ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από admin »

Εγώ θα μιλήσω πάντα βασιζόμενος σε προσωπική μου εμπειρία και όχι σε κουβέντες που ακούω. Υπάρχουν θηροφύλακες με αρκετό ζήλο και όρεξη για δουλειά η οποίοι προσπαθούν με ότι μέσα διαθέτουν να κάνουν την δουλειά τους. Απόδειξη ότι κάθε μήνα έχουμε 40-50 σοβαρές καταγγελίες χώρια οι παρατηρήσεις και εκείνοι που διέφυγαν την σύληψψη . Αλλά υπάρχουν όντος ίσως και ορισμένοι θηροφύλακες οι οποίοι τους έπνιξε το σύστημα βλέπουν τα πράγματα απαισιόδοξα και έχασαν το ενδιαφέρον τους. Αν για παράδειγμα και εγώ ήμουν θηροφύλακας και έβγαζα περίπολο σε μια περιοχή και έκοφκα έναν να λαθροθηρά και του εφώναζα να σταματήσει και με έπαιζε (συχνό φαινόμενο) και εκαταδίωκα με κίνδυνο την ζωή μου τον κάθε παράνομο αληταρά και τελικα΄τον έπιανα και τον έπερνα μέσα και πηγαίναμε δικαστήριο και ο δικαστής του έβαζε €100 πρόστιμο και μετά εκρούζαμου και το αυτοκίνητο (αυτό που περιγράφω είναι μια εκ των δεκάδων παρομοίων υποθέσεων) σας ερωτώ αυτό το άτομο θα είχε μετά όρεξη και ζήλο για την δουλειά του. Οι περισσότεροι θωρούμε την θήρα και παντίς και θωρούμε τον μπαμπούλα. Πάω τσινη στην τσκίλα και 8-10 κρατούν μηχανούα ακόμη και αρκετά άτομα απο εδώ το ίδιο το φόρουμ τα οποία γνωρίζω κυνηγούν με μηχανούα. Απλά όλα αυτά τα χρόνια έχουμε όλοι απο μια δικαιολογία μες το στόμα για να ρίχνουμε τις ευθύνες αλλού ακόμη και εάν εμείς οι ίδιοι παρανομούμε. Έτυχε μου να δώ ένα μ..... να πυροβολεί σε περδίκη τον περασμένο μήνα και του λέω ρεεεεεεεεεεεεεεε γιατί παίζεις πέρτικους και τι μου είπε ο μ....... Πέρτικος του γεννάρη εν με το καντάρι εν το ξέρεις::::::: :evil:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

giorgos-zabala έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:
IMAG0299n.JPG
ενα ωραιο κυνηγι με το το φιλο breda
κοπελια εν κύπρο που τζινιατε???
Ρε φιλε έχω και εγώ τούτη την απορία...
Παράδειγμα,
Κυριακή 05/02/12 στα Λεύκαρα ΜΟΝΟ εμείς δεν είχαμε που 3 - 4 μηχανουθκια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλούμε για μεγάλη αναισθησία κοπέλια
πολλά μεγάλη
ούτε πως είχε άλλους γύρω να αντραπουν λλιο, έστω να ανχοθουν η να φοβηθούν

ΤΙΠΟΤΕ ΟΛΑΝ

Να φωνάζουν...δυναμοστο, άλλαξε ήχο, κάμε, φκιασε

Ατε ολαν, μα εν ετσι το τζινι...
Για να μεν σας πω για "Θυροφυλακες" που τα πουλουν και καμνουν και τους "μεσαζοντες" σε αμπελοπουλλια... :o :o
γιαυτο μεν μου θίγεστε αμαν σας λαλουμεν για την υπηρεσια σας

Βρείτε τα χαλασμενα μηλα μονοι σας - ΑΝ θελετε φυσικα...
Ετσι τζιε αλλιος εν ουλλοι μαζι που τροτε τζιε πιννετε
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ
Τιποτε εν ζαζει σε τουντον τοπο
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Φιλε Canis εν θελω ουτε να σε πω ψεφτη ουτε οτι εν σε πιστεφκω εγω εμεινα στην περιοχη ως τις 10 κατω χαμηλα στο μεσο του δρομου που χωριζει την απαγορευμενη που την επιτρεπομενη επηδει εσπασαν τα νευρα μου που τα ρεζιλικια εφυα και επυα ψυλα που εν τα πεφκα ενισχε τιποτε και εφυα η ωρα 11-30 επηα ξανα στα ποστα που ημασταν το πρωι και οι κυνηγοι που ηταν το πρωι στην απαγορευμενη εγιναν οι διπλασιοι γιαφτο μην μου λες οτι {" αν δεν είμουν και εγώ παρόν προχτές στην περιοχή και να αναφέρω και εγώ το τί είδα έγω με τα μάτια μου τι εντύπωση θα είχαν οι υπολοιποι συνάδελφοί που θα διαβάσουν τα ποστ σου?"} αυτα που ειδα αυτα λεω.

Οσο για τη ισοπεδωνω τα παντα μονοι τους τα ισοπεδωσαν εδω και χρονια εν εχρειαζεται να το καμω εγω. Συμφωνω οτι εν λιγοι οι αντρες στην θυρα για να προλαβουν τα παντα αλλα ακομα ποιο λιγοι ειναι οι καλοι και οι εντιμοι αλλα παλε οτι και να πουμε ειναι αυτο που αναφερες το μεγαλο φταιξιμο πεφτει στην μη εφαρμογη τους νομους.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Παιδιά ήρεμα
να μην κανουμε ένα σπορ σε διαμάχη
σε σπορ όπως και το ποδόσφαιρο βάλλουν συρματοπλέγματα να κρατούν τους πελλούς μέσα
δεν φταιει η αστυνομία
θέλει παιδεία και τιμιότητα και δεν λέώ ότι εγώ είμαι άγιος
προσπάθεια θέλει από όλους
είμαστε τατσίζιδες λόγο φυλής και θερμόαιμοι
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Phinix έγραψε:
giorgos-zabala έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:
IMAG0299n.JPG
ενα ωραιο κυνηγι με το το φιλο breda
κοπελια εν κύπρο που τζινιατε???
Ρε φιλε έχω και εγώ τούτη την απορία...
Παράδειγμα,
Κυριακή 05/02/12 στα Λεύκαρα ΜΟΝΟ εμείς δεν είχαμε που 3 - 4 μηχανουθκια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλούμε για μεγάλη αναισθησία κοπέλια
πολλά μεγάλη
ούτε πως είχε άλλους γύρω να αντραπουν λλιο, έστω να ανχοθουν η να φοβηθούν

ΤΙΠΟΤΕ ΟΛΑΝ

Να φωνάζουν...δυναμοστο, άλλαξε ήχο, κάμε, φκιασε

Ατε ολαν, μα εν ετσι το τζινι...
Για να μεν σας πω για "Θυροφυλακες" που τα πουλουν και καμνουν και τους "μεσαζοντες" σε αμπελοπουλλια... :o :o
γιαυτο μεν μου θίγεστε αμαν σας λαλουμεν για την υπηρεσια σας

Βρείτε τα χαλασμενα μηλα μονοι σας - ΑΝ θελετε φυσικα...
Ετσι τζιε αλλιος εν ουλλοι μαζι που τροτε τζιε πιννετε
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ
Τιποτε εν ζαζει σε τουντον τοπο
τι θελεις να πεις δηλ οτι χρησιμοποιουμε μηχανουι??? φιλε μ εν εξανακουσες περπατητο κυνηγι τσικλας???
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

το μεγαλύτερο ΚΑΚΟ σε τούτο τον τόπο είναι ότι ο καθένας προσπαθεί να περάσει την δική του άποψη είτε αυτό είναι σωστό είτε είναι λάθος. Οι δεξιοί λένε Α οι Αριστεροί λένε Β οι κεντρόοι λένε Γ και πάει λέγοντας. Ο ένας υποστηρίζει ότι οι θυροφύλακες εν άχρηστοι και δέν σώζετε η κατάσταση ο άλλος ΄λέει ότι κάμνουν ότι μπορούν ο άλλος λέει οτι δέν φένουνται πουθενά αλλά πάλι καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλαισμα ΚΑΝΕΝΑΣ δέν κρίνει τον εαυτό του παρα μόνο τους άλλους. Εννα με πείς εμένα ψεύτη ήμουν τσαμέ, εν ηξέρω εγώ είδα τους με τα μάθκια μου ε καλά ρε κοπέλια πείτε μου εσείς που τους είδατε και είσασταν εκεί ποιός έπιασε τηλέφωνο σαν νομοταγής πολίτης στην θηροπφυλακή, στην Αστυνομία, στον Ουλαμό να τους καταγγείλει; Ποιός τους έκατσε τις φωνές να τους πεί ότι παρανομούν; Εκείνος που ξέρει για διαφθορά ποιός έστειλε επιστολή στην επίτροπο διοικήσεως στον γενικό εισαγγελέα για αυτά τα πράγματα. Παλιά θυμάμαι πήγα σε ένα τσίταστρο και είχε ένας την ανάιδεια να έρθει να βάλει την μηχανούα απέναντι μας εκάτσαμε του τις φωνές και εκάμα με τον και έφυε. Άλλη φορά ένας ήρθε έβαλε την μηχανούα εφωνάζα με του εν την έσβηνε έπιασα την θήρα ήρτε τσαι έπιαν τον.
Λαλούμε εγυρίζαν εψές και επέζαν τους λαούς αμμα γινεί το κακό και μετά ξέρουμε ούλοι να το λέμε αλλά όταν γίνετε είμαστε δειλοι να προβούμε σε καταγγελεία.
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αιμα δακρια και ιδροτας που ετραγουδαν ο Σακης = περπατιτο κυνηγι
φκενει ο κολος σου αλλα αμαν εχεις ακομα 1 ατομο μαζι σου και ξερεις την περιοχη καλα μιλουμε για το αποτελεσμα!
εγω που παω μονος μου ζε οι παραπανω ζικλες φεφκουν παντα που την αναποδι μερια επιδη νιωθουν με ζε παιζω 7-12 πουλια...σκεφτου να ειχε ακομα 1 μαζι μου να τες ανταλασαμε μια ζι μια δα, 40-50 πουλια minimum!
αυτο θα γινει οταν τελειοση η φασα ομως.
παρολα αυτα bravo κοπελια ακομα μια φορα ορεα εξορμηση!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:αιμα δακρια και ιδροτας που ετραγουδαν ο Σακης = περπατιτο κυνηγι
φκενει ο κολος σου αλλα αμαν εχεις ακομα 1 ατομο μαζι σου και ξερεις την περιοχη καλα μιλουμε για το αποτελεσμα!
εγω που παω μονος μου ζε οι παραπανω ζικλες φεφκουν παντα που την αναποδι μερια επιδη νιωθουν με ζε παιζω 7-12 πουλια...σκεφτου να ειχε ακομα 1 μαζι μου να τες ανταλασαμε μια ζι μια δα, 40-50 πουλια minimum!
αυτο θα γινει οταν τελειοση η φασα ομως.
παρολα αυτα bravo κοπελια ακομα μια φορα ορεα εξορμηση!
Ρε φιλε στα χρονια που κυνηγω 15-16... Αν επηα για παραδειγμα 200 φορες στις τζιηκλες, οι 15-20 φορες το πολλυ να ηταν σε σταμα... Στεκουμε ποφυσημα για καμια ωρα και βλεπουμε αν θα κινηθουν... και μετα ξεκινουμε περπατημα, και μετα καμια ωρα στο τζιηταστρο. Τζιαι εσυνηθισα τζιαι βαρκουμε το σταμα το πολλυ. Εχει τοπους που αμαν κατσεις μπορει να παιξεις 7-10 πουλια ως τις 11-12 και ξεκουραστα αλλα παλε βαρκουμε. Ασε που το περπατητο εχει παραπανω δραση τζιαι πολλες διαφορετικες βολες και πιο δυσκολες. Το πιο σημαντικο πρεπει να εχει και πουλια! Αμαν εν λια σε μια περιοχη δυσκολευκουν τα πραματα. Και αναγκαζεσε να αλλαζεις και περιοχες.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
shooter
Full Member

Δημοσίευση από shooter »

admin έγραψε:το μεγαλύτερο ΚΑΚΟ σε τούτο τον τόπο είναι ότι ο καθένας προσπαθεί να περάσει την δική του άποψη είτε αυτό είναι σωστό είτε είναι λάθος. Οι δεξιοί λένε Α οι Αριστεροί λένε Β οι κεντρόοι λένε Γ και πάει λέγοντας. Ο ένας υποστηρίζει ότι οι θυροφύλακες εν άχρηστοι και δέν σώζετε η κατάσταση ο άλλος ΄λέει ότι κάμνουν ότι μπορούν ο άλλος λέει οτι δέν φένουνται πουθενά αλλά πάλι καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλαισμα ΚΑΝΕΝΑΣ δέν κρίνει τον εαυτό του παρα μόνο τους άλλους. Εννα με πείς εμένα ψεύτη ήμουν τσαμέ, εν ηξέρω εγώ είδα τους με τα μάθκια μου ε καλά ρε κοπέλια πείτε μου εσείς που τους είδατε και είσασταν εκεί ποιός έπιασε τηλέφωνο σαν νομοταγής πολίτης στην θηροπφυλακή, στην Αστυνομία, στον Ουλαμό να τους καταγγείλει; Ποιός τους έκατσε τις φωνές να τους πεί ότι παρανομούν; Εκείνος που ξέρει για διαφθορά ποιός έστειλε επιστολή στην επίτροπο διοικήσεως στον γενικό εισαγγελέα για αυτά τα πράγματα. Παλιά θυμάμαι πήγα σε ένα τσίταστρο και είχε ένας την ανάιδεια να έρθει να βάλει την μηχανούα απέναντι μας εκάτσαμε του τις φωνές και εκάμα με τον και έφυε. Άλλη φορά ένας ήρθε έβαλε την μηχανούα εφωνάζα με του εν την έσβηνε έπιασα την θήρα ήρτε τσαι έπιαν τον.
Λαλούμε εγυρίζαν εψές και επέζαν τους λαούς αμμα γινεί το κακό και μετά ξέρουμε ούλοι να το λέμε αλλά όταν γίνετε είμαστε δειλοι να προβούμε σε καταγγελεία.
Σωστός ο admin. Το τηλέφωνο της θύρας ξέρει το κανένας; Είναι γραμμένο στην άδεια Κυνηγίου μας:
Λευκωσία: 22662428, 22662495, 22664606, 99445697, 99461629.
Λεμεσός: 25343800, 25351614, 99628338, 99445728, 99445291.
Λάρνακα/Αμμόχωστος: 24805128, 24805102, 99634325, 99542774, 99614629.
Πάφος: 26306211, 99445679, 99445808.
Θα ήταν καλύτερα να είχαν ένα πιο εύκολο αριθμό, τετραψήφιο π.χ. για να τον θυμούμαστε πιο εύκολα.
Τζίκλες έχει κοπέλια η Κύπρος αυτή την περίοδο. Ας το εκμεταλλευτούμε τώρα που μπορούμε. Επειδή οι θηροφύλακες είναι και αυτοί άνθρωποι σαν και εμάς, όπως κάποιοι από εμάς κάνουμε καλά την δουλειά μας και κάποιοι όχι, έτσι και αυτοί. Απλά όταν δεν βρίσκουμε θήραμα ή δεν τα καταφέρουμε να εντοπίσουμε το θήραμα φταίν μας όλα.
Υπομονή λοιπόν και καλή διασκέδαση.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Φιλε μου 682 GOLD E
εννεν σε εσενα που τα ελεα
αλλα αν πω... αποσιει μουγια μουγιαζετε εννα εχω λαθος?????

τζιε ναι το περπατητο στη τζικλα ξερω ΠΟΛΛΑ καλα τι ειναι
αλλα 25 εν παιζεις με καμια πουτανα
καμνω το τζιεγο καθε φορα
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”