ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017
-
skimis
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017
Καλησπέρα συνάδελφοι!!! Μια πολύ ωραία μέρα σήμερα σε γενικές γραμμές.... Το πρώι στο πόστο ολομόναχος, το κρύο να σπάζει κόκκαλα πραγματικα και μέχρι τις 6.30 δεν άκουσα ούτε τσίτ
Έμεινε μας η κρυάδα λαώ, αλλα σιγά σιγά άρχισε να κάνει ένα αρκετά καλό πέρασμα μέχρι και τις 10....Είδα αρκετά πουλιά αλλά τα περισσότερα ψηλούμενα...Σύνολο 10 τζίκλες και 1 χαμένη...Υπερ-ευχαριστημένος και με την απόδοση του καινούργιου όπλου...Το απόγευμα αλλάγη όπλου και καρτέρι για φάσσες όπου μου έκαναν την χάρη 2 κοκκόνες!!!
Συνεχίζουμε....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Καλησπερα. Εγω προχθες ειδα σε ενα αμπέλι που ήμουν με τους σκύλους πολλες τσικλες να σηκώνονται. Σημερα ειπα να παω να σταθω λιγο το πρωι πριν ξεκινησω παγανια. Επιασα καμι 20αρια φυσιγγια μεχρι τις 7 εληφτικα τα . Συνολο 2 οπλα 25 πουλια και 7 χαμενα .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- πανικος
καλημερα σε ολους.μπραβο μαριε και σκιμη .αριστε μου ετσι τοπια να μενω απο φυσιγγια θελω να με ειδοποιας αλλη φορα
λεωνιδα τα ειπαμε και ψες περαστικα και καλη συνεχεια
χθες πραγματικα μια απο τις ωραιοτερες εξορμησεις που εκανα ποτε οχι σε θεμα καρπωσης αλλα σε θεμα ποιοτητας κυνηγιου απολαυση της φυσης του νησιου μας που πραγματικα αξιζει να θυσιαζουμαστε και να προστατευουμε αυτα τα λιγοστα δαση που εμειναν με οποιδηποτε κοστος
κυνηγι τρυγονοτζικλας ενα κυνηγι που δεν εχουμε την ευκαιρεια να το κυνηγαμε καθε φορα στην κυπρο αλλα δεν ξερω εμενα με μαγεψε πραγματικα.αναμονη στο πυκνο δασος σε αυτο το πανεμορφο τοπιο να μην βλεπεις πουλι και ξαφνικα απο το πουθενα μικρα κοπαδια να εμφανιζονται μπροστα σου και να εξαφανιζονται.αν φτασεις και ριξεις ενα φυσιγγιο και εισαι ψυχραιμος κατι γινεται.ξανα ησυχια απολαυση της φυσης και ξαφνικα παλι 3-4 πουλια να παιρνουν ξυστα αποδιπλα σου και να χανονται στο πρασινο.το ιδιο σκηνικο μεχρι τις 11 να καθεσαι να λες ατε κανει να φυγουμε δεν εχει τιποτε και να περνουν παλι και να σε κανουν να μενεις
απο την μια το τοπιο και απο την αλλη η ηρεμια και η αναμονη σε κανει να μην βαριεσαι ποτε.
απολαυστικες τουφεκιες απο μενα χθες αν και παγωνια το πρωι και ειχα την εγνοια απο τον αθω οτι τα οπλα αυτα δεν κοβουν στην παγωνια απλα διαπιστωσα το αντιθετο 10 πουλια μονοτουφεκια σεκκο και σε οριακες αποστασεις.ο μικρος επανιελ ακομα μια φορα λεβεντης εκανε οπες τις επαναφορες στο χερι
πηρα και χιονοτζικλες πρωτη φορα στην ζωη μου μαυρες με ασπρες πιτσιλιες οπου η μια αρκετα μεγαλοσωμη επεσε σιδερωμενη και την εδωσα σε συναδελφο να την παρσαμωση.
χθες πραγματικα μια απο τις ωραιοτερες εξορμησεις που εκανα ποτε οχι σε θεμα καρπωσης αλλα σε θεμα ποιοτητας κυνηγιου απολαυση της φυσης του νησιου μας που πραγματικα αξιζει να θυσιαζουμαστε και να προστατευουμε αυτα τα λιγοστα δαση που εμειναν με οποιδηποτε κοστος
κυνηγι τρυγονοτζικλας ενα κυνηγι που δεν εχουμε την ευκαιρεια να το κυνηγαμε καθε φορα στην κυπρο αλλα δεν ξερω εμενα με μαγεψε πραγματικα.αναμονη στο πυκνο δασος σε αυτο το πανεμορφο τοπιο να μην βλεπεις πουλι και ξαφνικα απο το πουθενα μικρα κοπαδια να εμφανιζονται μπροστα σου και να εξαφανιζονται.αν φτασεις και ριξεις ενα φυσιγγιο και εισαι ψυχραιμος κατι γινεται.ξανα ησυχια απολαυση της φυσης και ξαφνικα παλι 3-4 πουλια να παιρνουν ξυστα αποδιπλα σου και να χανονται στο πρασινο.το ιδιο σκηνικο μεχρι τις 11 να καθεσαι να λες ατε κανει να φυγουμε δεν εχει τιποτε και να περνουν παλι και να σε κανουν να μενεις
απολαυστικες τουφεκιες απο μενα χθες αν και παγωνια το πρωι και ειχα την εγνοια απο τον αθω οτι τα οπλα αυτα δεν κοβουν στην παγωνια απλα διαπιστωσα το αντιθετο 10 πουλια μονοτουφεκια σεκκο και σε οριακες αποστασεις.ο μικρος επανιελ ακομα μια φορα λεβεντης εκανε οπες τις επαναφορες στο χερι
πηρα και χιονοτζικλες πρωτη φορα στην ζωη μου μαυρες με ασπρες πιτσιλιες οπου η μια αρκετα μεγαλοσωμη επεσε σιδερωμενη και την εδωσα σε συναδελφο να την παρσαμωση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
skimis
- Full Member
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!! Μπράβο σου φίλε Πανικοπανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.μπραβο μαριε και σκιμη .αριστε μου ετσι τοπια να μενω απο φυσιγγια θελω να με ειδοποιας αλλη φοραλεωνιδα τα ειπαμε και ψες περαστικα και καλη συνεχεια
![]()
χθες πραγματικα μια απο τις ωραιοτερες εξορμησεις που εκανα ποτε οχι σε θεμα καρπωσης αλλα σε θεμα ποιοτητας κυνηγιου απολαυση της φυσης του νησιου μας που πραγματικα αξιζει να θυσιαζουμαστε και να προστατευουμε αυτα τα λιγοστα δαση που εμειναν με οποιδηποτε κοστος![]()
κυνηγι τρυγονοτζικλας ενα κυνηγι που δεν εχουμε την ευκαιρεια να το κυνηγαμε καθε φορα στην κυπρο αλλα δεν ξερω εμενα με μαγεψε πραγματικα.αναμονη στο πυκνο δασος σε αυτο το πανεμορφο τοπιο να μην βλεπεις πουλι και ξαφνικα απο το πουθενα μικρα κοπαδια να εμφανιζονται μπροστα σου και να εξαφανιζονται.αν φτασεις και ριξεις ενα φυσιγγιο και εισαι ψυχραιμος κατι γινεται.ξανα ησυχια απολαυση της φυσης και ξαφνικα παλι 3-4 πουλια να παιρνουν ξυστα αποδιπλα σου και να χανονται στο πρασινο.το ιδιο σκηνικο μεχρι τις 11 να καθεσαι να λες ατε κανει να φυγουμε δεν εχει τιποτε και να περνουν παλι και να σε κανουν να μενειςαπο την μια το τοπιο και απο την αλλη η ηρεμια και η αναμονη σε κανει να μην βαριεσαι ποτε.
απολαυστικες τουφεκιες απο μενα χθες αν και παγωνια το πρωι και ειχα την εγνοια απο τον αθω οτι τα οπλα αυτα δεν κοβουν στην παγωνια απλα διαπιστωσα το αντιθετο 10 πουλια μονοτουφεκια σεκκο και σε οριακες αποστασεις.ο μικρος επανιελ ακομα μια φορα λεβεντης εκανε οπες τις επαναφορες στο χερι![]()
- MARIOSE
Πανίκο μου ένα από τα λατρεμένα μου κυνήγια το οποίο παράτησα αφού τα πουλιά αυτά είναι πλέον σπάνια αλλά και όταν τύχει να εμφανιστούν η πολυκοσμία με αποθαρρύνει. Θυμάμαι πριν χρόνια αξέχαστα κυνήγια με αγέλες από τρυόνες σε υπέροχους τόπους όχι μόνον στο Τρόοδος.
Μπράβο σου φίλε μου, πέρασες βασιλικά!
Μπράβο σου φίλε μου, πέρασες βασιλικά!
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
απο φιλους που ακουσα και ειδα φωτο πρεπει να μπηκαν αρκετες χιονοτζιηκλες. πρωτη φορα ειδα εγω προσοπικα.
-
Αχερκωτης
- Full Member
Μετα απο ερευνα κ μελετη δεν ειναι χιονοτζικλες..εινσι τζικλες κσνονικες σλλα επριδη επεσαν με Beretta εγιναν "καρβουνιν"...ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:απο φιλους που ακουσα και ειδα φωτο πρεπει να μπηκαν αρκετες χιονοτζιηκλες. πρωτη φορα ειδα εγω προσοπικα.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Μπραβο ρε Πανικκο μου πραγματικα απολαμβανω σε...αν εζουσε ο μακαρίτης ο πατερας μου ηταν να κατσει πας τα φκια μου να ξαπολησω τα <<παλιοπουλια>> και ναρτουμε μαζι σου...ηταν η ζωη του τουτα τα ειδη των τσικλων...μπραβο ξανα λεβεντη μου και πραγματικα εισαι μερακλης...πολύ ωραιο κυνηγι που αν δεν κυνηγουσα φασσα ισως αυτό να εκανα...το παραξενο αν και ημουν και γω ψηλα εχτες πραγματικα ουτε ειδα ουτε ακουσα με τσικλα με μαυροτσσικλα με τιποτε...το Τροοδος εχει την τιμητικη του φετος από ότι ακουω και από αλλουςπανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.μπραβο μαριε και σκιμη .αριστε μου ετσι τοπια να μενω απο φυσιγγια θελω να με ειδοποιας αλλη φοραλεωνιδα τα ειπαμε και ψες περαστικα και καλη συνεχεια
![]()
χθες πραγματικα μια απο τις ωραιοτερες εξορμησεις που εκανα ποτε οχι σε θεμα καρπωσης αλλα σε θεμα ποιοτητας κυνηγιου απολαυση της φυσης του νησιου μας που πραγματικα αξιζει να θυσιαζουμαστε και να προστατευουμε αυτα τα λιγοστα δαση που εμειναν με οποιδηποτε κοστος![]()
κυνηγι τρυγονοτζικλας ενα κυνηγι που δεν εχουμε την ευκαιρεια να το κυνηγαμε καθε φορα στην κυπρο αλλα δεν ξερω εμενα με μαγεψε πραγματικα.αναμονη στο πυκνο δασος σε αυτο το πανεμορφο τοπιο να μην βλεπεις πουλι και ξαφνικα απο το πουθενα μικρα κοπαδια να εμφανιζονται μπροστα σου και να εξαφανιζονται.αν φτασεις και ριξεις ενα φυσιγγιο και εισαι ψυχραιμος κατι γινεται.ξανα ησυχια απολαυση της φυσης και ξαφνικα παλι 3-4 πουλια να παιρνουν ξυστα αποδιπλα σου και να χανονται στο πρασινο.το ιδιο σκηνικο μεχρι τις 11 να καθεσαι να λες ατε κανει να φυγουμε δεν εχει τιποτε και να περνουν παλι και να σε κανουν να μενειςαπο την μια το τοπιο και απο την αλλη η ηρεμια και η αναμονη σε κανει να μην βαριεσαι ποτε.
απολαυστικες τουφεκιες απο μενα χθες αν και παγωνια το πρωι και ειχα την εγνοια απο τον αθω οτι τα οπλα αυτα δεν κοβουν στην παγωνια απλα διαπιστωσα το αντιθετο 10 πουλια μονοτουφεκια σεκκο και σε οριακες αποστασεις.ο μικρος επανιελ ακομα μια φορα λεβεντης εκανε οπες τις επαναφορες στο χερι![]()
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
- Dimitris
Πανίκκο εν η δουλεια σου φιλε μου, τζιαι οι φωτογραφίες και οι τζίκλες!!!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»