TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- MARIOSE
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Ευχαριστώ λεβέντη μου! Τούτη τη κυνηγετική συνάντηση πρέπει να την κανονίσουμε σίγουρα!
Θα χαρώ πολλά ρε φίλε. Μέσα στη τζίκλα πρέπει να το κανονίσουμε!
Θα χαρώ πολλά ρε φίλε. Μέσα στη τζίκλα πρέπει να το κανονίσουμε!
- spyrosspyrou851
Μίλησα με το Σάββα σήμερα και αποφασίσαμε να πάμε μαζί για περπατητό κυνήγι, θα τον βάλω να υπογράψει τζαι χαρτί αύριο το πρωί ότι ουδεμία ευθύνη φέρω στη περίπτωση που οι τζίκλες είναι άφαντες, η στην κυπριακή διάλεκτο "εγώ έντζιαι".

- MARIOSE
Σπύρο πάρε τζιαί κανένα κομμάτι μηλόπιττα γιατί τούτες οι φασσούες πάλε κάπου τζιαμέ κοντά θα είναι
Καλά να περάσετε λεβέντες

Καλά να περάσετε λεβέντες

-
- Full Member
Εγώ έπιασα σε τηλέφωνο γιατί αρέσκει μου η παρέα σου. Πολλές οι φορές που εγυρίσαμε σπίτι παπαγάλοι. Η ουσία εν ο περίπατος, η φύση, ο καθαρός αέρας και κυρίως οι φίλοι!! 
´Οσον αφορά τη μηλόπιττα.... Εδήλωσεν μου ότι θα κατέβει με γαλλικό κρουασάν αύριο!!

´Οσον αφορά τη μηλόπιττα.... Εδήλωσεν μου ότι θα κατέβει με γαλλικό κρουασάν αύριο!!

- MARIOSE
Καλά να περάσετε Σάββα! Ο Σπύρος είναι και λεβέντης και καλή παρέα!savvis25 έγραψε:Εγώ έπιασα σε τηλέφωνο γιατί αρέσκει μου η παρέα σου. Πολλές οι φορές που εγυρίσαμε σπίτι παπαγάλοι. Η ουσία εν ο περίπατος, η φύση, ο καθαρός αέρας και κυρίως οι φίλοι!!
´Οσον αφορά τη μηλόπιττα.... Εδήλωσεν μου ότι θα κατέβει με γαλλικό κρουασάν αύριο!!![]()
-
- Full Member
Γειτόνοι (300 μέτρα απόσταση σε ευθεία τα σπίτια μας) ανέκαθεν και γνωριστήκαμε μέσω των δοκιμών του άρχοντα των σκαγίων και του τρύπιου χαρτοπίνακα.... Λεύκιου!!
Μακάρι ναν καλά.

- spyrosspyrou851
savvis25 έγραψε:Γειτόνοι (300 μέτρα απόσταση σε ευθεία τα σπίτια μας) ανέκαθεν και γνωριστήκαμε μέσω των δοκιμών του άρχοντα των σκαγίων και του τρύπιου χαρτοπίνακα.... Λεύκιου!!![]()
Μακάρι ναν καλά.
Άτε Σάββα μου, ήρτεν η ώρα:

-
- Full Member
Εξυπνήσαμε στραβά σήμερα με το Σπύρο!! Εχάσαμε 5-6 τζίκλες. Επέφταν κουτσόφτερες και ετρυπώναν μες τις σχοινιές και τις σπαλαθκιές ή ΑΝΑΣΤΗΝΟΥΝΤΑΝ και χανόντουσαν στον ορίζοντα περιπαίζοντας μας!!
Ευτυχώς έκαμεν ο Σπύρος επαναφορά
2 χαμένες(κουτσόφτερες) γιατί ο αριθμός των χαμένων θα αυξανόταν.
Ευτυχώς έκαμεν ο Σπύρος επαναφορά

-
Έτσι όπως σας περιγράφεις εσάς τους 2, αν έρκουμουν και εγώ ήταν να τριτώσει το κακό...savvis25 έγραψε:Εξυπνήσαμε στραβά σήμερα με το Σπύρο!! Εχάσαμε 5-6 τζίκλες. Επέφταν κουτσόφτερες και ετρυπώναν μες τις σχοινιές και τις σπαλαθκιές ή ΑΝΑΣΤΗΝΟΥΝΤΑΝ και χανόντουσαν στον ορίζοντα περιπαίζοντας μας!!
Ευτυχώς έκαμεν ο Σπύρος επαναφορά![]()
2 χαμένες(κουτσόφτερες) γιατί ο αριθμός των χαμένων θα αυξανόταν.

Τουλάχιστο εκάματε τη βόλτα σας..
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Τα αποτελέσματα της εξόρμησης θα τα αποκαλύψει αργότερα ο Σπύρος (Ο τρισμέγιστος σκαγιοτρυπομετρητής
)