MARIOSE έγραψε:Ωραίος Σπύρο. Απολαμβάνεις το κυνήγι σου όπως εσύ θέλεις φίλε.
Μάριε μου εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος εάν μπορέσω να κυνηγήσω με τον τρόπο που θέλω, 1-2-3 πουλιά θεωρείται επιτυχία για μένα, ενώ αν μπεις κανένα facebook, κάποια άτομα δεν βάλλουν φωτογραφίες εκτός εάν έπιασαν 10+ πουλιά, και ειρωνεύουνται και τους άλλους ότι αν μπορείτε πιάστε και εσείς και ξέρω γω με τις εκατοντάδες ορτύκια που υποτίθεται κτύπησαν κανονικά και με το νόμο. Οι γνωστοί κρεατοσυλλέκτες που πρέπει να εξαφανίσουν ότι υπάρχει για να τα βάλουν στο fb για να εισπράξουν τα likes και τα μπράβο, με τα γνωστά "Εποσκολιστήκαμε" κτλ.
Εγώ με τη σειρά μου πήγα με τον κουμπάρο μου σταθήκαμε το πρωί για κανένα δεντρομένο τρυγόνι έγινε 7:30 δεν ήρθε κάτι κι αποφασίσαμε να περπατήσουμε για ορτύκια....κόσμος μηδέν εκεί που είμασταν.....πήγαμε να αλλάξουμε φυσίγγια να πιάμε μισές σαν εσάζετουν ο κουμπάρος ακουστήκαν μέσα 2 ντουφεκιές....λαλω εν κανένα τρυγόνι αλόπως λαλει μου ο κουμπάρος με γέλιο αν έρτει παιξε το εσύ....σε 10 δευτερόλεπτα επέρασε μέσα απο τις τερατσιές και με μια μπηχτή με βίκτορι κονκορτ 31γρ νο.9 το έπιασα και οι δυό μας επεθάναμε που τα γέλια.....περπατήσαμε καμπόσο μέχρι τις 10:30 που επήρωσε για τα καλά ουτε για δείγμα ορτύκι...όσα βλέπω στο φατσοβιβλίο είναι αδύνατον να κάνεις αριθμούς νόμιμα γι αυτό το κουτόχορτο ας το ταίσουν αλλού.....και ισχίει η προσφορά μου να γίνει ταμείο κρεατοσυλλογής όποιος πεινά τόσο πολύ να του σιούμε δωροκουπόνια σε κρεαταγορές αλλά εμάς να μας αφήνουν ήσυχους
Sergios έγραψε:Εγώ με τη σειρά μου πήγα με τον κουμπάρο μου σταθήκαμε το πρωί για κανένα δεντρομένο τρυγόνι έγινε 7:30 δεν ήρθε κάτι κι αποφασίσαμε να περπατήσουμε για ορτύκια....κόσμος μηδέν εκεί που είμασταν.....πήγαμε να αλλάξουμε φυσίγγια να πιάμε μισές σαν εσάζετουν ο κουμπάρος ακουστήκαν μέσα 2 ντουφεκιές....λαλω εν κανένα τρυγόνι αλόπως λαλει μου ο κουμπάρος με γέλιο αν έρτει παιξε το εσύ....σε 10 δευτερόλεπτα επέρασε μέσα απο τις τερατσιές και με μια μπηχτή με βίκτορι κονκορτ 31γρ νο.9 το έπιασα και οι δυό μας επεθάναμε που τα γέλια.....περπατήσαμε καμπόσο μέχρι τις 10:30 που επήρωσε για τα καλά ουτε για δείγμα ορτύκι...όσα βλέπω στο φατσοβιβλίο είναι αδύνατον να κάνεις αριθμούς νόμιμα γι αυτό το κουτόχορτο ας το ταίσουν αλλού.....και ισχίει η προσφορά μου να γίνει ταμείο κρεατοσυλλογής όποιος πεινά τόσο πολύ να του σιούμε δωροκουπόνια σε κρεαταγορές αλλά εμάς να μας αφήνουν ήσυχους
Ε μα έν γίνεται ρε Μάριε μου να μας περιπέζουν....παρανομούν ονομαστικά πλέον....κι εγώ μπόρω να παίξω ορτύκια με τις τσέντες αμαν βάλω το κατάλληλο μηχανούι στην κατάλληλη βλάστηση όταν έχει τον κατάλληλο αέρα να τα κάμω μάτσα και να σας λαλώ εκουτσοπέρασα ποιού εσένα που έχεις 15-20 άδειες....εσένα που θέλεις 2 μέρες να φέρεις τα μίλια σου που την κούραση της Κυριακής ....εσένα που βλέπεις σαν παραμύθι κάθε εξόρμηση και περιμένεις αϋπνος για την επομένη....εσύ που αν χάσεις θήραμα χαμογελάς γιατί σκέφτεσαι την διαιώνηση του είδους εσένα εσένα εσένα 1000 εσένα....
Έχεις δίκιο φίλε. Απλά εκουράστηκα...όσπου ασχολούμαι παραπάνω απογοητεύκουμαι, κυρίως που τα ψηλά επίπεδα βλακείας που τους διακατέχει. Τζίνο που θέλουν εν η σημασία, έτσι τζιαί εγώ δεν τους κάμνω τη χάρη φίλε μου.
Εν και λαλώ τους κάτι απλώς κάποιοι κάμνουν τους γκράντε κυνηγούς και καμπόσοι απλοικοί κομπάρσοι σύρνουν καμπόσα λάικ.....γιατί εν παίζουν όλοι 20-30-40 ορτύκια αφού εν γεμάτοι οι τόποι....εχτές επία 3 διαφορετικούς τόπους επερπάτησα 2 χιλιόμετρα μαζιά κι ένα ορτύκι εν εσήκωσαμε....τόπους που επαίζαμε 5-6 όλοι μας....θωρούν τα θηράματα για δίσκους.....την νύχτα εγώ κάμνω rewind την μέρα όλη βλέπω τις επιτυχίες και παθαίνω όπως το μωρό που περιμένει να πάει λούνα παρκ το άλλο Σαββατοκύριακο......νιώθει κανένας που τουτους ούλλους για ξέρουν τι παίζουν για θυμούντε τα στιγμιότυπα της ντουφεκιάς τους;