ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nikos

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Nikos »

solon loyka έγραψε:ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :P
Αχ ρε φίλε τζιε να είχα τζιε εγώ τουτες τις Τετάρτες....
Αλλά αφού η δουλειά μας καθηλώνει θα αρκεστούμε στα δικά σας αποτελέσματα...Εγω έβαλα ραντεβού με τις φάσσες την κυριακή ελπίζω να μην με στήσουν!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

louisll έγραψε:Τετάρτη και Κυριακή το νησί θα βαρέσει προς τον Ακάμα :mrgreen:

Οοοεεεεεοοο
Έτοιμο το αντίσκηνο Laurona και Solon Louca ετοιμαστείτε. Πήρα και μπριζόλες οοοεεεοοο
Istriano ετοίμαστα σκυλιά οεοοο

Γιατρε ευχαριστω πολυ για την προσκληση, θα μου επιτρεψεις ομως να φερω το δικο μου αντισκηνο. :lol:

Εν τα παω καλα με τους γιατρους και δεν θα ηθελα ''στενες'' επαφες μαζι τους :lol:

Εδικα του ψυχολογους, με πρακτικη στην πρωκτολογια, οπως εσυ, που μαειρευκουν για 4 πλασματα για να φαει ενας, και μεστα μακαρονια βαλουν κοραζινους :lol:

Εκατεληξα και σε σλογκαν για το ιατρειο :lol:

1. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ
2. ΛΟΥΙ -ΜΙΚΕΛ - ΙΔΗΣ
3. οΠΟΥ ΚΙΑΝ ΠΟΝΑΤΕ, ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ

Ε θελεις και αλλα??? :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Laurona έγραψε:

Οοοεεεεεοοο
Έτοιμο το αντίσκηνο Laurona και Solon Louca ετοιμαστείτε. Πήρα και μπριζόλες οοοεεεοοο

Γιατρε ευχαριστω πολυ για την προσκληση, θα μου επιτρεψεις ομως να φερω το δικο μου αντισκηνο. :lol:

Εν τα παω καλα με τους γιατρους και δεν θα ηθελα ''στενες'' επαφες μαζι τους :lol:

Εδικα του ψυχολογους, με πρακτικη στην πρωκτολογια, οπως εσυ, που μαειρευκουν για 4 πλασματα για να φαει ενας, και μεστα μακαρονια βαλουν κοραζινους :lol:

1. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ
2. ΛΟΥΙ -ΜΙΚΕΛ - ΙΔΗΣ

Το αντίσκηνο είναι μεγάλο οοοεεεοοο
Έχει και άνοιγμα για φάσσα από πάνω οοοεεεοοο
Και παραθυράκια για τζίκλα οοοεεεοοοο
Μόνο στήθος κοράζινου χρησιμοποίησα :shock:
Κοτολέττες λαιμού διπλές σιγανοψημένες

Όσοι ήρθανε δεν ξαναήρθανε :roll: στο ιατρείο ...να θεωρήσω πλήρης αποθεραπεία ;
Είχαμε και ένα σκύλλο που ήταν λίγο ατίθασος και δεν ερχόταν στο τέλος στο αυτοκίνητο, μία ώρα στο αντίσκηνο και τώρα με ένα σφύριγμα πάει σκάι ,μπαίνει μέσα και κλείνει και την πόρτα :mrgreen:
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Laurona έγραψε:

Οοοεεεεεοοο

1. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ
2. ΛΟΥΙ -ΜΙΚΕΛ - ΙΔΗΣ

αν θυμουμαι καλα τουτο το τιτλο εχει τον κεινος ο πασχης που εκαμνε hot-dog μες την τουριστικη της Λεμεσου..με την 11αρα και της παρπεττες οπως τον κοκοτα..οποιος εφαε πραγματικα δεν ξαναφαε.. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

axerkwtis έγραψε:
Laurona έγραψε:

Οοοεεεεεοοο

1. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ
2. ΛΟΥΙ -ΜΙΚΕΛ - ΙΔΗΣ

αν θυμουμαι καλα τουτο το τιτλο εχει τον κεινος ο πασχης που εκαμνε hot-dog μες την τουριστικη της Λεμεσου..με την 11αρα και της παρπεττες οπως τον κοκοτα..οποιος εφαε πραγματικα δεν ξαναφαε.. :lol: :lol: :lol:

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕ ΠΟΥ ΤΟΝ 8ΥΜΗ8ΗΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΖΙΝΟ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ????????? ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΟΥΝ ΕΝΑ HOT DOG πΟΥ ΤΖΙΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BASEMENT :D :D
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

ο Γρηγορης.....

Νομιζω οτι ετουμπαρε και........

Ενι ξερω εαν εξαναφαεν καποιος, παντως το 1999-2000, ηταν σαν το στεκι μας τζιαμε, εβρεθουμαστουν διπλα που το σημειο που εστεινε τα πραματα του και παεναμε πουτζιαμε τζιε τζει.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
axerkwtis

solon loyka έγραψε:ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :P
φιλε Σολων την περασμενη Κυριακη συναντησα ενα αλαη σε τοπο που συχνα τετοιο διαστημα συναντω και πανω κατω στους ιδιους αριθμους περιπου 200 πουλια..προσπαθησα να καρπωθω εστω μια αλλα ειναι καθηγητριες μονο σε μια φαση τες ξεγελασα αλλα επειδη χωστηκα μεσα σε θαμνο δεν ειδα που περασαν απο μπροστα μου 2 σπαστες απο το αλαη..πρεπει να εχεις υπομονη καμηλου μαζι τους..
axerkwtis

Laurona έγραψε:ο Γρηγορης.....

Νομιζω οτι ετουμπαρε και........

Ενι ξερω εαν εξαναφαεν καποιος, παντως το 1999-2000, ηταν σαν το στεκι μας τζιαμε, εβρεθουμαστουν διπλα που το σημειο που εστεινε τα πραματα του και παεναμε πουτζιαμε τζιε τζει.
ειπα να σας το θυμησω για να μεν εχουμε προβλημα και να σας βουρουν για κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας και franciace..παλε ο Κωστης ηταν να σας γλυτωσει με τις νομικες του ικανοτητες...(αλανιααρηηη)
μα θελεις να πεις ρε ανηψιη ετρωες που τζιαμε και εν επαθες τιποτε???αλλα τι ρωτω αφου το στομαχι σου αλεθει τσιγκο!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Τζινον τον τζιιερον ενε καταλαβαινε τιποτε :D

Τωρα εν που καμνει κουτζια :lol:

Εν εχει προβλημα για το σλογκαν ανιψι, παει σετ με τα υπολοιπα, εννεν μονο του :D

Hunting is passion......
Passion is point......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”