TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από marinos.a »

:D :D :D :lol: :lol:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

μαλλον εππεσαν πουλια για να μην ξαναμιλησει κανενας για πανω απο 24ωρες. ατε κοπελια και εκαμετε αδικα το θεμα "τζικλες-πληροφοριες-παρεα". εν να πει νομιζετε κανενας σωστη πληροφορια!? στην κυπρο βρισκομαστε!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

kanaris έγραψε:μαλλον εππεσαν πουλια για να μην ξαναμιλησει κανενας για πανω απο 24ωρες. ατε κοπελια και εκαμετε αδικα το θεμα "τζικλες-πληροφοριες-παρεα". εν να πει νομιζετε κανενας σωστη πληροφορια!? στην κυπρο βρισκομαστε!
φιλε μου εγω εβαλα το θεμα οτι δω προσωπικα γραφω το ,σημερα δεν ειχε μεγαλο περασμα εδω στα κοκκινοχωρια κτυπηςαν ολοι απο 6-7 πουλια.
ειπαμε δεν ειναι αναγκη να πουμεν στη ακαπνου που το ταδε στριψιμο μεσ την ταδε λαξια.ενα ομως περιοχη ακαπνου καλο ειναι ασ πουμε.εχει πλασματα που δεν πανε αναγνωρισεις που εχουν δουλειες μια μερα που θα κυνηγησουν ασ τους δωσουμε μια μικρη πληροφορια.αλλα οπως το ειπες ο κυπραιος θελει το ποστον και σε αχτινα 30 χιλιομετρων να μεν εχει αλλον :lol: ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
kyriakos1990
Full Member

Δημοσίευση από kyriakos1990 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Eγω κοπελια σημερα επια να δω αν εχει τιποτε στην περιοχη που εσκεφτουμουν να παω αυριο για ζικλες (μαθκιατη) ... επια απογευμα ομως!ζικλες ελαχιστες εως μιδαμινες περιοχη σε 2 τοπους που επια!
τελικα εκατεληξα να βλεπω για φασες σε αλλη περιοχη οκ ειχεν λια πουλια αρα εν να εξωρμισουμε για φασες αυριο!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

εν σιλιαες τα πουλια..... :lol: :lol: :lol:
καλες επιτυχιες φιλε Σωτηρη/!!!
sotiris!129

επισης ρε Νικο... εχει ουλι μερα καμο ξερες επομισης περκει εν τες καλικονουμε και αυριο :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Θα δεις διαφορά που θα εκπλαγεις φιλε... ;)
εγω αυριο εχω μνημοσυνο ετσι θα χασω το πρωινο.....μετα την εκκλησια και το απογευμα στο τζιταστρο και οτι καμουμε...
sotiris!129

ας το ελπισουμε ζε το προι ζε στο ζιταστρο να ποσκολιστουμε... εν ζε θελουμε πολλα πραματα ισια ισια για να πουμε οτι αξιζε τον περιπατο μας :lol:
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

ρε κοπελια εγω σημερα μα το θεο ειδα 500 φασσες παντα καθε χρονο ετσι εποχη βαλει τες το συγκεκριμενος μερος με τις ελιες ειναι γκρεμοι με αραιους πευκους και ελιες πολυ φασσα ρε γμτ επια σημερα στους σκυλους εν εξαναειδα ετσι πραμα φετος εχει πολλα πουλια επιαναν και ερκουνταν συνεχεια φασσες πουπανω μου και το καλο κανενας εν τις πειραζει εν λααριες ουλοι στην περιοχη :) εγω αυριο λογο του οτι εν θα παω λογω οτι αναχωρω που την Κυπρο για θεματα υγιειας και θα επιστρεψω σε 10 μερες ειπα σε 2 φιλους μου να πανε εκει αυριο να πεξουν λιες
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”