρύπωσαν στους βάτους