σταφύλια μιλα σκουλήκια "καραολους"tooulos96 έγραψε:Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές έχει σχοινιες??
Τι τρώνε οι τσίχλες εκτός από ελιες???
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- APOLLON_1
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
EPANIEL POWER
-
- Full Member
Υπάρχουν μέχρι τώρα μήλα και σταφιλια πολλά. Νομίζω είναι ελάχιστα τώρα
Το ρουδι τρων το?
Το ρουδι τρων το?
- 'petros'
Διαβασα διαβασαsotiris!129 έγραψε:Φιλε μου δεν διαβαζεις καθολου τα ποστ μου, μενεις στην επιφανεια και δεν βλεπεις την ουσια!Max έγραψε:Να σας πω και την συνέχεια. Την επόμενη εξόρμηση ο Σωτήρης θα φάει τους τόπους να παίξει τζίκλες θα τες φκάλει φωτογραφία και θα μας πει ότι Ναι έχει τζίκλες προσπαθώντας να μας πείσει ότι έχει τζίκλες. Και έμείς οι άσχετοι εν μπορούμε να τες έβρουμε. Κανεί τζαι εκουράστηκα με τούτο το θέμα.
Αν μπορουσα να σε παρω σε τοπους να σου δειξω ζικλες ηταν να πεις ΕΛΕΟΣ αποκλειται να ηταν δαμε τοσο καιρο και εγω εψαχνα τες ζιαμε!
φιλε Πετρο εισαι που τους παλιους θαμονες του φορουμ και που τους αθρωπους που με τα ποστ τους κερδισαν την εμπιστοσυνη μου!
παρολα αυτα μονο και μονο σε αυτο το ποστ σου ειπες την λεξη παραδοσιακο ζικλοτοπο ουτε εσυ διαβασες αυτα που εγραψα!
στο τελος της σεζον θα γραψω ποσα καυσιμα καταναλωνα στο τελος μια κυνηγετικης μου εξωρμησης και τοτε να δεις ποσει θα πουν ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ και θα φακουν την κελε τους πανω στους τοιχους!!! γιατι τωρα που καποιος με αμφισβητα φακω την εγω που θελω να ανοιξω το στομα μου και δεν μπορω![]()
![]()

Ασε που κοφκω καθε σαββατοκυριακο χιλιομετρα αν θελεις πεμε μαζοχα παλι στο ιδιο σημειο καταληγω μετα απο 2-3 ωρες ''στα ποστα τα καλα'' ( 300-400 μετρα κατω απο το σπιτι μου)
Αμαν εχεις την αναγκη να ξεφυγεις λιγο που την καθημερινοτητα κοφκεις και χιλιομετρα να χαλαρωσεις και οχι μονο να καρπωθεις θηραμα
Απλα παω με την ελπιδα για να δω πουλια και να χαρω τη φυση ειδικα τωρα που εχει ομιχλη το πρωι και ψιχαλιζει εν η ζωη μου, Γεμωνουν οι μπαταριες μου
Περσι εστεκουμουν μες τα χιονια και εστιβαζε πανω μου και οσο κρυο και αν ετραβησα ειπα δεν θα ξαναπαω στο τελος της μερας το απολαυσα και την επομενη εβδομαδα ξανα εκει να πιασω ''τη δοση'' μου(=κρυαδα,νερα και τοπιο)
Δοξασι ο θεος η φριζα φκαλει τζικλες ακομα εν να θκιαβουμε ως του χρονου
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- marinos.a
- Site Admin
μπορει να καταφέρω να παω κανένα γυρο το απόγευμα και διερωτώμαι αν έχουμε νεα απο αυτούς που πήγαν, οχι τόπους ή περιοχές.
Απλα αν επαιχτικε τίποτε
Απλα αν επαιχτικε τίποτε
Si vis pacem, para bellum
- gptochos
- Full Member
Πάντως Λάγεια - Βάβλα την Κυριακή που επήαμε ούτε πουλί τζαι εφάαμε τζαι λία νερούδκια.
Εμπηκα σε ένα τοπό στην Λάγεια μετά πριν φύω τζαι έσηκωσα καμιά 50 αρκά τζίκλες που ένα περβολούι ευτυχώς εν έσυρα σιεπεδκιά γιατι ήταν απαγορευμένη τζαι εξήστησα το όπλο τζαι αρκεψα το μαζεμα μανιταρκών
Οι ταπέλες της απαγορευμένης ήταν που την άλλη πλευρά τζαι μετά τες είδαμε. Ευτυχώς εφωνάξαν μας τζαι κάτι άλλα κοπέλια που την μούτη του βουνού ότι εν απαγορευμένη.
Εμπηκα σε ένα τοπό στην Λάγεια μετά πριν φύω τζαι έσηκωσα καμιά 50 αρκά τζίκλες που ένα περβολούι ευτυχώς εν έσυρα σιεπεδκιά γιατι ήταν απαγορευμένη τζαι εξήστησα το όπλο τζαι αρκεψα το μαζεμα μανιταρκών

Οι ταπέλες της απαγορευμένης ήταν που την άλλη πλευρά τζαι μετά τες είδαμε. Ευτυχώς εφωνάξαν μας τζαι κάτι άλλα κοπέλια που την μούτη του βουνού ότι εν απαγορευμένη.

Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
- πανικος
μαρινο μου επιτελους σημερα εκαναν περασμα τα πουλια εδω στα red village οχι κατα χιλιαδες αλλα παρα πριν φανηκαν πουλια ειναι παχουλες και δεντρωμενες που δυσκολα σηκωνοταν .τα πουλια για να ειναι παχουλα νομιζω ηρθαν απο πολυ μακρυα εξου και δυσκολα σηκωνοταν.αποτελεσμα χτυπησα 7 πουλια εγω 5 ο ενας και 4 ο αλλος συντροφος μεχρι ωρα 9.απογευμα παλιmarinos.a έγραψε:μπορει να καταφέρω να παω κανένα γυρο το απόγευμα και διερωτώμαι αν έχουμε νεα απο αυτούς που πήγαν, οχι τόπους ή περιοχές.
Απλα αν επαιχτικε τίποτε

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
μόλις με έχω πληροφορηθεί από φίλο ότι και στην Άλωνα είναι λίγα τα πουλιά!
- 'petros'
Εν την γλυτωνουμε δηλαδη......ANDREAS A έγραψε:μόλις με έχω πληροφορηθεί από φίλο ότι και στην Άλωνα είναι λίγα τα πουλιά!
Παλι θα την καταλυσουμε στην Αλωνα

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- canastas
- Full Member
Φίλε και εγω την κυριακή είμουν σε εκείνες τες περιοχές αλλα τπτgptochos έγραψε:Πάντως Λάγεια - Βάβλα την Κυριακή που επήαμε ούτε πουλί τζαι εφάαμε τζαι λία νερούδκια.
Εμπηκα σε ένα τοπό στην Λάγεια μετά πριν φύω τζαι έσηκωσα καμιά 50 αρκά τζίκλες που ένα περβολούι ευτυχώς εν έσυρα σιεπεδκιά γιατι ήταν απαγορευμένη τζαι εξήστησα το όπλο τζαι αρκεψα το μαζεμα μανιταρκών![]()
THE BEST THERE IS
- kanaris
- Full Member
Απλα παω με την ελπιδα για να δω πουλια και να χαρω τη φυση ειδικα τωρα που εχει ομιχλη το πρωι και ψιχαλιζει εν η ζωη μου, Γεμωνουν οι μπαταριες μου
Περσι εστεκουμουν μες τα χιονια και εστιβαζε πανω μου και οσο κρυο και αν ετραβησα ειπα δεν θα ξαναπαω στο τελος της μερας το απολαυσα και την επομενη εβδομαδα ξανα εκει να πιασω ''τη δοση'' μου(=κρυαδα,νερα και τοπιο)
Δοξασι ο θεος η φριζα φκαλει τζικλες ακομα εν να θκιαβουμε ως του χρονου[/quote]
φιλε πετρο εν κατι τετοια που διαβαζουμε ωρες-ωρες και λεμε:"τελικα εχει και αλλους νουσιμους σαν εμας".
Δοξασι ο θεος η φριζα φκαλει τζικλες ακομα εν να θκιαβουμε ως του χρονου[/quote]
φιλε πετρο εν κατι τετοια που διαβαζουμε ωρες-ωρες και λεμε:"τελικα εχει και αλλους νουσιμους σαν εμας".

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!