γιατι ρε φιλε πανω που 32γρ στη τζιηκλα?νομιζω μεχρι 32 ειναι αρκετα.κιλλερ 32 απο εμεναPhinix έγραψε:Ψάχνω για μια ταππα, πανω απο 32γρ, για τσιχλες
εχετε κατι υποψην?
Έχω και εγώ την ίδια απορία, 32γρ νο9 έχει περίπου 600 σκάγια (800 αν πάεις σε νούμερο 10), νομίζω είναι υπέραρκετα για την τζίκλα τα 32γρ. Εγώ χρησιμοποιώ την Super Tordo της Victory, κάποιοι μου πρότειναν και τα Lambro Feltro 32gr.giorgos80 έγραψε:γιατι ρε φιλε πανω που 32γρ στη τζιηκλα?νομιζω μεχρι 32 ειναι αρκετα.κιλλερ 32 απο εμεναPhinix έγραψε:Ψάχνω για μια ταππα, πανω απο 32γρ, για τσιχλες
εχετε κατι υποψην?
+1Breda Pegaso έγραψε:NSI BIOR 33gr πολυ καλη
Φιλε για τη τζικλα το 32 ειναι υπερ αρκετο. Οτιδοτειο πανω ειναι υπερβολη και μαλλον κακο καμνει παρακαλο αφου σε κουραζει.giorgos80 έγραψε:γιατι ρε φιλε πανω που 32γρ στη τζιηκλα?νομιζω μεχρι 32 ειναι αρκετα.κιλλερ 32 απο εμεναPhinix έγραψε:Ψάχνω για μια ταππα, πανω απο 32γρ, για τσιχλες
εχετε κατι υποψην?
OLYMPIA TORDO 33GRkypros έγραψε:Φιλε για τη τζικλα το 32 ειναι υπερ αρκετο. Οτιδοτειο πανω ειναι υπερβολη και μαλλον κακο καμνει παρακαλο αφου σε κουραζει.giorgos80 έγραψε:γιατι ρε φιλε πανω που 32γρ στη τζιηκλα?νομιζω μεχρι 32 ειναι αρκετα.κιλλερ 32 απο εμεναPhinix έγραψε:Ψάχνω για μια ταππα, πανω απο 32γρ, για τσιχλες
εχετε κατι υποψην?
εσυ κατι ηπιες μαλλονkypros έγραψε:Φιλε για τη τζικλα το 32 ειναι υπερ αρκετο. Οτιδοτειο πανω ειναι υπερβολη και μαλλον κακο καμνει παρακαλο αφου σε κουραζει.giorgos80 έγραψε:γιατι ρε φιλε πανω που 32γρ στη τζιηκλα?νομιζω μεχρι 32 ειναι αρκετα.κιλλερ 32 απο εμεναPhinix έγραψε:Ψάχνω για μια ταππα, πανω απο 32γρ, για τσιχλες
εχετε κατι υποψην?