TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από kypros »

Δηλαδη απαγορευεται να βαζουμε φωτογραφιες με ποικιλια θηραματων ?? τι εννοεις ?

Παιδες για μενα το θεμα ειναι καθαρο.Οι φωτογραφιες ειναι ομορφο πραγμα και η καρπωση ειναι φυσικο επακολουθω του κυνηγιου. Οι φωτογραφιες στο σιτε πρεπει να λαμβανονται θετικα και οταν μια φωτογραφια ειναι ανηθηκη, η δειχνει ςλειψη κυνηγιετικης παιδιας οφειλουμε να το υποδεικνιουμε για να περνουμε και το μηνυμα στα πιο νεαρα παιδια τι σημαινει υγειες κυνηγι και τι σημαινει καταχριση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

εχω βαλει καποιες φωτο στο θεμα ''ενδημικο''
παρακαλω οπως τις κρινετε αν ειναι σωστες η λαθος
ΔΕΝ ειρωνευομαι ΑΠΛΑ εφτασα σε σημειο να αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να τις βαλω...
ΑΝ δηλαδη ειναι κυνηγετικη σελιδα η σελιδα του περδικη κ της κλικας του
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε κοπέλια διερωτόμαι γιατί συζητάτε...

Φίλε Φάνο κατάλαβα τι θέλεις να πεις και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δυστυχώς είμαστε αδιόρθωτοι και δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί κανένας από εμάς ποτέ...Γι' αυτό και θα καταλήξουμε όπως καταλήξαμε και στο οικονομικό θέμα :arrow: θα μας πάρουν και τα σώβρακα :arrow: στην κυνηγετική γλώσσα "εν θα μείνει ούτε σπίννος..."! (αφού στα δειλινά περάσματα διούν τους τζιαί αφταίννει τζιαί ούτε η θηροφυλακή τους γράφει πλέον γιατί είναι το θήραμα του μέλλοντος...)
Έτσι φίλε μου μην αγχώνεσε και μην νευριάζεις διότι δεν πρόκειτε να αλλάξει τίποτε παρά να χαλάσει η υγεία σου.

Δεν υπονοώ τίποτε για κανένα από τα παιδιά που βάζουν φωτογραφίες. Οι σωστοί κυνηγοί και οι σωστοί άνθρωποι αλλά και οι σωστές φωτογραφίες ξεχωρίζουν άνετα παίδες! Τους υπόλοιπους απλά τους αγνοούμε.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Απο αλλού το ξεκινήσαμε και απο αλλού πήγε το πράμα... αυτό που είπε ο Φάνος ότι κάποιοι στα φατσοβιβλία προσπαθούν μέσα απο φωτογραφίες υπερβολικές να αποδείξουν τι σπουδαίοι κυνηγοί είναι και αυτό το σχολίασε και κάποιος Έλληνας αρθρογράφος. όπως φυσικά γίνετε σε όλο τον κόσμο σε όλα τα σπόρ σε όλους τους τομείς. Αν εν γυναίκα εν να βάλει καμια΄φώτο ξέβυζι να δειχτεί αν έν κανένας μιτσίς κανένα αυτοκίνητο στημένο και πάει το θέμα ..........
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Τούτο με την "ξέβυζι" ακούετε καλόν...
Να βάλουμε καμμιά φωτό?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Για να έρτουμε τζιαι στο θέμα μας .............την Κυριακή στην Αλέκτορα επαίξαν τες μες τα αμπέλια. Ήμουν λείο πιο πάνω (κανένα χιλιόμετρο) τζιαι μέχρι τις 10 επέζαν τες. Τώρα από πόσες επαίξε ο καθένας δεν γνωρίζω :D , εξαρτάται αν κουτσιάς ή αν μεν κουτσιάς :D
Παντως σιηπεθκιές εφκήκαν πολλές :lol: :lol:
KILLER1
Full Member

Δημοσίευση από KILLER1 »

Φιλε ΜοΥΖΟΥΡΙ Τη Κυριακη στην Αλεκτορα μεσα στα αμπελια ημουν κ εγω με την παρέα μου και επαίξαμε ουλλοι μαζί 3 τζίκλες. Ποιος σου είπε ότι επαίξαν τες? Καταρχάς σιηπετηκίες έν ακουοντάμ καθόλου σε ολόκληρη τη περιοχή. Να μέν λαλείτε ότι θέλετε κ να βουρά ο κόσμος να πάει ενα τόπο και μετά να απογοητευεται..
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Για κουφό εν να με φκάλεις :o που εν είμαι, για πελλό :D (τούτο πέζεται) ;) , για εν θελεις άλλους τζιαμέ ;)
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

πτωχη κοινοτητα... μονον εναν τοπο εχει αμπελια! :lol:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Tώρα που εννά πω του Πεπέκκου ότι εν εσείς που εκάματε γέριμα τα αμπέλια του με τα σκουπίθκια τζαι τις χαρτούτσιες θα σας κανονίσει την επόμενη φορά
τσ τσ τσ
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”