TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
sotiris!129

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εν πουτουτες τες τουρζικες ρε φιλε εν παντου που εχει :D
ευτιχος δηλαδη που εν ζε ζινες ζε διουν σου ελπιδες να μινεις σε ποστο, και γενικα διουν σου λογο να πιενεις κυνηγι!
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

lagomania έγραψε:ρε κοπελια εγω σημερα μα το θεο ειδα 500 φασσες παντα καθε χρονο ετσι εποχη βαλει τες το συγκεκριμενος μερος με τις ελιες ειναι γκρεμοι με αραιους πευκους και ελιες πολυ φασσα ρε γμτ επια σημερα στους σκυλους εν εξαναειδα ετσι πραμα φετος εχει πολλα πουλια επιαναν και ερκουνταν συνεχεια φασσες πουπανω μου και το καλο κανενας εν τις πειραζει εν λααριες ουλοι στην περιοχη :) εγω αυριο λογο του οτι εν θα παω λογω οτι αναχωρω που την Κυπρο για θεματα υγιειας και θα επιστρεψω σε 10 μερες ειπα σε 2 φιλους μου να πανε εκει αυριο να πεξουν λιες
Φιλε μου ειδα τζαι εγω πολλες φασες σημερα! αλλα εν τελια λαχιο οι σιγγεκριμενες διοτι μια φορα τον χρονο τις βρησκω τζαι ΑΝ δοκω πανω τους,σημερα εν επιασα ουτε μια διοτι 1)επεζα με 9 νουμερο σκαγια τζαι 2) αν υπηρχε πιθανοτιτα να πιασω καμια εβιαστικα να τις παιξω μολις επερασαν πουπανω μου....εν τις ειδα πιο γλιορα εγυρευκα μια τζικλα :?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

μολις μου τηλεφωνησαν δυο φιλοι ο ενας κρατα 14 και ο αλλος 20 κοκκινοχωρια βγαζει πολλα πουλια περισσοτερα απο την περασμενη εβδομαδα,εγω ειμαι δουλεια :evil:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
coklis
Full Member

Δημοσίευση από coklis »

πανικος έγραψε:μολις μου τηλεφωνησαν δυο φιλοι ο ενας κρατα 14 και ο αλλος 20 κοκκινοχωρια βγαζει πολλα πουλια περισσοτερα απο την περασμενη εβδομαδα,εγω ειμαι δουλεια :evil:
Για σε όλους σιμερα ημουν στο ραουντ απαουτ κολοκασιδη μεσα στο αυτοκινητο απο την μερκα του ινστιτουτου γενετικης εμπικαν ι ωρα ο8οο σιμερα 2 κοπεσ τσικλεσ απο 30-40 πουλια με κατευθυνση τον τυμβο. τουτι εν η μαρτυρια μου χρησιμοποιηστε την οπως θελετε κοπελια εν η αληθεια παντως.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

εισαι σιγουρος?

Τζιηκλες ή Λαζουρκα??
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

μαλλον εν λαζουρκα σε ετσι μεγαλους αριθμους στο τυμβο :(
μακαρι να εν μαυροτζικλες που εν λιο πιο πασιες ;)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:ας το ελπισουμε ζε το προι ζε στο ζιταστρο να ποσκολιστουμε... εν ζε θελουμε πολλα πραματα ισια ισια για να πουμε οτι αξιζε τον περιπατο μας :lol:
αν πάει κανένας κοντά στην Λευκωσία -μέχρι 1 ώρα πέτεμου να πάμε μαζί ;)
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Μαχαιρά ένα κοπάδι φάσσες 100 πουλιά πάρα πολλά ψηλά την Κυριακή αλλά τζίκλες 0
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

louisll έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ας το ελπισουμε ζε το προι ζε στο ζιταστρο να ποσκολιστουμε... εν ζε θελουμε πολλα πραματα ισια ισια για να πουμε οτι αξιζε τον περιπατο μας :lol:
αν πάει κανένας κοντά στην Λευκωσία -μέχρι 1 ώρα πέτεμου να πάμε μαζί ;)
ε φιλε εν να παω αλλα ...εν περνω αγνοστους μαζι μου sry,,, πρεπει να περασεις εξετασεις στα εκπεδευτικα ζε μετα:D
(εχω ζε παρεα για αυριο αρα αποκλειεται)
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

'petros' έγραψε:μαλλον εν λαζουρκα σε ετσι μεγαλους αριθμους στο τυμβο :(
μακαρι να εν μαυροτζικλες που εν λιο πιο πασιες ;)
σήμερα το πρωί εν η αλήθκεια οτι είδα και εγώ ένα δυο κοπάδια εκεί στον τύμβο μιας και είναι το σπίτι μου εκει αλλά δυστυχώς ήταν... ΛΑΖΟΥΡΚΑ
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”