ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
μεν ακουεις πελαρες ειμουν κοντα στα πυρκα δεν ακουετουν τπτ ως τες 2
- Nikos
εμεις ημασταν ως τις 10:30,πήγαμε κατα τις 7 και εκινουνταν τα πουλια αλλά δεν περνουσαν απο κοντά μας , ξεχασα να αναφέρω οτι εκαμα και 3 υπεροχα καλλίτζια.....πανικος έγραψε:φιλε νικο εμεις 3 ατομα 21 τζικλες μεχρι ωρα 9 μετα χαθηκαν.

-
- Full Member
2 atoma 23 jikles simera eparxia larnakas mexri tis 12
- HarrisAce
- Full Member
κοπελια περιοχή μαχαιρα τσιταστρο έχει χρονια να δω έτσι πράμα.πολλές τσίκλες,παρα πολλές αλλα ουλές μα ουλές μεσουρανες.μιλούμε όμως για παρα πολλά πουλια.που το ύψος το πολλή όμως που πετούσαν όσον τσιαί εφενουνταν.
πόλεμος γινόταν όταν την ίδια τσίκλα πυροβολούσαν 10 άτομα
αυτός ήταν ο πόλεμος
πήραμε 4 χάσαμε πολλές και πρέπει να με δει ο Σάββας διότι΄κάτι πάει λάθος
θέλω calibration
αυτός ήταν ο πόλεμος
πήραμε 4 χάσαμε πολλές και πρέπει να με δει ο Σάββας διότι΄κάτι πάει λάθος

θέλω calibration

-
- Full Member
Σήμερα περιοχή ορεινής Λαρνακας είχε αρκετά πουλιά ,σε σχεση με προηγούμενες εξωρμήσεις, ηταν μερα των 10-15 πουλιών για ενα καλό πόστο. Εμείς ατυχήσαμε λογο του οτι αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πόστο επειδή μια παρέα απο 4 "κυνηγούς" ήρθαν 6+30 και στάθηκαν μπροστά μας, κούρτισαν το μηχανούδι και πουλί δεν επέρναν, αλλαξε η πορεία τους και έτσι αναγκαστήκαμε να μετακινηθούμε εμείς σε 'αλλο τόπο , οχι καθαρο, με αποτέλεσμα να χάσουμε συνολικα 25 πουλια.
Συνολική κάρπωση της 4μελούς παρέας ηταν τελικά 22 πουλια, αρκετά καλλίτσια και νεύρα.

-
Οπως ειπε και ο φιλος Λευκιος...εγω σιγκεκριμενα ειμουν λεφκαρα-βαβατσινια...πουλια ειχε πααααρα πολλα αλλα ειχε και πολλα μηχανακια.....επρισαν μας...αλλαξαμε 4 ποστα για να εβρουμε υσιχια και στο τελος ενευριασαμε και εφειαμε...ουυυυλη η Λαρνακα επειε ποτσι??? ποσον κοσμο με μηχανουθκια ...πουλια ομως ΕΙΧΕ
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- Breda Pegaso
Ηταν πιο δυσκολα τα πραματα σημερα... 2 ατομα 20 τζιηκλες (λειπει 1) και 2 μπεκατσες. Απο καποιους τοπους εχαθηκαν τελια ενω την προηγουμενη εισιε. Και παλι ποφυσημα και τζιηταστρο απογοητευσαν. Ευτυχως οι μπεκατσες αποζημιωσαν μας!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- FRANCHI
- Full Member
εμείς 2 άτομα 4 τσίκλες, αφού όλες ετραβούσαν πας τις μηχανούες όπως και τα περτιτσια και εκαθαρίζαν τα σαν και είναι η πρώτη Κυριακή του ενδημικούlouisll έγραψε:πόλεμος γινόταν όταν την ίδια τσίκλα πυροβολούσαν 10 άτομα + μεσούρανα
αυτός ήταν ο πόλεμος

I believe half of what I see and nothing of what I hear
φιλοι μου δυστιχος ετσι εν ο κυπρεος αχαπαρος!
ειναι ενας λογος που διαβεβεονει την κουβεντα που λαλουν ολοι και φακα μου μες τα νευρα!
"πουλια ειχε αλλα εν ειχε κυνηγους να τες κινισουν"!!!
οι κουμπαρε μου 1000 φορες να ειμαι μονος μου παρα να εχει αλλο 10 ατομα οι 3 να εχουν μηχανουα η αλλοι 3 να μεν φκαλουν πονιμα η αλλοι 3 να παιζουν πουλου8κια προκαλοντας πανικο με τους πυροβολισμους στο θηραμα ζε μετα που τουτα ουλα αν φανει καμια ζικλα να αρκεφκουν ουλοι πολεμο πανω της ΤΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ζε κατσε εσυ τωρα να ερτει ζικλα πανω σου
ειναι ενας λογος που διαβεβεονει την κουβεντα που λαλουν ολοι και φακα μου μες τα νευρα!
"πουλια ειχε αλλα εν ειχε κυνηγους να τες κινισουν"!!!
οι κουμπαρε μου 1000 φορες να ειμαι μονος μου παρα να εχει αλλο 10 ατομα οι 3 να εχουν μηχανουα η αλλοι 3 να μεν φκαλουν πονιμα η αλλοι 3 να παιζουν πουλου8κια προκαλοντας πανικο με τους πυροβολισμους στο θηραμα ζε μετα που τουτα ουλα αν φανει καμια ζικλα να αρκεφκουν ουλοι πολεμο πανω της ΤΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ζε κατσε εσυ τωρα να ερτει ζικλα πανω σου