ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από sotiris!129 »

english setter έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:αντισταθικα σθεναρα στον Τουρκο εισβολεα ακομα 3 φασες το απογευμα και 2 τραχιλες την ωρα που εστρεφουμουν στο αυτοκινητο... ηρθε η κουραση ολη της μερας και εκει που ολα πιγεναν καλα εκαμα 3 καλιζια πανω σε φασες πιντομενα εγεμοσεν η κελε μου γαιμα!
σάββατο ετοιμαστου τζάι αφίστα παλιόπεζουνια :D :D :D εχουμε πιο σοβαρα πραματα να καμουμε :D
εφτυχος που με αθημισες για να φωρτισω την φωτογραφικη :lol:
VALANTIS
Full Member

Δημοσίευση από VALANTIS »

σημερα 9 τζικλες και 3 φασσες
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

εκαμες τες ματσα... :lol: :lol:

ο παρεας τζιαμε εν chiwawa?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
sotiris!129

Phinix έγραψε:εκαμες τες ματσα... :lol: :lol:

εν οπως ζινο του πανικου chiuaoua καλα ζε οποτε φιω να παω κυνηγι καρτερα με πας το παραθυρι οσπου να στραφω ζε μολις με δει να ανεφανω καμει οπως την πελη νεκατονει μες τες τσεντες να δει ναμπου πεξα :lol: αλλα μινισκει ως ζιαμε νεκατσια να τα πιαει :lol:
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Ρε Σωτήρη μου, μια ερώτηση αν μου επιτρέπεις.

Στη δεύτερη φωτογραφία έβαλες την φωτογραφική πας την λάμπα ρε αθεόφοβε?

:shock: :shock: :shock:
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

sotiris!129 έγραψε:
Phinix έγραψε:εκαμες τες ματσα... :lol: :lol:

εν οπως ζινο του πανικου chiuaoua καλα ζε οποτε φιω να παω κυνηγι καρτερα με πας το παραθυρι οσπου να στραφω ζε μολις με δει να ανεφανω καμει οπως την πελη νεκατονει μες τες τσεντες να δει ναμπου πεξα :lol: αλλα μινισκει ως ζιαμε νεκατσια να τα πιαει :lol:
Εχουμε τζιε εμεις ενα, ησιεν το η γυναικα μου δλδ, αρσενικο τζιε νομιζω εν απελπισμενος να ξυπαρθενεπσει, εν παστα 5, μυριζετε τη δικη μου (ενα English Bulldog θηλυκό, εν τους εχω μαζι) τζιε πιαννει τον η πελλαρα, παει στο πουλουκκο του τζιε δια του τζιαφτει :lol: :lol: :lol:
ρε φιλε αμπα τζιε ηβρα του το γιατρικο του??? :roll: :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:αντισταθικα σθεναρα στον Τουρκο εισβολεα ακομα 3 φασες το απογευμα και 2 τραχιλες την ωρα που εστρεφουμουν στο αυτοκινητο... ηρθε η κουραση ολη της μερας και εκει που ολα πιγεναν καλα εκαμα 3 καλιζια πανω σε φασες πιντομενα εγεμοσεν η κελε μου γαιμα!
μπράβο ρε Σωτο... :D :D
πολλά καλά , μεν μου νευριαζεις και εννα τες έβρεις την κυριακή ;)
sotiris!129

ε Σαββα εφκαλαν με ρε φιλε :lol:
ε phinix εμεις εστηροσαμε την προχτες εν θυληκος ζε οπωτε ετρεσιετουν εν κανει που την εμειριζετουν ο Λακης πουκατω ζε στο υπογειο ζε εκαμε οπως τον πελλο εσορεφκουνταν ζε ουλοι οι κοπροσιλοι της γειτονιας ζε εκατασκινοναν πας την βεραντα μας!
ε Νικο σιουρα οπως ειμουν και εγω τυχερος σημερα ειχε και πουλια που ηταν και αυτα τυχερα...εν ζε ενεβριασα που εν επιασα ακομα 1-2 φασες για το φαι τους αλλα σημερα εκαμα 4 καλιζια τα 2 ηταν σε φαση που επρεπε να καμω double επαιζα την πρωτη επεφτε ζε εγυριζα το οπλο πανω στην 2ρη και εκαμα κατι μαλακιες μιλουμε αδικεολογιτα ειδικα το τελευτεο ηταν τελια ακυρο εφκικαν 2 οπως τες γαλινες ειχα τες δει οτι ερκουνταν και ειμουν σχεδον επομισμενος μπαμ πεφτι η πρωτη ζε γυριζω το οπλο πανω στη 2ρι τελια αρνι γαμοτω ζε επαιξα πουπισω της!!!
το προι εκαμα 1 double πανω σε 4 φασες που ηρταν να κατσουν διπλα που το ποστο μου, 1 την ωρα που εμασιετουν να κατσι ζε 2ρι οπως εμαχουνταν να φιουν οι αλλες που ηταν μαζι της!
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

sotiris!129 έγραψε:
ε phinix εμεις εστηροσαμε την προχτες εν θυληκος ζε οπωτε ετρεσιετουν εν κανει που την εμειριζετουν ο Λακης πουκατω ζε στο υπογειο ζε εκαμε οπως τον πελλο εσορεφκουνταν ζε ουλοι οι κοπροσιλοι της γειτονιας ζε εκατασκινοναν πας την βεραντα μας!
τελια ρε πελλε, τζιε εμεις τα ιδια εχουμεν - του μλκ διχνω του τα πουλια τζιε παει πισω πισω
εχασαμε το συμπεθθερκο
sotiris!129

χαχαχαχα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”