ανθιμε ενεν στη κυπρο που ζεις? βλεπεις ναμπου γινεται πας τα βουνα η βλεπεις τον κυπρο και τον μαρινο και νομιζεις εν ολοι ετσι. πιστευεις δηλαδη οτι ειμαστε γενικα σαν λαος ωριμοι για παραπανω ελευθεριες? τελοςπαντων εγω νομιζω οτι το ενα βημα πρεπει να γινεται μετα το αλλο και αν υπαρχει προοδος μετα παεις και παρακατω.Anthimos έγραψε:isimerinos έγραψε:φιλε μου αντρεα εν καλα τουτα που λεεις στη θεωρια αλλα στη πραξη ξερουμε ολοι τι εν να γινει. καποιοι θα κυνηγουν το ενδημικο με σκυλο και αν εγλιτωσε και τιποτε θα τα ξιλιψουν ολα. πρεπει πρωτα να καμουμε βηματα μπροστα, να μειωσουμε τη λαθροθηρια , να αποκτησουμε κυνηγετικη συνειδηση σαν λαος και οχι μερικα ατομα μεμονωμενα, να ανακαμψουν οι πλυθησμοι και μετα. δυστηχως αυτοι ειμαστε. εν μπορεις απευθειας να κατεβεις που τον γαρο και να μπεις μες τη φερραριandreas78 έγραψε:Δηλαδή φίλε μου, να συνεχίσουμε με την υπάρχουσα ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ!!!!
Με την νοοτροπία ότι κάποιοι θα παρανομούν!!!!
Με την νοοτροπία του ζαμαν φού!!!!!
Αυτά δηλαδή που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια ??
Είσαι με την ψευδαίσθηση δηλαδή ότι σε πέντε χρόνια το πολύ θα κυνηγάς????
Με το να δωθει η μπεκατσα με σωστό έλεγχο και κανόνες, με το να γίνονται ελάχιστες απελευθερώσεις πέρδικες και μόνο εκεί που χρειάζονται και όχι για εκτόνωση κάποιων, θα περισσεύουν χρήματα και μαζί με το αντίτιμο της μπεκατσα μπορεί να επανδρωθει αφάνταστα το Ταμείο.
Οι ασυνείδητοι θα πρέπει εκτός από τις καταγγελίες σιγά-σιγά να απομονώνονται και από τους νομοταγείς, αυτή τη στιγμή οι καθώς πρέπει κυνηγοί σκύβουν το κεφάλι στους παράνομους και τους κρεατοσυλλεκτες!!!!!!
Πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι, και όσο περισσότεροι νομοταγείς κυνηγοί βρίσκονται στα βουνά τόσο λιγότεροι θα είναι οι επιτήδειοι!!!!
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε, αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθει το τέλος του κυνηγιού πολύ σύντομα!!!!!
Φιλε ναι υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να οδηγησουν γαρο, φερραρι, νταλικα, διπλοκαμπινο σε μια μερα....Αν καποιος μονο γαρο ξερει να οδηγα τοτε γαρος του αξιζει και αν δεν μαθει να οδηγα φερραρι να μεν παραπονιεται και να φωναζει επειδη οι υπολοιποι θελουν να οδηγουν φερραρι να απαγορευτει επειδη τζεινος εν μπορει
παντα φιλικα