ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
didimos8
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από didimos8 »

Σημερα πρωι κυνηγι ψεματισμενο ουτε χαρτουτσια εν εσυραμεν.Πηγα το απογευμα τζιθκιαστρο σε ενα καλαμιονα που ξερω επαιξα 2 αλλα ειδα παραπανω που αλλες φορες.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:φιλε Αρτεμη μα ολες αυτες ζιταστρο?
επαρχια αν επιτρεπεται ?
παραδοσιακο περασμα η παραδοσιακο τσιταστρο?
μιπος η φωτογραφια ειναι πρην 10 χρονια?
αν οχι σιγουρα με μηχανουα!!!
φιλε σωτηρη , απιστευτο και ομως αληθινο... ειναι επαρχια λευκωσιας , traditional τοπος . η φωτωγραφια ειναι σημερινη , χωρις μηχανουα εννοειτε ( επροσβαλες με τωρα ) . το μυστικο μου ????? BERETTA :lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Φυσίγγια???
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σημερα πρωι απογευμα 11 τζικλουες .το πρωι 7 και 4 απογευμα.πρωινο ακομα 5 και 4 οι συντροφοι.κατι εγινε ,αυριο αδεια παλι ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:
επαρχια αν επιτρεπεται ?
φιλε σωτηρη , απιστευτο και ομως αληθινο... ειναι επαρχια λευκωσιας , traditional τοπος . η φωτωγραφια ειναι σημερινη , χωρις μηχανουα εννοειτε ( επροσβαλες με τωρα ) . το μυστικο μου ????? BERETTA :lol: :lol: :lol:
γεννα τες το beretta δλδ γιατι εγω σημερα 1 ειδα το προι ποφισημα ζε το απογευμα ακομα 1 που δεν ειμαι συγουρος αν ηταν ζικλα γιατι ηταν σκοτεινα! :roll:
Άβαταρ μέλους
g13marcos
Full Member

ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από g13marcos »

Εγω σημμερα 6 πουλακια αλλα επρεπε να κρατω ακομα 10 ανετα! Που τζινα τα ασπροπουλια που παιζει ο φιλος ο σωτηρης. Ως τες 8 επεξα 3 και δεν εκοινουνταν τζαι ειπα να παω περιπατω μες τες αρκατζιες. Θα εσηκωσα πανω που 100 σε καθε αρκατζι. Εσηκωνουνταν τζαι εκαθουνταν 10 μετρα πιο κατω. Εσπασαν μου τα νευρα μου. Μιλουμε για πολλη θρασος τζαι αναισθησια!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:
Artemis G. έγραψε:
επαρχια αν επιτρεπεται ?
γεννα τες το beretta δλδ γιατι εγω σημερα 1 ειδα το προι ποφισημα ζε το απογευμα ακομα 1 που δεν ειμαι συγουρος αν ηταν ζικλα γιατι ηταν σκοτεινα! :roll:
οι ρε φιλε μου.... το beretta απλα σκοτωνει τες.... ας μεν μου εδιας το ποστο σου ! εγω ειπα σου οτι ειμαι κακος , και εν χαριζω... εσυ επεμενες....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε Αρτεμη με συγχισες με καποιον αλλο αποτι φενεται ...
εγω δεν ...
Άβαταρ μέλους
browning gp
Full Member

Δημοσίευση από browning gp »

Σημερα το απογευμα σε παραδοσιακο τζικλοτοπο της λευκωσιας ειδαμε 6-7 πουλια.
οσπου τζιαι εβαρεθηκαμεν και επιαμε στες τρασχηλες.τελικος απολογισμος 1 φασσα και 16 τρασχηλες.επερασαμεν.αν και πολλα απογοητευμενοι την κυριακη θα ειμαστε τζιαμε παλε :D
BROWNING THE BEST THERE IS
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

κοπελια τζικλες πολλες ...για να πει ο παπας μου ετσι κουβεντα σημενει εσυ πολλα πουλια ...εκαταφεραμε το απογευμα να πιασουμε που 5 πουλια + 5-6 καλικομενες + αλλες που εφεφκαν απεκτες ...συμιοση οτι τα πουλια δεν εκαμναν περασμα αλλα ηταν ουλα καθιστα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”