πραγματι εχτες απο οτι ακουσα και ειδα απο φιλους μου , καποιοι σταθηκαν τυχεροι.
Εξορμησαμε στην Παναγια, το χωριο του κουμπαρου μου για το χαι χουι αφου ειχεν καιρο να παμε μαζι κυνηγι και χωρις καποια πληροφορια.
Πραγματι που λια δεν ειχε οπως ηθελαν καποιοι να διαδωσουν, και ολοι απ την παρεα που ειμασταν κτυπησαν 1-5 πουλια.
Αποκορυφωση εγω που απο το ποστο μου , το τυχερο

Αποτελεσμα, 6-7 υπεροχα καλλιτζια, που φκαλλλαν μαθκια, κτυπησα 8 πουλια........και καταφερα να βρω μονο τα 3!!!!
Επρεπε να κρατω 14-15 πουλια( τον πιο μεγαλο αριθμο απ ολους), αν δεν εχανα τοσα, και κτυπησα μονο 8, και εκεινα απο τις 10 και μετα που εκατσα και σκεφτηκα τι εκαμνα λαθος.
Βασικα εμενα πισω επειδη σταματουσα το οπλο, στην προσπαθεια μου να σιμαθκιασω......οταν το καταλαβα ομως ηταν μπαμ και κατω.
Μεχρι το μεσημερι περασαμε πολυ ωραια, βασικα λογω του πασιαμα και της διασκεδασης, που ηταν το ζητουμενο.
Μετα ενας ξενος στην παρεα, που τον εφερε καποιος φιλος του κουμπαρου μου εκαμεν με φωθκιαν και εχαλασεν μου την μερα αφου εκανε παρανομη θηρευση πουλιου.
Ε ΕΕ εγινικαμεν πουκουππα, εχαλασαμεν τζιε τες καρκιες μας τζιε ειπα του κουμπαρου μου αμα θελει , τζινος μονος του και κανει οποιος θελει να μου τον φερνει τζινιν.
Τους κανονες εγω τους βαλλω και οποιου αρεσκει.
Και ετσι μια υπεροχη μερα, απο θεμα παρεας και διασκεδασης, εστω και χωρις πουλια, πηγε του κ....., για εναν ηλιθιον.......