ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
ALEXIS
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από ALEXIS »

SilverPigeonS έγραψε:
Laurona έγραψε:Σοβαρα ομως...
ακουετε τζικλα μεστο βιντεο?
ακουα εναν πολλα ασχιμον ηχο σαν αεροπλανο που δυναμώνει συνέχεια κ τιποτε αλλο... :-(
:lol: :lol: Ρε Χρύσανθε είσαι λεβεντιά ρε! Λάθος δικό μου, άφησα σε να ψάχνεις την τζίκλα κ τζίκλα να μην έχει!

Ο Πανίκος που ακούει που τα 20Hz είναι φαινόμενο και χρήζει παρακολούθησης από ειδικό Γιατρό, ξέρεις ποιον! Το κυνήγι που θα ταίριαζε στις δυνατότητες σου είναι ελέφαντα. Να τον ακούεις που μακριά!! :D

Κοπέλια μόνο με headphones το test.
ΣΕ ΤΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΤΖΙΚΛΑ ΤΟ ΤΣΙΤ ΤΣΙΤ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ακουα εναν πολλα ασχιμον ηχο σαν αεροπλανο που δυναμώνει συνέχεια κ τιποτε αλλο... :-(
Χρυσανθε μου σοβαρα εν ακουεις την τζικλα στο βιντεο ρε φιλε?η αποψη μου αμεσα να παεις να τσιακκαρεις τα αυτια σου φιλε...πρεπει να τους εκαμες ζημια μεγαλη και αν δεν το προσεξεις μπορει να μεγαλωσει...φιλε αγχωθου!!!ποια τζηκλα να ακουσεις ρε λεβεντη μου ? Εν εχει τζηκλα μες το βιντεο :):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ALEXIS έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:
:lol: :lol: Ρε Χρύσανθε είσαι λεβεντιά ρε! Λάθος δικό μου, άφησα σε να ψάχνεις την τζίκλα κ τζίκλα να μην έχει!

Ο Πανίκος που ακούει που τα 20Hz είναι φαινόμενο και χρήζει παρακολούθησης από ειδικό Γιατρό, ξέρεις ποιον! Το κυνήγι που θα ταίριαζε στις δυνατότητες σου είναι ελέφαντα. Να τον ακούεις που μακριά!! :D

Κοπέλια μόνο με headphones το test.
ΣΕ ΤΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΤΖΙΚΛΑ ΤΟ ΤΣΙΤ ΤΣΙΤ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
7κhz
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ...Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ....ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ 27 ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΩ ΤΟ 14000....ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ :?: :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Pathfinder έγραψε:
Χρυσανθε μου σοβαρα εν ακουεις την τζικλα στο βιντεο ρε φιλε?η αποψη μου αμεσα να παεις να τσιακκαρεις τα αυτια σου φιλε...πρεπει να τους εκαμες ζημια μεγαλη και αν δεν το προσεξεις μπορει να μεγαλωσει...φιλε αγχωθου!!!ποια τζηκλα να ακουσεις ρε λεβεντη μου ? Εν εχει τζηκλα μες το βιντεο :):)
Και να χε φιλε μιυ μονο με ενισχυτές υα την ακουα.
Απο μωρο δυσκολεύομουν μετρημενες οι φορες πιυ την άκουσα στο ενα χερι.
μετα απο τις καταδυσεις κ τθς βολες στο στρατο....δεν παει να είναι παβαροττι η τζικλα δεν ακουω κιχ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε λεβέντες το γήρας ούκ έρχετε μόνον :lol: :lol:

Εμένα εν με κόφτει όπως το Χρύσανθο. Καλά να περνούμε τζιαί ας μεν τες πολλοακούω :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Το χειρότερο είναι να την ακούεις να σου κάμνει τσικ, τσικ, αργά και βασανιστικά, εσύ να φακκάς γυρούς γύρω που τον εαυτό σου για να την έβρεις και να την θωρείς στο τέλος πουπάνω που την κελλέ σου να σε προσπερνά με ένα δυνατό τσσσικκκ σαν να σου λαλεί "μου έκλασες τα @@" :?
Παθών ουκ ολίγες φορές :roll: :roll:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

MARIOSE έγραψε:Ρε λεβέντες το γήρας ούκ έρχετε μόνον :lol: :lol:

Εμένα εν με κόφτει όπως το Χρύσανθο. Καλά να περνούμε τζιαί ας μεν τες πολλοακούω :D
+10000 στο τελος της ημερας εν το καλα να περνουμεν που εν να μας μινει τα αλλα ουλλα φευκουν
Ειδικα ενας κυνηγος ο οπιος ειχε τις επιτιχιες του στο κυνηγι και εχορτασεν παει εξω να περασει καλα και τπτ αλλο.το να σπαζει να παιξει οσο παραπανω και να λαονετε αν του εφιεν ενα τσικ παραπανω και ενα λιοττερον εν μασκαραλικια
Και αλλο να παεις με τον δρακαν στο ποφυσιμα φιλε dr!! Και ασε τους μιτσιους να μαχουντε με τα συγχρονα :D
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

επεια να καμω και εγω το τεστ ακοης και εμουνταρα με ουλοι να με δερουν. ως και οι καττοι και οι σκυλοι επαουριζαν , μονο εγω εν το ακουα :lol: :lol: :lol: το καλο μας εν που τις βλεπω που ενα μιλι που ερχονται....
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Δημοσίευση από Priest+++ »

Ρε Δημητρη μου, ακούς τους σερκουτσους που λασσουν της μαλαης;;; Αν ΝΑΙ, ολά τα αλλά εν πελλαρες ;) ;)
Istriano® reloaded
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”