ευτιχος δηλαδη που εν ζε ζινες ζε διουν σου ελπιδες να μινεις σε ποστο, και γενικα διουν σου λογο να πιενεις κυνηγι!
Φιλε μου ειδα τζαι εγω πολλες φασες σημερα! αλλα εν τελια λαχιο οι σιγγεκριμενες διοτι μια φορα τον χρονο τις βρησκω τζαι ΑΝ δοκω πανω τους,σημερα εν επιασα ουτε μια διοτι 1)επεζα με 9 νουμερο σκαγια τζαι 2) αν υπηρχε πιθανοτιτα να πιασω καμια εβιαστικα να τις παιξω μολις επερασαν πουπανω μου....εν τις ειδα πιο γλιορα εγυρευκα μια τζικλαlagomania έγραψε:ρε κοπελια εγω σημερα μα το θεο ειδα 500 φασσες παντα καθε χρονο ετσι εποχη βαλει τες το συγκεκριμενος μερος με τις ελιες ειναι γκρεμοι με αραιους πευκους και ελιες πολυ φασσα ρε γμτ επια σημερα στους σκυλους εν εξαναειδα ετσι πραμα φετος εχει πολλα πουλια επιαναν και ερκουνταν συνεχεια φασσες πουπανω μου και το καλο κανενας εν τις πειραζει εν λααριες ουλοι στην περιοχηεγω αυριο λογο του οτι εν θα παω λογω οτι αναχωρω που την Κυπρο για θεματα υγιειας και θα επιστρεψω σε 10 μερες ειπα σε 2 φιλους μου να πανε εκει αυριο να πεξουν λιες
Για σε όλους σιμερα ημουν στο ραουντ απαουτ κολοκασιδη μεσα στο αυτοκινητο απο την μερκα του ινστιτουτου γενετικης εμπικαν ι ωρα ο8οο σιμερα 2 κοπεσ τσικλεσ απο 30-40 πουλια με κατευθυνση τον τυμβο. τουτι εν η μαρτυρια μου χρησιμοποιηστε την οπως θελετε κοπελια εν η αληθεια παντως.πανικος έγραψε:μολις μου τηλεφωνησαν δυο φιλοι ο ενας κρατα 14 και ο αλλος 20 κοκκινοχωρια βγαζει πολλα πουλια περισσοτερα απο την περασμενη εβδομαδα,εγω ειμαι δουλεια
αν πάει κανένας κοντά στην Λευκωσία -μέχρι 1 ώρα πέτεμου να πάμε μαζίsotiris!129 έγραψε:ας το ελπισουμε ζε το προι ζε στο ζιταστρο να ποσκολιστουμε... εν ζε θελουμε πολλα πραματα ισια ισια για να πουμε οτι αξιζε τον περιπατο μας
ε φιλε εν να παω αλλα ...εν περνω αγνοστους μαζι μου sry,,, πρεπει να περασεις εξετασεις στα εκπεδευτικα ζε μετα:Dlouisll έγραψε:αν πάει κανένας κοντά στην Λευκωσία -μέχρι 1 ώρα πέτεμου να πάμε μαζίsotiris!129 έγραψε:ας το ελπισουμε ζε το προι ζε στο ζιταστρο να ποσκολιστουμε... εν ζε θελουμε πολλα πραματα ισια ισια για να πουμε οτι αξιζε τον περιπατο μας
σήμερα το πρωί εν η αλήθκεια οτι είδα και εγώ ένα δυο κοπάδια εκεί στον τύμβο μιας και είναι το σπίτι μου εκει αλλά δυστυχώς ήταν... ΛΑΖΟΥΡΚΑ'petros' έγραψε:μαλλον εν λαζουρκα σε ετσι μεγαλους αριθμους στο τυμβο![]()
μακαρι να εν μαυροτζικλες που εν λιο πιο πασιες