ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από Laurona »

Λοιπον

πραγματι εχτες απο οτι ακουσα και ειδα απο φιλους μου , καποιοι σταθηκαν τυχεροι.

Εξορμησαμε στην Παναγια, το χωριο του κουμπαρου μου για το χαι χουι αφου ειχεν καιρο να παμε μαζι κυνηγι και χωρις καποια πληροφορια.

Πραγματι που λια δεν ειχε οπως ηθελαν καποιοι να διαδωσουν, και ολοι απ την παρεα που ειμασταν κτυπησαν 1-5 πουλια.

Αποκορυφωση εγω που απο το ποστο μου , το τυχερο :o εκτος που εκεινες που ερεσσαν που μονες τους, ερεσσαν και οσες εχαναν οι αλλοι της παρεας; λες και ηξεραν οτι δεν ειμουν στα καλα μου.

Αποτελεσμα, 6-7 υπεροχα καλλιτζια, που φκαλλλαν μαθκια, κτυπησα 8 πουλια........και καταφερα να βρω μονο τα 3!!!!

Επρεπε να κρατω 14-15 πουλια( τον πιο μεγαλο αριθμο απ ολους), αν δεν εχανα τοσα, και κτυπησα μονο 8, και εκεινα απο τις 10 και μετα που εκατσα και σκεφτηκα τι εκαμνα λαθος.

Βασικα εμενα πισω επειδη σταματουσα το οπλο, στην προσπαθεια μου να σιμαθκιασω......οταν το καταλαβα ομως ηταν μπαμ και κατω.

Μεχρι το μεσημερι περασαμε πολυ ωραια, βασικα λογω του πασιαμα και της διασκεδασης, που ηταν το ζητουμενο.

Μετα ενας ξενος στην παρεα, που τον εφερε καποιος φιλος του κουμπαρου μου εκαμεν με φωθκιαν και εχαλασεν μου την μερα αφου εκανε παρανομη θηρευση πουλιου.

Ε ΕΕ εγινικαμεν πουκουππα, εχαλασαμεν τζιε τες καρκιες μας τζιε ειπα του κουμπαρου μου αμα θελει , τζινος μονος του και κανει οποιος θελει να μου τον φερνει τζινιν.

Τους κανονες εγω τους βαλλω και οποιου αρεσκει.

Και ετσι μια υπεροχη μερα, απο θεμα παρεας και διασκεδασης, εστω και χωρις πουλια, πηγε του κ....., για εναν ηλιθιον.......
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Laurona έγραψε: Μετα ενας ξενος στην παρεα, που τον εφερε καποιος φιλος του κουμπαρου μου εκαμεν με φωθκιαν και εχαλασεν μου την μερα αφου εκανε παρανομη θηρευση πουλιου.

Ε ΕΕ εγινικαμεν πουκουππα, εχαλασαμεν τζιε τες καρκιες μας τζιε ειπα του κουμπαρου μου αμα θελει , τζινος μονος του και κανει οποιος θελει να μου τον φερνει τζινιν.
Ειναι ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτους που οτι πετα και κινειται το πυροβολουν!! Πραγματι εχει πολλους ασυνηδητους που οτι αλλο απο κυνηγους χαρακτηριζονται!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αποτι εκαταλαβα επιεν ο περτικος! :?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ακριβως :evil:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
sotiris!129

τσ εν ο χαρος μου!
ετσι τυπους αφινεις τους πανω στο βουνο αν δεν εφεραν αυτοκινητο! αν δεν τους επειρες εσυ και εφερεν τον ενας παρεας σου τοτε λαλεις το μπροστα τους "αν τον παρεις σπιτι ουτε εσυ εν να ξαναρτεις κυνηγι μαζι μου"!
να μινει ζιαμε 1-2 ωρες ζε μετα να στραφει 1ς να τον πιασει! για να καταλαβει το λαθος του!
ενζεν ο 1ς περτικος αλλα αν καταλαβει το λαθος του σκεφτου ποσοι αλλοι περτιζοι εν να γλιτοσουν!
ασε που τωρα οι περτιζοι εν ζεφκαρομενοι δλδ εχαλασε ενα ζεφκαρι που ηταν να εδιαν 8-10 περτιζια για του χρονου!
sotiris!129

ελα να παμε στους σκυλους τωρα που εγιανε το μωρο και αφιστες πελαρες παλιοζικλες :lol:
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΜΕΝΑ. 7 ΑΤΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ 65 ΠΟΥΛΛΙΑ
sotiris!129

κυριακη φιλε μου εχει κυνηγι εχει δεν εχει ζικλες παεις ετσι για το γαμωτο :lol:
σαββατο εν να παω σιουρα... ζε μες τουτι την βδομαδα οποτε καμει ηλιο εν να τον παρω... τωρα περνει τους τοπους δαμεσα!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

english setter έγραψε:πήγα για καμια ώρα τσιταστρο στο χορκο μου και αρκετά πιο ψιλά από εμενα άκουα κάθε τόσο μπρουυυυυ ,μπρουυυυυ :evil:
πετε του κανενας οτι ετελιωσε ο περτικος ... ελεος με τουτη την αμπαλατοσυνη που δερνει τον κυπραιο, δεν μπορει να αντιληφθει το μεγεθος της ζημιας που κάνει? στο χωριο μου για καποιους τυπους σαν και τον πιο πανω οι πληθυσμοι των περδικιών ειναι ελαχιστοι....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εχτες εμεις ειχαμε κατι σηκωματα περτικων πας την κκελλε μας. Σε μια φαση εσηκωστηκε ενας προς τα πανω καμια 15 αρκα μετρα εθωρουν πεντακαθαρα τα χρωματα του! Εκαμα μιαν επωμιση που αντανακλαστικα και εμεινα τζιαι απολαμβανα... Τωρα εν η εποχη που εννα τους βρισκουμε χωρις να τους θελουμε...Καθε χρονο ετσιι γινεται!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”