ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Artemis G. »

'petros' έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:οι ρε φιλε απλα ο πατερας ειναι -45 000 ευρο και εχασα και εγω 4 χρονια που την ζωη μου για να μαθω να παρατηρω τουτα τα πραματα :lol: :lol: :lol:
Tζαι λαλεις το δημοσια και δεν αντρεπεσε που δεν τον περνεις μαζι σου στο ποστο εστω μιαν εξορμιση???? :lol: :lol: :lol:

αφου εν περνεις μαζι σου τον πατερα σου ρε , θελεις να με παρεις εμενα την τεταρτη που μαλλον εν να ειμαι αδεια... και ενεχω παρεα να παω? τουλαχιστον 2-3 καφες που ενα πιω να μεν τους πιω μονος μου
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

sotiris!129 έγραψε:
'petros' έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:οι ρε φιλε απλα ο πατερας ειναι -45 000 ευρο και εχασα και εγω 4 χρονια που την ζωη μου για να μαθω να παρατηρω τουτα τα πραματα :lol: :lol: :lol:
Tζαι λαλεις το δημοσια και δεν αντρεπεσε που δεν τον περνεις μαζι σου στο ποστο εστω μιαν εξορμιση???? :lol: :lol: :lol:
επειρα τον ρε φιλε πρην 3 χρονια πρωτη κυριακη και επαιζε τα ρεχτα περτιζια... τελος!

αλλο το ενα αλλο το αλλο... το κυνηγι ειναι κυνηγι και η ζωη ειναι ζωη!
Αφηστο λαγο περδικα-φραγκολινα
Μιλω για τζικλες
Φιλε δεν εχει πιο ωραιο πραγμα απο το να κυνηγας με δικα σου ατομα παρεα (αδελφια ,πατερα) 8-)
Εκτος και αν φοβασαι οτι θα σε περιπαιζουν που θα τις καλλικωνεις και για αυτο δεν τους περνεις :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Μιας και το έφερε η κουβέντα περί σπουδών χαμένων λεφτών κλπ, σε αυτό το video έγραψα τη μουσική για το BBC όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Bristol. Για μένα είναι μια δουλειά για την οποία νιώθω πολύ περήφανος. Στο εξωτερικό δεν υπάρχει ρατσισμός, αν είσαι καλός και τους κάνεις για την δουλειά που σε θέλουν σε παίρνουν. Έπρεπε να εξηγήσω που είναι η Κύπρος, αλλά για τις δουλειές τους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.

Όλα τα κακά τους τα υιοθετήσαμε αυτό όμως...

“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:
'petros' έγραψε:

αφου εν περνεις μαζι σου τον πατερα σου ρε , θελεις να με παρεις εμενα την τεταρτη που μαλλον εν να ειμαι αδεια... και ενεχω παρεα να παω? τουλαχιστον 2-3 καφες που ενα πιω να μεν τους πιω μονος μου
ε Αρτεμη ως την τεταρτη αξιος που να ζησει... πιασμε τηλ την τριτη θυμισμε ζε κατι εν να κανονισουμε !
sotiris!129

'petros' έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
'petros' έγραψε: Tζαι λαλεις το δημοσια και δεν αντρεπεσε που δεν τον περνεις μαζι σου στο ποστο εστω μιαν εξορμιση???? :lol: :lol: :lol:
επειρα τον ρε φιλε πρην 3 χρονια πρωτη κυριακη και επαιζε τα ρεχτα περτιζια... τελος!

αλλο το ενα αλλο το αλλο... το κυνηγι ειναι κυνηγι και η ζωη ειναι ζωη!
Αφηστο λαγο περδικα-φραγκολινα
Μιλω για τζικλες
Φιλε δεν εχει πιο ωραιο πραγμα απο το να κυνηγας με δικα σου ατομα παρεα (αδελφια ,πατερα) 8-)
Εκτος και αν φοβασαι οτι θα σε περιπαιζουν που θα τις καλλικωνεις και για αυτο δεν τους περνεις :lol: :lol:
ε φιλε δεν καμει ο πατερας μου να κυνηγα μαζι μου, επειαν ζινοι οι καιροι... τωρα επειασε τον αρφο μου τον μιτσι και παν , οι ενοια τους εν να παιξουν χαρτουτσιες... εγω εν μπορω να κυνηγισω ετσι θελω να κυνηγω με ησυχια ...παω με τον Rai καθεται ο ενας στην δυση ο αλλος στην ανατολη σε αποσταση 300-500 μετρα ο ενας που τον αλλο με μπαμ ακουεις με μπουμ !!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εγω αν ειμουν ο παπας σου ρε μιτση θα σου....
, εστεινα τα χαρκια τις πιλοττας να χανεις παντα,
Θα σου εχωνα τους σιπεττους να μεν μπορεις να παεις τζινην
θα σου επιανα τες χαρτουτσιες και θα τες εσυρνα μεστο τζακιν
απλα για να μαθεις να μεν μεν αφηνεις σπιτιν

ΑΛΛΑ επειδη δεν ειμαι ο παπας σου
θα σου γραψω εναν τσιαττιστον να παει πασα κακον :lol:

Πιο μετα ομως :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Αμαν με Μπαμ ακουεις με Μπουμ πως πεφτουν οι τζικλες και βαλεις και φωτο καθε εβδομαδα????
Σαν να και επιασαν τοπο οι σπουδες νομιζω :lol: :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sotiris!129

'petros' έγραψε:Αμαν με Μπαμ ακουεις με Μπουμ πως πεφτουν οι τζικλες και βαλεις και φωτο καθε εβδομαδα????
Σαν να και επιασαν τοπο οι σπουδες νομιζω :lol: :lol: :lol:
αλλο τα δικα μου μπαμ μπουμ...ζινα εν παρπατουν εν με ενοχλουν :D
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Καλα ακομα εν εκαταλαβετε τι γινεται.

τες τσικλες παιζει τες ο καημενος ο RAI και επειδη απειλα τον ο μιτσης οτι εννα τον βαλει στο facebook τιτσιρον, επειδη εν γραφιστας, δια του τες ο φτωχος τζιε τζινος ηντα να καμει. :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:
Laurona έγραψε:Εν η καρκια σου που ανοιγει φυλλα φυλλα οπως το τριανταφυλλο που ο φιλος παιζει τζικλες, τζιε εσου εν βρισκεις και παιζεις ποτζινα τα ασπροπουλια ρεεε :lol:
Εν το τραπεζομάντιλο της γιαγιάς μου βρε! :lol: :lol:
ε φιλε να σου πω την αληθκεια κατι επιραξες πανω στην φωτογραφια...οι νουροι και τα ποθκια φενουνται θολα και σβισμενα...
breda δεν ξερω αν συνφωνεις μαζι μου :lol: :lol: :lol:
Συμφωνω! :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”