TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από Laurona »

Γιατρός έγραψε:Tώρα που εννά πω του Πεπέκκου ότι εν εσείς που εκάματε γέριμα τα αμπέλια του με τα σκουπίθκια τζαι τις χαρτούτσιες θα σας κανονίσει την επόμενη φορά
τσ τσ τσ

:lol: :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
KILLER1
Full Member

Δημοσίευση από KILLER1 »

mouzouris έγραψε:Για κουφό εν να με φκάλεις :o που εν είμαι, για πελλό :D (τούτο πέζεται) ;) , για εν θελεις άλλους τζιαμέ ;)
Ναι ρε φιλε μου εν θελω κανενα. Αρεσκει μου να πιένω να και να τες παιζω ουλλες μόνος μου. Εν τζαι πουλας τπτ φουσιεκκια?
Καλα αφου εσυ εισουν κοντα όπως λέεις γιατί εν επίες?
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

MARIOSE έγραψε:Ρε κοπέλια διερωτόμαι γιατί συζητάτε...

Φίλε Φάνο κατάλαβα τι θέλεις να πεις και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δυστυχώς είμαστε αδιόρθωτοι και δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί κανένας από εμάς ποτέ...Γι' αυτό και θα καταλήξουμε όπως καταλήξαμε και στο οικονομικό θέμα :arrow: θα μας πάρουν και τα σώβρακα :arrow: στην κυνηγετική γλώσσα "εν θα μείνει ούτε σπίννος..."! (αφού στα δειλινά περάσματα διούν τους τζιαί αφταίννει τζιαί ούτε η θηροφυλακή τους γράφει πλέον γιατί είναι το θήραμα του μέλλοντος...)
Έτσι φίλε μου μην αγχώνεσε και μην νευριάζεις διότι δεν πρόκειτε να αλλάξει τίποτε παρά να χαλάσει η υγεία σου.

Δεν υπονοώ τίποτε για κανένα από τα παιδιά που βάζουν φωτογραφίες. Οι σωστοί κυνηγοί και οι σωστοί άνθρωποι αλλά και οι σωστές φωτογραφίες ξεχωρίζουν άνετα παίδες! Τους υπόλοιπους απλά τους αγνοούμε.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

KILLER1 έγραψε:Φιλε ΜοΥΖΟΥΡΙ Τη Κυριακη στην Αλεκτορα μεσα στα αμπελια ημουν κ εγω με την παρέα μου και επαίξαμε ουλλοι μαζί 3 τζίκλες. Ποιος σου είπε ότι επαίξαν τες? Καταρχάς σιηπετηκίες έν ακουοντάμ καθόλου σε ολόκληρη τη περιοχή. Να μέν λαλείτε ότι θέλετε κ να βουρά ο κόσμος να πάει ενα τόπο και μετά να απογοητευεται..
;)
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

KILLER1 έγραψε:
mouzouris έγραψε:Για κουφό εν να με φκάλεις :o που εν είμαι, για πελλό :D (τούτο πέζεται) ;) , για εν θελεις άλλους τζιαμέ ;)
Ναι ρε φιλε μου εν θελω κανενα. Αρεσκει μου να πιένω να και να τες παιζω ουλλες μόνος μου. Εν τζαι πουλας τπτ φουσιεκκια?
Καλα αφου εσυ εισουν κοντα όπως λέεις γιατί εν επίες?
Όχι φίλε μου δεν πουλώ φυσίγγια ;) Μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν αυτό κάποιοι από το φόρουμ (εκτός αν πουλώ και δεν το ξέρω), όπως τις σιηπεθκιές που άκουα, αλλά δεν άκουα.
Εν τζιαι σημαίνει ότι όποιος εν κοντά στο στάμα της τζιήκλας, τζιηνιά τζιαι τζιήκλα.
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

Ρε παιθκια, έχω μια ταιράστια απορία σχετικά με τις φώτο... Προτίστως όμως να σας ευχηθώ καλή χρονιά. Ο νέος χρόνος ήρθε τονε συνάντησα εγώ πριν λίγο. Είναι καλός, μόνο λίγο γέρος όπως τον προηγούμενο. :)

Έκανα ένα σύντομο ξεφύλισμα του θέματος και παρατήρησα ότι οι περισσότερες φώτο που μπαίνουν είναι αυτές με πολλά θηράματα, πάρα πολλά θηράματα. Γιατί 30 και 40 τζήκλες για μένα είναι παρα πολλά. Για να είμαι ηλικρινής ποτέ στη ζωή μου δεν έπαιξα 30 τζήκλες σε μιαν ημέρα. Μια φορά στις 25 ζαλίστικα δεν ήξερα από που έρχονται και που πέφτουνε. Εντάξη,... δεν κόβανε και τα φουσέκια για να παίξω περισσότερες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... :roll:

Θέλω να πω και σεις που παίξατε 5 μιαν ημέρα βάλτε τη φώτο να τη δούμε μην ντρέπεστε. Γιατί δεν την βάζετε? Και αυτοί που συνήθως παίζουνε 30-40-60 να μας πούνε δεν έτυχε μιαν ημέρα να παίξουνε 5?? Να την βάλουν και τούτην τη φώτο, γιατί δεν την βάζουν? Δεν ήταν κυνήγι τούτο?

Να μας πουν να μου φύγει ο καημός και η απορία τώρα που παρέτησα το κυνήγι και γλίτωσα..
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

o kalamaras έγραψε:Ρε παιθκια, έχω μια ταιράστια απορία σχετικά με τις φώτο... Προτίστως όμως να σας ευχηθώ καλή χρονιά. Ο νέος χρόνος ήρθε τονε συνάντησα εγώ πριν λίγο. Είναι καλός, μόνο λίγο γέρος όπως τον προηγούμενο. :)

Έκανα ένα σύντομο ξεφύλισμα του θέματος και παρατήρησα ότι οι περισσότερες φώτο που μπαίνουν είναι αυτές με πολλά θηράματα, πάρα πολλά θηράματα. Γιατί 30 και 40 τζήκλες για μένα είναι παρα πολλά. Για να είμαι ηλικρινής ποτέ στη ζωή μου δεν έπαιξα 30 τζήκλες σε μιαν ημέρα. Μια φορά στις 25 ζαλίστικα δεν ήξερα από που έρχονται και που πέφτουνε. Εντάξη,... δεν κόβανε και τα φουσέκια για να παίξω περισσότερες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... :roll:

Θέλω να πω και σεις που παίξατε 5 μιαν ημέρα βάλτε τη φώτο να τη δούμε μην ντρέπεστε. Γιατί δεν την βάζετε? Και αυτοί που συνήθως παίζουνε 30-40-60 να μας πούνε δεν έτυχε μιαν ημέρα να παίξουνε 5?? Να την βάλουν και τούτην τη φώτο, γιατί δεν την βάζουν? Δεν ήταν κυνήγι τούτο?
Να μας πουν να μου φύγει ο καημός και η απορία τώρα που παρέτησα το κυνήγι και γλίτωσα..
Φιλε καλαμαρα τις αληθειες που λες το 95τοις εκατω που τους κυνηγους ουτε στον καθρεφτη τους δεν τολμουν να τις πουν! Ας ειναι!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

Χαχαχα..φιλοι μου εγω προσωπικα μιαν μερα προσπαθησα να βαλω μιαν photo αλλα δεν μπουρουσα γιατι ηταν μεγαλη σε size... (εννεν που τες πολλες τες τζικλες :D )..και επειδη εν ειμαι expert στα computer εν ηξερα πως να την καμω πιο μιτσια..να ξαναδοκιμασω ομως...αλλα εν ντρεπουμαι να πο οτι ουτε εγω επεξα 40-50 τζικλες ποττε μου..η αληθκεια εν ειμουν τζικλαρης παλια..οπως και να χει, οι φωτογρςφιες ειναι ενα ωραιο κομματι του φορουμ, παντα μεσα στα πλαισια του αθλητοπρεπες τιμιου κυνηγιου.
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

rsz_20131208_192556.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

Avis777 έγραψε:
rsz_20131208_192556.jpg

Εκαταφερα τα !! 3 τριζαρες μια κοτσινουα και μια κανονικη
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”