ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
didimos8
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από didimos8 »

sotiris.. έγραψε:κοπελια τζικλες πολλες ...για να πει ο παπας μου ετσι κουβεντα σημενει εσυ πολλα πουλια ...εκαταφεραμε το απογευμα να πιασουμε που 5 πουλια + 5-6 καλικομενες + αλλες που εφεφκαν απεκτες ...συμιοση οτι τα πουλια δεν εκαμναν περασμα αλλα ηταν ουλα καθιστα

ΗΝΤΑ ΤΟΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

didimos8 έγραψε:
sotiris.. έγραψε:κοπελια τζικλες πολλες ...για να πει ο παπας μου ετσι κουβεντα σημενει εσυ πολλα πουλια ...εκαταφεραμε το απογευμα να πιασουμε που 5 πουλια + 5-6 καλικομενες + αλλες που εφεφκαν απεκτες ...συμιοση οτι τα πουλια δεν εκαμναν περασμα αλλα ηταν ουλα καθιστα

ΗΝΤΑ ΤΟΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?
επαρχια παφου
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

σημερα ημουν στην πεγεια δουλεια κοντα στο κηπο και κατα το απογευμα ακουγα πολλες ντουφεκιες πανω ψηλα τωρα τη επεζαν δεν ξερω!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

sotiris.. έγραψε:
didimos8 έγραψε:

ΗΝΤΑ ΤΟΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?
επαρχια παφου
φιλε Σωτηρη λες γαλλικα εγω σημερα ειδα μονο 1 ζικλα ημασταν 9 οπλα 7 φλοπερ 4 αεροβολα και 3 λαστιθα, και εσυ μας λες πως ζικλες υπαρχουν?
μηπως πουλας χαρτουτσιες???
τελικα το εχει το ονομα!
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

λαλις ?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

μετα την χθεσινη ξαφνικη εμφανιση σημερα ξαφνικη εξαφανιση :lol: απλα τιποτε ουτε ιχνος κοπελια σημερα :?:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Δημοσίευση από leshi cy »

pai έγραψε:σημερα ημουν στην πεγεια δουλεια κοντα στο κηπο και κατα το απογευμα ακουγα πολλες ντουφεκιες πανω ψηλα τωρα τη επεζαν δεν ξερω!
...
για σου φιλε μου!!

την τριτη απογευμα ειχε πολλα πουλια κατω στον ακαμα !!
δευτερα ειχε ακομα παραπανω...
εκουρτισαμε τζιε εμενα να παω ( που να μεν επειενα)...

τελικα οταν φτασαμε ειχε πολλα αυτοκινητα ,λαλο τελικα μπορει να εχει ...
ειδα λια πουλλια πας την φεξει , εσυρα 2 σιεπεδιες, με το ζορι !
μπορουσα να ριξο πανω σε 10 πουλια αλλα εν εσικονα οπλο ειταν ενα μετρο που την γη !

εμεινε μας ο περιπατος , 4 ορες οδηγημα και 3 τζινη :lol: :lol:

...παντως απο κουβεντες με κυνηγους ειχε πουλλια την προηγουμενη ...αλλα εχαθηκαν παλε!
ειχε αρκετους που τα ειδαν το απογευμα!!
...
αν ειχα υπομονη και εκαθουμουν στις φασσες 8α εριχνα πασε 3-4 πουλια αλλα ...

στην επομενη σιουρη πληροφορια πιον :lol:

ααα νε μετα τις 7,30 εδοκαν τον σπιννον τζιε εκατσαν οτι επεταν εχτελιτουν ...για αυτο εκουες τισ μαχες!! :D
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

ΗΝΤΑ ΤΟΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?[/quote]

επαρχια παφου[/quote]
φιλε Σωτηρη λες γαλλικα εγω σημερα ειδα μονο 1 ζικλα ημασταν 9 οπλα 7 φλοπερ 4 αεροβολα και 3 λαστιθα, και εσυ μας λες πως ζικλες υπαρχουν?
μηπως πουλας χαρτουτσιες???
τελικα το εχει το ονομα![/quote]

Σωτηρη , με τον ενα η τον αλλο τρόπο επιλέγεις να συνεχιζεις να ειρωνευεσαι.
Είτε θα ποσταρεις 10 τζικλες και θα προσπαθεις να πεισεις τους θαμωνες του φορουμ οτι εχει πουλια και δεν ξερουν να τα ψαξουν και να τα βρουν ειτε οπως κανεις τωρα θα ειρωνευεσαι . Σε παρακαλω μην υποτιμας την νοημοσυνη των μελών !!!
Το αστειο και η πλακα έχει όρια , όλοι εχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και μπορει να βρεθουν στον καταλληλο τοπο την καταλληλη στιγμη
Δεν ειναι όλοι αθκιανοι να γυριζουν τα ορη και τα παραρα να εβρουν τα πουλια για να , προβληθουν και να παιξουν τους έξυπνους!!!
Αν έχεις κατι να συνεισφερεις με ουσιαστικά επιχειρηματα , χωρις ειρωνιες και αυτοπροβολη εισαι πάντα ευπρόσδεκτος να το κανεις.....Τα υπονοουμενα και οι συνεχομενες ειρωνειες ειναι αχρειαστές!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε Ανθημε εν να με πελανεις εσυ... οταν εγω επροσπαθησα να βοηθησω ειπετε με αλαζωνα οτι εγω καμω τα παντα για να παιξω ζικλες απλα και μονο για να ποσταρω φωτο οτι οτι οτι οτι ...
σαμπος και εν αναγκη να παιξω για να βαλω φωτογραφια....ποσες φορες επαιξα 1 ζικλα η 1 περτιζι ζε εβαλα παλε φωτογραφια η και ποσες φορες δεν επαιξα τιποτε και παλε ειπα το ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΤΠΤ ???
Εγω ειπα σας το απλα :
ΝΑΙ ζικλες δεν εχει και οσες εχει δεν καμουν περασμα κανονικα και ΑΝ κανουν δεν κανουν στα παραδοσιακα περασματα αρα αφου ζινες αλαξαν τροπο συμπεριφορας για να καρποθει ενας κυνηγος εστο 10-12 πουλια για να σωσει την εξωρμηση του πρεπει να αλαξει και αυτος τροπο κυνηγιου!
ζε ειπες μου να κατσω την μαπα χαμε...

τον Αρτεμη ξερω τον 20 χρονια που την πρωτη δημοτικου εκαμαμε παρεα αλλα ποτε δεν ειχαμε κυνηγισει μαζι γιατι πρην 3 χρονια αρκεψε το κυνηγι και οι παρεες μας ηταν διαφορετικες !
εχτες ημασταν και οι 2 μονοι μας στο ζιταστρο και επειρα τον μαζι μου!
εφτασαμε στο ζιταστρο 4 εξω που τα σπιθκια 300-400 μετρα οι ζικλες ειχαν αρκεψει το ζιταστρο και επαιζεν τες ζικλες μεσα στο σιταρι! 1 -1:30 ωρα ειδαμεν δεν ξερω και εγω ποσες ζικλες και αλλες που επερνουσαν πουπανω μας μεσα στα σκοτεινα και ακουαμε τες μονο γιατι ενυχτοσεν να σταματησουμε να παιζουμε!
και σε ρωτω Αρτεμη λαλω ψεματα?
εκουραστικες ρε Αρτεμη?
τα σπιθκια ποσην αποσταση ηταν που εμας?
ποσην βενζινη εφαεν το vitara 5-6ευρο να παμεν και να ερτουμεν?
ΕΙΔΕΣ ΕΣΤΟ ΚΑΙ 1 ΚΥΝΗΓΩ???
δηλαδη τι αλλο θελεται να καμω να πω τοπο για να εισαστε happy ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 17 Ιαν 2013, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Σερ ΛουιςΙΙ συρτο πανω να βραζει σε παρακαλω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”