ζεσον ελλαδας αυγουστος τριγονι ορτυκι και τα υπολοιπα ειδη σε ζωνες διαβασης\FYGAS APO TO LIMANI έγραψε:AMAN ΡΕ ΘΑΝΟ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΦΙΣΙΓΓΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΜΤΕΒΡΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΥΝΙΓΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ?![]()
![]()
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ......................
![]()
![]()
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΞΕΚΙΝΑ 15/9 ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ!!!FYGAS APO TO LIMANI έγραψε:AMAN ΡΕ ΘΑΝΟ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΦΙΣΙΓΓΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΜΤΕΒΡΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΥΝΙΓΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ?![]()
![]()
![]()
![]()
20/8 τρυγονι ορτυκι και τα υπολοιπα σε συγκεκριμενες ζωνες και 15/9 απλα επιτρεπετε σε ολοκληρη την ελλαδα εκτος απο τους εθνικους δρυμουςsolon loyka έγραψε:ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΞΕΚΙΝΑ 15/9 ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ!!!FYGAS APO TO LIMANI έγραψε:AMAN ΡΕ ΘΑΝΟ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΦΙΣΙΓΓΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΜΤΕΒΡΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΥΝΙΓΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ?![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 1000 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΦΚΑΛΛΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ. ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ *10 ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ.spyrosspyrou851 έγραψε:Victory Concorde 31 gr *9.
Ευχαριστώ για την συμβουλή, έχω πολλές *9, μόλις μου λείψουν θα δοκιμάσω τζιαι τις *10Beretta1 έγραψε:ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 1000 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΦΚΑΛΛΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ. ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ *10 ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ.spyrosspyrou851 έγραψε:Victory Concorde 31 gr *9.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.